- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.221
Gizli yapıyorsan bişey dıyemem .ben olsam gızleyem herhaldeHadi yaa. Siz de kız yada gelin bolluğu mu var peki anacum. Ben tek gelinim ve kızı yok hiç kv nin
Ben tek değilim eşim de yardım eder ama yük bende tabii.
Annemin evinde de kimse yok. Ben de anneme kıyamam. Hasta ikisi de bizde. Kismetime bak
Yakınız canım. Onlar diyet yaptığımı bilmiyor. Sorsan çok zayıfım Yemem lazım kilom yok hic. :)) ama kv kendisi de zayıftır 65 kilo
Şimdiden afıyet olsun cnm.bol bol kalorı yakmalarKizlar bugunku menum
Verano omleti cok guzel oluo tavsiye ederim. Yarim avokado, 4 yk yulaf, 2 yk sut, 2 yumurta robottan cekip pisiriorum .krep gibi oluo 440 cal civari yanina peynir zeytin
Ara 1 buyuk muz
Oglen 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 konserve sardunya
Bugun spordan once yicem cunku sabah fazla cikiorum. Malum yarin tarti gunu.
sardunya ne kiz sardalya mi oKizlar bugunku menum
Verano omleti cok guzel oluo tavsiye ederim. Yarim avokado, 4 yk yulaf, 2 yk sut, 2 yumurta robottan cekip pisiriorum .krep gibi oluo 440 cal civari yanina peynir zeytin
Ara 1 buyuk muz
Oglen 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 konserve sardunya
Bugun spordan once yicem cunku sabah fazla cikiorum. Malum yarin tarti gunu.
Tek gelınım görümce dışta. Annemlerde de tek bı gelın var. Kızlığımdan berı bana ıns yaptırmaz kendı yapar gelınımız.Hadi yaa. Siz de kız yada gelin bolluğu mu var peki anacum. Ben tek gelinim ve kızı yok hiç kv nin
Ben tek değilim eşim de yardım eder ama yük bende tabii.
Annemin evinde de kimse yok. Ben de anneme kıyamam. Hasta ikisi de bizde. Kismetime bak
Yakınız canım. Onlar diyet yaptığımı bilmiyor. Sorsan çok zayıfım Yemem lazım kilom yok hic. :)) ama kv kendisi de zayıftır 65 kilo
Sardunya cicek olandi dimi evet sardalya yaaasardunya ne kiz sardalya mi o
Yuruyus ne kadardi canim bolgesel 210puan cardio 50 plank 30 leslie 45 burasi 335 puan yapio
bi an dusundum sardunya diye yemek de mi var acaba diye ama konserve diyince aha dedim bu sardalya olsa gerekSardunya cicek olandi dimi evet sardalya yaaa
Ben yapamadim yaa. Yarın hem gündüz hem de gece ayrı ayrı kişiler gelecek misafirliğe. Temizlik yaptım. Şimdi de oturdum kaldım.Bugun kimse spor yapmadimi yahu listeyi yapiorum hic etiket yokkkk
1 buçuk saat hızlı tempolu yürüyüş canımYuruyus ne kadardi canim bolgesel 210puan cardio 50 plank 30 leslie 45 burasi 335 puan yapio
Aha bugun arayi kapadik kapadik , yarin da ben yapmicam gerci arada dinlenme gunu yapmak gerekiomusBen yapamadim yaa. Yarın hem gündüz hem de gece ayrı ayrı kişiler gelecek misafirliğe. Temizlik yaptım. Şimdi de oturdum kaldım.
Totomu kaldirirsam 500 puanlik yapaydim iyiydi
560 puan toplam ekledim canim1 buçuk saat hızlı tempolu yürüyüş canım
Ben de yarın yapmicam yani yapamicam. Totomu kasicak vaktim olmaz sanırımAha bugun arayi kapadik kapadik , yarin da ben yapmicam gerci arada dinlenme gunu yapmak gerekiomus
Al bendende o kadar. Bazen bakıyorum tarıflere. Yapsam çocuklar ıcın bu sefer ucundan kıyısından yerım dıye korkuyorum ama canım cok ıstıyor pogaca.ya su tepedeki pogaca yarismasi linki oldurcek beni, canim acayip pogaca cekiyo off
supper supperGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
kremsokola
Pazartesi 71.6
Cuma(bugün)70.9 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?