Hedef 15 Haziran!

cgdmk menum soyle
Sabah: 1 muz , omletimden ama bu sefer 1 yumurtayla, 4 zeytin, cok az peynir
Ogle: patlicanli et yemegi 8yk
Ara: 4 kayisi
Ara: 3 kayisi, filtre kahve
Aksam: izgara et, salata , ayran
Sporum da 1 saat normal tempo yuruyus 270 puan

Harikaa bi menüüü canım bencee patlıcan dedin canım patlıcan istedi bu hafta içi menüme ekliyim bari

Harikaa bi menüüü canım bencee patlıcan dedin canım patlıcan istedi bu hafta içi menüme ekliyim bari
Dun pazara gittim minnak dolmalik patlicanlar vardi ama oyacagim olmadigi icin guvec gibi yaptim. Sonuc husran patlicanlarda hic tat yok. Bazi sebzeler turkiyeyle ayni tat olarak ama bazilari tat olarak cok uzak malesef. Sen benim yerime de ye artik

Dun pazara gittim minnak dolmalik patlicanlar vardi ama oyacagim olmadigi icin guvec gibi yaptim. Sonuc husran patlicanlarda hic tat yok. Bazi sebzeler turkiyeyle ayni tat olarak ama bazilari tat olarak cok uzak malesef. Sen benim yerime de ye artik
Valla bizimde burda aldıklarımızın ne kadar tadı var bilemicemm canım yiyoruz ama ne yiyoruz bizde bilmiyoruz

Ben de fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum

cgdmk menümm + sütlü kahvem (1/4su bardağı süt kalanı su) vee 2 parçacık caramio bitter var ama henüz yemedim kalori hesabı için girdim buraya da ekran alamadı

Ben bugün sut içtim sadece. En son bir buçuk saat kadar önce içtim ve bitti. Yarına odemlerimin buyuk kismini atmış olacağımı düşünüyorum :) inşallah yanılmam

Kalori hesabı ile mi ilerliyorsun zayıflamak için? Mısır gözüme batti da :)
Eveet :)
Mısır olmamış mı
Kalori hesabı yapıyorum ama 1000 altında durmaya çalışıyorum ama oranlarına da bakıyorum
Mesela protein az yağ fazla olduysa biraz daha az durmaya çalışıyorum
Her gün olmuyor tabi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…