Bende 74 üm üstelik ikizlerime hamileyim. Vermeye çalışırken daha da alacağım. Allahım yardım etsin.. Ne yapacağımı bilemiyorum..Dogum sonrasi aldigim kilolar gitmiyor..gerci bende de istikrar söz konusu degil..evet vermek istiyorum ama gece olunca dolaplara daliyorum..cay yanina derken yine abarttım ..bahar mevsimine girdik kış uykusundan uyanmak icin bakalim ne kadar cabalayacagim..aktif kg 80.2...hedef 65 ..boy 1.78 kilolarla dev gibi kaba görüntü veriyorumaglayayim biraz
Sen kiloyu dusunme simdi bebislerin iyi olsunda verirsin ..zaten 2 bebek bakmak insaat amelecisi gibi hissettirir cok yorucu ve cok tatli..allah bagislasin dert etme minikler izin vermez ileride yemek yemeneBende 74 üm üstelik ikizlerime hamileyim. Vermeye çalışırken daha da alacağım. Allahım yardım etsin.. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Aaiiyy inşaallah inşaallah da. Benim kızım kolikti. Eşim yediriyordu valla beni. Süt olsun diye diye şişirdi heryanımı. Kızımı emzir dedikçe yediriyordu. Bunlarda da böyle olursa ben mahvolurum. Valla şu umutsuz ev kadınlarındaki elife benzetmeye başladım iyice kendimiSen kiloyu dusunme simdi bebislerin iyi olsunda verirsin ..zaten 2 bebek bakmak insaat amelecisi gibi hissettirir cok yorucu ve cok tatli..allah bagislasin dert etme minikler izin vermez ileride yemek yemene
Bravo canımmm hadi bakalım hayırlı sonuçlar al sendeCuma gunu internet sorunum vardi..hau sansima..tarti gunumdu sonuç; 78.8....2 kg gitmis buda iyi sonuc benim icin bakalim bu haftada 2 kg gidecekmi? Cumartesi izin gunum yani 1 tabak abur cubur kacamagi yapabilirim sakin stres olmadan yavas ama guvenilir bir sekilde kilo veriyorum
TesekkurlerBravo canımmm hadi bakalım hayırlı sonuçlar al sende
Ben şuan 70 e düştüm. Gebelikten herhalde. Kusmalar vs. Diyeti de pazartesi yapmaya başlicam inşaAllah. Kendimi ona göre ayarladımCumartesi tartildim yine..dun sabah 78.2...cumartesi gecesi tartim 77.6....cok mutluyum gelecek hafta 75 i gorurum umarim....tartilmayacagim 1 hafta boyunca..bakalim neler olacak
Kaçamak yapacaksan sağlıklı kaçamak yap tatlı kız.Ogle yemegi 1 tane kofte buyuk..1 kase kabak corbasi..kacamak;10 tane çubuk kraker 5 tane kayisi
Cok denedim diyet yontemlerini hep daha kotu yaptılar beni ...gofrette cikolatada bisküvi de yedim wallaKaçamak yapacaksan sağlıklı kaçamak yap tatlı kız.
Mesela çantanda çiğ badem/fındık/kaju gibi çerezler olsun ya da 2 tam ceviz. Mesela kuru kayısı hurma bitter çikolata her gün 1 tanesini seç tabi 200 ml yarım yağlı süt ve 1 meyve kahve çay da içiliyor zaten .
Hafta da 1 gün de sütlü tatlı yersen dengeli şekilde gidersin.
Bende 79 larda başladım uzun süre veremedim kasımda bir atak yaptım 64lere geçtim.
Her kilo verince verdim diyip yiyordum
Gebelikte ilk aylar kilo verirsin normal ..ama sen neden diyet yapıyorsun hamilesin?Ben şuan 70 e düştüm. Gebelikten herhalde. Kusmalar vs. Diyeti de pazartesi yapmaya başlicam inşaAllah. Kendimi ona göre ayarladım
Ben mecburiyetten yedin sandım canın çekiyorsa yemezsen zorlanirsin ama yağ yakımı için şekeri minimuma indirmek lazım paketli gıdaları da öyle. Daha ilerisi için aklında olsun şuan dediğin gibi bırakırsan soğursunCok denedim diyet yontemlerini hep daha kotu yaptılar beni ...gofrette cikolatada bisküvi de yedim wallacumartesi 1 tabak odul zamanla sogurum bir anda yapmayacagim ..ama önerilerini nefsim korelmeye başladığında kesin uygulayacagim teşekkürler
benimde var 12 kilo fazlam ,yaz geliyor ,kış boyu 5 kilo aldım kendimi gaza getirip bir türlü başlayamıyorum diyeteDogum sonrasi aldigim kilolar gitmiyor..gerci bende de istikrar söz konusu degil..evet vermek istiyorum ama gece olunca dolaplara daliyorum..cay yanina derken yine abarttım ..bahar mevsimine girdik kış uykusundan uyanmak icin bakalim ne kadar cabalayacagim..aktif kg 80.2...hedef 65 ..boy 1.78 kilolarla dev gibi kaba görüntü veriyorumaglayayim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?