Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

Kızlar 67.1ciktimadet dönemindeyim artış inşallah ondandır başladığım yere dondum kendime çok kızdım bu hafta hiç dikkat edemedim

yagmur7968 cok gecmis olsun. bol su ic, cok da yaramiyo ise ama belki sende yarar.

Arkadaslar yeni hafta yeni umutlar...

ben dün canim ne istediyse yedim, ihtiyacim vardi. ama Sabah 2km yürüdüm. Bugünden itibaren esimi zorladim birlikte dikkat edicez, ara ögünler, daha saglikli beslenicez diye, cikolata atistirmicaz falan.. Esim cok kilo aldi, ikimiz de dikkat edersek veririz diye düsünüyorum..

bugün yediklerim:
2 dilim kepekli ekmek 1 tk tereyağı ile
1 küçük muz
1 elma
haşlanmış patates otlu quark ile
1 tabak mercimek çorbası

Canım bende hep eşime öyle diyorum sonra ekmek ve çikolata yada tatlı birşeyler istediğimde hani diyet yapıyorduk yeme diyor o zamanda kûsûyorum

Canım bende hep eşime öyle diyorum sonra ekmek ve çikolata yada tatlı birşeyler istediğimde hani diyet yapıyorduk yeme diyor o zamanda kûsûyorum

Bence tatliyi tamamen kesersek birden saldiriyoruz, cok aza düsürüp onun tadini cikarmaliyiz. Erkekler acimasiz o konuda. ama kendileri biz salata yerken sucuk kizartmayi biliyolar takma kafana, onu sasirt

Çok güzel afiyet olsun tam diyet menusu

tesekkür ederim, umarim bu motivasyon sürer.

Bugün yediklerim:

sabah: 1 dilim ekmek ince dilim peynir ile,1 minik domates,1 yumurta
ara: süt
öglen: Buttermilch türkcesini bilmiyorum kefir gibi bisey ile bir avuc müsli

ara olarak yanima badem aldim 8-10 tane
aksam: körili tavuk ve salata olacak, yaninda 3 kasik bulgur pilavi ile

aslinda agirlik aksama oldu ama esimle öyle anlastik

Merhabaa ben de geçen sene 68den 57lere düşmüşken bu sabah tartıda 70i gördüm bir haftadır kendimle savaşıyordum bu sabah kesinleşti. Aranıza katılmak istiyorum :) yaklaşık bir aydır kullanmadığım tiroit ilacımı içtim ve kahvaltımı hazırlıyorum

Baslanmadigi sürece azalmiyor, birlikte vericez insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…