Hedef 15 Haziran!

bu arada pullu elbisem de geldi, en kisa zamanda fotograf gondericiim. askida guzel duruyo valla
hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle

neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim

Insallah , cok guzel gidiosun devam. Biz veremioruz sen ver ben kucucuk kaldim gobek fln gitti hala tik yok tartida.

hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle

neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim
ben öyle hatırlıyorum en son o şekilde konuşulmuştu sankii kafam karıştı şuan bu olayı çözse çözse cgdmk çözer

ben bugün resmen koltuğa yapıştım kaldımm hiç bişi yapmadım ya havadan mıdır nedir nasıl bi ağırlık vardı üstümde gıcık oldum ders bile çalışamadım yanii bu arada şapşallığıma bakın ki aöf sınavları önümüzdeki haftasonuymuş ben diğer hafta sanıyodum yani öyleydi ama martta mesaj gelmişti erkene alındı diye ben onu unuttum tabii dün abim hatırlattı napalım olduğu kadar artık
bugünün menüsü cgdmk
2 yumurta , 4 zeytin , 2 salam, peynir
arada kahve , yoğurt çilekle birlikte
akşam 4 köfte salatalık domates

Kiyafeti giymesi tam bi illetti bu arada ya, pullar birbirine takiliyo, sacim pullara takiliyo falan ama elbiseyi begendim sanirim. gene de hala dusunmuyo degilim tatilden sonra iade mi etsem diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…