• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

' HD ' kalitesinde çeyizlerim :)

can hepsi birbirinden güzel allah utandırmasın ii mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize:29::29: bernardo kahvaltı takımımız aynı kuzu yanına aldığın çatal lar çok şirin nereden aldın netten mi:26:

aşkla huzrla mutlulukla kullan:16::16::16:

saoll berfincimm :16::16::16:

burdan mıı nasıl yani kk 'den mi? öyle bi başlık da mı var bakmalıyım bilmeliyim bulmalıyım :52:

yokk canımm memleketten aldımm :34::34::34:

Dilacım çeyizlerine maşallah kuzum ..
Güle güle aşkla kullan çokkk beğendimm

saoll özlemcimmm :16::16:

can hepsi birbirinden güzel allah utandırmasın ii mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize:29::29: bernardo kahvaltı takımımız aynı kuzu yanına aldığın çatal lar çok şirin nereden aldın netten mi:26:

saoll elifimm :16::16:
her parçada biriniz aklıma gelceksiniz vallahii :1::1:
yokk canımm onu da memleketten aldımm, internetten çok az alışveriş yaptım benn,
onlar da zaten bellidir direk telefondan ekran görüntüsü aldıklarım netten sadecee:34::34::34:

Dilaaa canım aşkla kullan çeyizlerini.
Hepsi birbirinden güzel :16:

saoll zehramm:16::16:

çok daha güselleri sizin olsunn inşallahh kızlarrrr :16::16::16:

Dilam kuzum hemşom ne diyim bilmem ki hayırlı olsun Allah Aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Baharatlık takımına bayıldım nirden aldın acep bende almak istiyom:27::27::27::27:

Dilam kuzum hemşom ne diyim bilmem ki hayırlı olsun Allah Aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Baharatlık takımına bayıldım nirden aldın acep bende almak istiyom:27::27::27::27:

mavişimmm çok teşekkür ederimm :16::16::16:
kenan evren bulvarından aldımm canımmm :10::10::10:

aman da aman çeyizlerini de sermiş buralara.....yirim ben seni yirim güzellikkkk:16::16:

çok beğendim hepsini....çok güzeller kuzum benim....musmustlu aşk dolu günlerde kullanın inşallah:16::16:

Huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah canım :nazar:

çok teşekkür ederimmm canımm :16::16:

aman da aman çeyizlerini de sermiş buralara.....yirim ben seni yirim güzellikkkk:16::16:

çok beğendim hepsini....çok güzeller kuzum benim....musmustlu aşk dolu günlerde kullanın inşallah:16::16:

teşekkürlerr bebekimmmm aminn amin inşallahh :16::16:

Hepsi çok güzel canım umarım mutlulukla hep kullanırsın güle güle kullanırsın :)

topiğin hayırlı olsun canım herşeyin çok güzel çok kıymetli en güzel günlerde kullanman dileğiyle:16:

Dilacım aldıkların harika iyi günlerde mutlulukla kullan canımm :16: topiğinin devamını bekliyorumm :10:

Back
X