- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Günaydın cnm sanada iyi bayramlar bende bu gün tartıldım 59.7 olmuşum işallah bu günde dikkat ederimGünaydın kızlar tekrar hayirli bir bayram diliyorum hepinize .Bugunki kilom 66.7 yani 100gr almışım dünkü tatlılardan sonra durum bu bugün biraz daha dikkatli olurum insallah.
Ilk günden eksi harikasin canim benim adetime 6 gün filan var tatli isteğim arttı biraz siskinlikte başladı sanki ellerimdeGünaydın cnm sanada iyi bayramlar bende bu gün tartıldım 59.7 olmuşum işallah bu günde dikkat ederim
Cnm tut kendini yemek tatlı aklına gelince spor yap yada yedikten sonra gerçi bende biraz önce saçda pişmiş kıymalı börek yedim yarımIlk günden eksi harikasin canim benim adetime 6 gün filan var tatli isteğim arttı biraz siskinlikte başladı sanki ellerimde
Afiyet olsun canim menün bayaa kalori deposu merak etme bende senin gibiyim bayramda olmuyormuş gerçekten telafi edriz insallah.Merhaba kızlar bugün ki kilom 67.1
Sabah 10:30 4 dilim içli kete ( yöresel genelde bayramlarda ve ramazanda sahurda için yaparız)
2 kb otlu peynir
Kaşarlı yumurtalı patates; ( 250gr falan)
3 siyah zeytin
Salata domates
12:00 sütlü kahve
Saat 16:00 da 1 porsiyon pilav
1 tabak Fırında kaşarlı patlıcan
2 kofte 3 biber kızartması
1 tabak kabak yoğurtlusu
Saat 17:30 çayda 4 dilim baklava
Birazcık fındıklı pestil ( tatlıya çok düşkün biriyim sanki bağımlıyim,)
Galiba bayramda ve tatilde diyet zor oluyor ama olsun yarın daha iyi olacak.bu saatten sonra da bişey yemem inşallah yersem yazarım(
Senin menü n çokta abartılı değil canim kuru üzüm ve leblebi kurtaricim benim ama şu an onları gözüm görmüyor su trileceyi yapmasaydım keskeSabah 9;00 süt
Saat 10;30
Kavurmalı yumurta 2 çatal
Şekerli çay 1 bardak
Saat 12:30
Kıymalı yarım gözleme
Nescafe 2 bir arada şekersiz
Saat 5:00
Döğme kıymalı çorbası 2 tabak yanında salata
Cay 2 bardak lokum çikolata birer tane ceviz 3 tane
Bol bol spor ve su bu günlük bu kadar Hale’n açım ne yapayım bilemedim
Hadi bakalim insallahMerhaba! Kızlar dayanamadım 1 tabak daha yedim son artık bişey yemem daha işallah
Canim maalesef spor yapamiyorm fazla dizim ağrıyor fazla bükümce dra gidicem bakalim.Bir hafta once ödem baslsrmiki bilemedim ellerim sisti bugün.
Cnm tut kendini yemek tatlı aklına gelince spor yap yada yedikten sonra gerçi bende biraz önce saçda pişmiş kıymalı börek yedim yarımyarım saattir spor yapıyorum ip atladım 100 tane sende böyle yap.senin ödemde olabilir adet döneminde oluyor cnm
Geçmiş olsun cnm . İyleşince yaparsın işallah cnmCanim maalesef spor yapamiyorm fazla dizim ağrıyor fazla bükümce dra gidicem bakalim.Bir hafta once ödem baslsrmiki bilemedim ellerim sisti bugün.
Cnm toparlan trilece yemeseydin bari akşam akşam dikkat et cnm çabuk verelim kilolarımızıBugün neler yedim
sabah kalkınca büyük bardak sirkeli ılık su
Kahvaltım
Sucuklu omlet,Bir buçuk kibrit kutusu kadar beyaz peynir,yesil biber bir kac tane,bir domates,yarim salatalık,5 çubuk patates kızartması,sekersiz cay
ARA sekersiz turk kahvesi
iki dilim trilece
Bayram ziyaretinde 4 sarma, 2 dilim baklava(zorla yedim ikinciyi ısrar ısrar üstüne)turk kahvesi
Akşam 7:30
bir porsiyon bulgur pilavi ,5 kasik kavurma,kirmuzi biber salatası bir kac kaşık
Türk kahvesi 2 dilim trilece (dilimler küçük )Abarttim bugün(
yesil çay
suyu kac bardak ictim ölçmedim bir litre icmisimdir ( yarin ölçülü içerim insallah)
Toparlanicam canim bu tatlıyı uzun zamandır yapmamıştım adet önü pek iyi olmadi .Bu arada yesil çay iciyormusun müthiş uykum geliyor tansiyonum düşüyor erken saatte bu cay yapabilirmi bilemedim .ama uyuyamadim oğlan yeni uyuduCnm toparlan trilece yemeseydin bari akşam akşam dikkat et cnm çabuk verelim kilolarımızı
Sağlık ocağında tahlil yap degerlerine bak cnm diyet yapınca değerler düşüyor. Ben gece Kızı cayı içiyorum zayıflamaya çok yardımcı oluyor bu aralar ara verdim haftaya yine alırım kullanırım dene sende istersen . Yada bayramdan dolayı yoruluyorsun çocukta olunca yorgunluk oluyor ondan uykun gelebilir. Ben 2 ayda bir değerlerime baktırıyorum kendime ona göre besleniyorum yada ilaç kullanıyorum cnmToparlanicam canim bu tatlıyı uzun zamandır yapmamıştım adet önü pek iyi olmadi .Bu arada yesil çay iciyormusun müthiş uykum geliyor tansiyonum düşüyor erken saatte bu cay yapabilirmi bilemedim .ama uyuyamadim oğlan yeni uyudu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?