- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Vermene sevindim demekki dikkat etsen kolay veriyorsun canimSabah Tartıldim vermişim 66.7 çıktım diyet yapamadım çok ama akşamları dikkat etmiştim.genelde erken yedim
Aynen gece kesilse cok rahat kilo verilir bizde 2 den aşağı yatmıyoruz eşim gec geliyor karnım buruluyor bazen bir şeyler atıyorum ağzıma17 değil 20 den sonra yemesem yine iyi, akşam misafirlikte minik porsiyon yedim ve az evvel kışlık domates hazırladım biraz, ondan bile bi tattım tuzu yeterli mi diye o an iştahım açıldı ana direniyorum. aslında her gece 10 da yatılsa 6 dan sonrada bişey yenmese bile iyi bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum, işe de daha erken bsşlıyorum, sabah tek dilim ekmek öğlen mümkün ise diyurucu bişey akşam hafif, ama normalde sabah 3 dilim ekmek akşam doyurucu şeyler canm istiyor. ama başarmalıyım
Senden ses çıkmayınca ayrıldın sandım meğer kilocuklari vermişsin masallah diyim ben de utandım şimdi haftaya vermem gerek:))
Arkadaşlar bu haftanın birincisi _ 1.600 gr la Sadece-Ben arkadaşımız tebrik ediyorum.
Canım motivasyonun artmışken sakin bırakma bir kez salınca benim gibi gerisi geliyor bugün 68 geldim benim motivede iyice düştüValla bu beni motive etmedi degil :)))
Yapacagiz kizlar. Aynen devam.
Bu arada aksam acliginin Anti Aging etkisi varmis, bir tasla iki kus
İlk günler zor oluyor karin guruldamasi falan ama cay veya su ictikce alisiyor insan.
Benim ama en büyü problem bel ve göbekteki yaglar.
Tebrikler sadece-Ben bakalım bu hafta birinci kim olacak inşallah ben olurumEvet gidiyor yavas yavas :)
Aynen gece kesilse cok rahat kilo verilir bizde 2 den aşağı yatmıyoruz eşim gec geliyor karnım buruluyor bazen bir şeyler atıyorum ağzıma
tebriklerHahaha cidden mi büyük süpriz oldu
eveet orda birikiyor bende deValla bu beni motive etmedi degil :)))
Yapacagiz kizlar. Aynen devam.
Bu arada aksam acliginin Anti Aging etkisi varmis, bir tasla iki kus
İlk günler zor oluyor karin guruldamasi falan ama cay veya su ictikce alisiyor insan.
Benim ama en büyü problem bel ve göbekteki yaglar.
Afiyet olsun kararında olmuş.İyi akşamlar
Kahvaltı
Domatesli yumurta
4 dilim kaşar
3yesil zeytin
2soyah zeytin
1dilim ekmek
Saat 17:00
1kase mercimek çorbası
1 tane biber dolması
1dilim ekmek
Saat 18:00
Yarım Ülker çikolatalı gofret
1avuc fındık
Saat 22:30
1tane haşlanmış mısır
Afiyet olsun canım akşam dediğin gibi dikkat edersen iyi bir menüIyi akşamlar bayanlar nasılsınız mutfakla aranız nasil?
Bugün yediklerimi yazayım
12:00 bir kurabiye
öğlen 13.00
tost ekmeğinden bir tost
1 küçük domates
5 zeytin
2dilim beyaz peynir
3 çay kaşığı bal
ARA orta türk kahvesi
yesil çay
2 avuc leblebi
aksama kavurma ve bulgur pilavı var ölçülü yemeyi düşünüyorum
3 büyük bardak su ictim 3 daha içerim
Canini sıkma o kaçamakları bende yaptim yazmak istemedim kendimizi herşeyden kısıtlamayalım ama telafi etmesini bilelimBen bugün menü paylaşımını yapmayalım çünkü pazar kaçamakları yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?