- Konu Sahibi yagmur7968
-
Sagol canımCanım çok geçmiş olsun herşeyin başı önce sağlık sonra menü paylaşımlarına devam ederiz::)
Sagol canım bende bilmiyorum geçmeyen bir başdönmesi var özellikle aşağı eğilince bide yatınca belirginÇok geçmiş olsun
Noldu
Neyin var
Sagol canım sen iyi verdin ama korumaya çalış.Cok gecmis olsun yagmur.
Yarin bende birinci olmuyacam o kesin.
canim adet dönemindendir inşallah aldiysanda morelini bozma toparlarız inşallah.Kızlar 67.1ciktimadet dönemindeyim artış inşallah ondandır başladığım yere dondum kendime çok kızdım bu hafta hiç dikkat edemedim
Geçmiş olsun azda olsa vermişsin ne mutlu .kızlar 64,7 çıktım rahatsızdım yazamadım
Çok az yiyosan bak öyle yapmaSagol canım bende bilmiyorum geçmeyen bir başdönmesi var özellikle aşağı eğilince bide yatınca belirgin
Yok canim yok nerdee bende o irade :))diyet hic yapamıyorum.gece uyutmadı fildir fildir dönüyor basim. Bu arada 67.5 geldim bugün sevindim en azından aynıyım.Çok az yiyosan bak öyle yapma
Sağlığın daha önemli
Canım bende hep eşime öyle diyorum sonra ekmek ve çikolata yada tatlı birşeyler istediğimde hani diyet yapıyorduk yeme diyor o zamanda kûsûyorumyagmur7968 cok gecmis olsun. bol su ic, cok da yaramiyo ise ama belki sende yarar.
Arkadaslar yeni hafta yeni umutlar...
ben dün canim ne istediyse yedim, ihtiyacim vardi. ama Sabah 2km yürüdüm. Bugünden itibaren esimi zorladim birlikte dikkat edicez, ara ögünler, daha saglikli beslenicez diye, cikolata atistirmicaz falan.. Esim cok kilo aldi, ikimiz de dikkat edersek veririz diye düsünüyorum..
Çok güzel afiyet olsun tam diyet menusubugün yediklerim:
2 dilim kepekli ekmek 1 tk tereyağı ile
1 küçük muz
1 elma
haşlanmış patates otlu quark ile
1 tabak mercimek çorbası
Canım bende hep eşime öyle diyorum sonra ekmek ve çikolata yada tatlı birşeyler istediğimde hani diyet yapıyorduk yeme diyor o zamanda kûsûyorum
Çok güzel afiyet olsun tam diyet menusu
Canım tam hatırlamıyorum ama sanki yağmur musli kullanıyordu.Kizlar selam, aranizdsa Müsli yada Granola yiyen var mi ?
Merhabaa ben de geçen sene 68den 57lere düşmüşken bu sabah tartıda 70i gördüm bir haftadır kendimle savaşıyordum bu sabah kesinleşti. Aranıza katılmak istiyorum :) yaklaşık bir aydır kullanmadığım tiroit ilacımı içtim ve kahvaltımı hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?