heartattack diyet günlügü

sağlıklı beslenme programında başarılar dilemek istedim.ne güzel vermen gerken çok az kilon kalmış.fakat menülerin bana çok az geldi.benim vermem gereken epey kilo var fakat moralim çok bozuk ve diyetimi bıraktım.kendime çok yazık ediyorum ama toparlanıcam inşallah.kolay gelsin sana canım

sağlıklı beslenme programında başarılar dilemek istedim.ne güzel vermen gerken çok az kilon kalmış.fakat menülerin bana çok az geldi.benim vermem gereken epey kilo var fakat moralim çok bozuk ve diyetimi bıraktım.kendime çok yazık ediyorum ama toparlanıcam inşallah.kolay gelsin sana canım

aaa moralin niye bozuk?? biraz kendine zaman tanı yine başlarsın diyete ama hemen pes etmeseydin...moralini bozan şeyi bilemiyorum ama en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum..:54::54::54:

aaa moralin niye bozuk?? biraz kendine zaman tanı yine başlarsın diyete ama hemen pes etmeseydin...moralini bozan şeyi bilemiyorum ama en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum..:54::54::54:

bugün menüm şöyleydi

1 ad kepekli ekmek
peynir
4 ad zeytin
kahve

kahve

6-7 kaşık barbunya,
1 ad kepekli ekmek
maydanoz

kahve

1 tabak domatesli makarna üstüne lor peynir
vişneli zencefilli su

çay

dün
1 ad kepekli ekmek üstüne lor peynir ve vişne receli
kahve

elma

1 tabak makrna
vişne suyu

tavuk çorba
etli fasulye
ayran
1 ad kepekli ekmek

süt 3 ad kayısı

1 ad keoekli ekmek
peynir
domates
3 zeytin
kahve

elma

tavukgöğsü sandwich
zero kola

1 kadeh kırmızı şarap
2 ceviziçi
4 ad badem
1 ad kepekli ekmek
4 zeytin

yoğurt
:53::53::53::53::53: saçma bir menü oldu bugün..hayatta kilo verilmez bu menü ile...!!!!

1 ad kepekli ekmek üzeri light labne peyniri
1 kahve

ayran
kepek ekmekli karışık tost
2 çay

1 mandalin
4 ad badem

30 ad ızgara hamsi
1 ad kepekli ekmek
roka salatası
2 kadeh kırmızı şarap

mandalin

süt

1 saat yürüyüş

Kızlar bayram dolayısıyla birkaç gündür yazamıyorum ama anneciğimin yanıında yemeden duramıyorum...:( umarım kilo alıp dönmem...

Başın neden ağrıyo anladım ben hemen yorumumu getiriyim:) yeterli miktarda vitamin almayıp üstüne birde kahve içip vucuttaki mineralleri attığın için agrıyo bence :) çünkü bendede aynı durum var bide kahve metblzmamı çok hızlı çalıştırıo sanırım kalp çarpıntısı falan yapıo bende.Buarada başarılar diliyorumm umarım doğum gnünde istediğin kiloda olursun.

Başın neden ağrıyo anladım ben hemen yorumumu getiriyim:) yeterli miktarda vitamin almayıp üstüne birde kahve içip vucuttaki mineralleri attığın için agrıyo bence :) çünkü bendede aynı durum var bide kahve metblzmamı çok hızlı çalıştırıo sanırım kalp çarpıntısı falan yapıo bende.Buarada başarılar diliyorumm umarım doğum gnünde istediğin kiloda olursun.

yorumun için teşekkürler pembepalto...haklısın kahve mineral emilimini engelliyor olabilir..ama kavesiz bir hayat düşünemiyorum.:( dolayısıyla ilave vitamin almam gerekecek galiba..kalp çarpıntısı bende de yapıyor bu arada...doğumgünüme az kaldı ve benim vermem gereken 7 kilo var daha sanırım 3-4 haftada veremem bu kadar kiloyu onun için şimdilik hedefimi 55 kiloya çektim..3 haftada 4 kilo verebilirsem süper olacak...:54:

bugünkü menüm

1 ad kepekli ekmek üstüne cevizli salça sürdüm
peynir
zeytin
sekersiz çay

2 mandalin
3 taze incir

3 ad. misafir çikolatası

kahve

hamsi
yarım lavaş ekmek
şalgam suyu

4/1 künefe

şekersiz çay

2 ad taze incir

Bayramda o kadar çok çikolata yedim ki kesin kilo aldım diye düşünüyordum (birada içmiştim)ama diyete dikkat etmiştim veeee bugün sabah tartıldım :) hiç kilo almamışım ???? çok sevindim...çünkü kesin 2-3 kilo alırım diye düşünüyordum....demek ki kontrolü kaybetmezsen ve dengelemeyi öğrenirsen bu iş hiçde zor değilmiş...diyete bugünden itibaren daha inanarak devam edeceğim..:52::52::52:

dün menüm şöyleydi
1 kepekli ekmek üstüne light krem peynir ve kızılcık marmeladı
1 şekersiz light sütlü kahve
1 şekersiz çay
peynir,
ceviz
2 zeytin

elma

ıspanaklı yumurta
1 dilim uno denge ekmek
2 kaşık yoğurt

1 portakal