Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

Hoşbulduk
Evet mezun oldum cuma yarışmasından
Ama şimdi korumam lazım
Hatta azaltadabilirim
Senin son durumun ne
senin 5 kilon yokmuydu ne çabuk verdin kız
Ben hala motive olmaya çalışıyorum üstüne aldim daha bugün yeni bir başlangıç yaptim her günkü gibi
Bize katılabilirsin canim aktif olmak önemli bizimkilerden ses yok.

:)) son iki ayda 1 kg verebilmiiştim
Baya duraksadı
Tekrar açıldım şükür
Son üç beş gündür bozulmalar oldu bende ama komple bırakmadım tabiki o kadar emek verdim
Tmm çok ısrar ettin
Katılıyorum

Tekrar hoşgeldin o zaman:)iki ayda 1 kilo az ama olsun kalıcı veriyorsun dur.Benim tahliller d vitaminde düşme var ama az diye bir sey vermedi kilo veremiyorum önceki gibi yiyorumda gerçi napicam boyle

Bugünkü menüm
saat12:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beysz peynir
1 dilim kaşar
zeytin
domates,salatalık,sekersiz cay
Ara yesil çay
1 kase leblebi
türk kahvesi 1 minik cikolata
Akşam 18:30
kepek ekmeğinden iskender
1 bardak vişne suyu
Saat 20:30
4 ceviz ici ,bir avuç leblebi,1 avuç kuru üzüm,sekersiz cay

İyi akşamlar kızlar menü paylaşımını yapayım
Kahvaltı
1avuc leblebi
3yesil zeytin
1dilim peynir
Ara
5tane ncir
1tane un kurabiyesi
Akşam 18:00
2dilim ekmek
1tabak patlıcanlı pilav
1kase mercimek çorbası
1tabak taze fasulye(insan böyle yazınca ne kadar çok olduğunu anlıyor)
Saat 22:00
8tane findik

Canım ben menünu çok beğendim vişne suyu dışında çok sağlıklı bir beslenme olmuş afiyet şeker olsun

Merhaba kizlar cok yogun bir dönem geciriyorum hergün gelipne yedigimi yazamiyorum.

Ama genelde bu aralar cok düzensiz besleniyorum.
Bugün cikolata yedim...

Hergün 10.000 adim fulleniyor hatta pauartesi günü 20.000 adim yürümüsüm. Bir de iki günde bir pilates yapiyorum.

Su icme problemim halavar. Iki litreyi icemiyorum, halbuki yag yakiminda cok etkiliymis su icmek!

Sebzeyi bol tüketiyorum hala, mercimek corbasi yaptim onu iciyorum. Migdemi cok sisirneme ye calisiyorum.

Zaten saat 17 den sonra birsey yemiyorum. Bu hafta biraz ödemim var belli ediyorkendini. Yesil cay icmeliyim.

Canım gayet iyi gidiyorsun bence yürüyüşün 17 den sonra yememen çok iyi sendeki azimden bende istiyorum artik bunaldim bu ara saglik sorunlarim var dr muz bir sürü bölüme yönlendirdi .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…