- 21 Şubat 2013
- 9.959
- 23.057
- 548
Teşekkür ederim tatlim❤Geçmiş olsun canım kortizon neden kullanıyor sun önemli bir şey yok tur umarım bu arada tuzu tamamen kesmelsiin canım
Günaydın canım
Afiyet olsun yürüyüş masalahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlim❤Geçmiş olsun canım kortizon neden kullanıyor sun önemli bir şey yok tur umarım bu arada tuzu tamamen kesmelsiin canım
Günaydın canım
Afiyet olsun yürüyüş masalahhh
Harikasın tatlım çok güzel gitmis❤
Teşekkür ederim tatlim❤
Teşekkür ederim canimHarikasın tatlım çok güzel gitmis❤
Tebrik ederim canım eksin çok güzel
Günaydın tatlim❤Günaydın![]()
Geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşursun inşallahCanımlar yarın tartı günü umarım herkes istediği eksiyle gelir![]()
Ben de kendimi çok eksik hissediyorum buraya çok sık giremiyorum diye ama çok az kaldı her şeyin yerli yerine oturmasına, hakkınızı helal edin ihmal ediyorsamMenü yazamadım ama diyet dışına çıkmadım. Kortizon kullanmaya başladım inşallah sorun çıkmaz yarın, kiraz sapı da yasaklandı ne yapacağım bilmiyorum. WC işi de sıkıntıya girmeye başladı.. Diyet yapmaktan istediğimi yiyememekten çok sıkıldım yaaa
![]()

Günaydın canmGünaydın canlarım
Geçen hafta cuma 81,600
Bugün 80,850
750 gram gitmiş hiç yoktan iyidir çok kaçamak yaptım bu hafta
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Sağol canımGünaydın canmharikasın çok güzel gitmiş ❤
teşekkür ederim kaptanım, dünü güzel kapattım. yazcam şimdi.Afiyet olsun tatlım ,yürüyüş de harika, yalnız bugün dikkat etmelisin dün geç saat karp tuketilmis, vayyy harika iyi düşünülmüş![]()
TeşekkürlerTebrik ederim canım eksin çok güzel![]()
Tebrikler canımGünaydın canlarım
Geçen hafta cuma 81,600
Bugün 80,850
750 gram gitmiş hiç yoktan iyidir çok kaçamak yaptım bu hafta
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Kilo azaldıkça az az gider yinede çok iyi canım tebriklerGeçen hafta 61,60
Bugün 61,10
-500 grm
Bu hafta çok zorladı beni , o kadarki dikkat ettim yürüyüş yaptım ,bu kadar gitti , farkettim ki bu hafta tarhana yememisim
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3663513
Bizde küçükler yemiyor sadece Eşim ve büyük oğlum seviyorOh oh mükemmel afiyet olsunkabak mevzusu bizde de var yemiyolar oy oy, bende çok severim halbuki
![]()
Regl siskinligidir haftaya güzel eksi görürsüngünaydınlar
reglim yakın onun etkisiyle sanırım + geldim.
geçem cuma 75.0 olsa gerek.
+650gr
kaptanım kusura bakma lütfen.
tomrs
Ellssa
Boncuk2307