- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.261
tesekkur ederim cnm.evet kaldı 14 kiloÇok güzel 1 kilo gitti bile. Hadi pazartesi için kaçamaksız devam
tesekkurler tatlım.umarım hep gelır,herkese gelırOh oh ne güzel eksiler gelmeye başladı
Tartı günü ya korktularmı acabaya kızlar nerelerdesiniz? neden kimse yok?
Tartı günü ya korktularmı acaba
Tartı günü ya korktularmı acaba
Tamamdır cnm.iftardan önce tartılmak en mantıklısı:)))
Akşam üstü tartılacağım. Gece yıyıp yattım.
ben pek hayvan yağı yiyemiyorumKaratay kuyruk yağı yıyın hayvanın ıç yağını yığın dıyor. Severım ama korkuyorum yemeğe.
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
kremsokola
Pazartesi 71.6
Cuma(bugün)70.9 kilom
Tebrik ederim canımGünaydın, hayırlı kandiller herkesebaşlangıç kilom:77 geçen haftaki kilom 74 bu sabah 73,5 . spor yapın arkadaşlar neredeyse hiç yemememe rağmen yarım kiloyu zorla verdim diyete devam
tebrikler canım
Canımmm pes etmek yokBen fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz haftasonu da aöf sınavlarım var bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz ben beceremicem heralde bu kilo verme işini
kız manin yoksa detoks falan yap bi gün09.04.2018- 50.4
13.04.2018- 50.2
Pazartesiye lanetli 49 u göreyim artık
Kabak detoksu düşünüyorum cumartesi-pazar inşallahkız manin yoksa detoks falan yap bi gün
ondalık kısım değişsin hayırlısı ile
Benim bugün hem gündüz hem de gece misafirlerim var ayrı ayrı. Pek aktif olamamya kızlar nerelerdesiniz? neden kimse yok?
Ayyy çok severim ama bisikletim yokKızlar bisiklet sürmek kaç puan acaba.kondısyon degıl bildiğimiz dışarıda sürmek.malum havalar ısındı,bısıklet mevsımı açıldı
Gerek yok da ben hesapladim öylesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?