Hedef 15 kg vermek 🤗

Bende 74 üm üstelik ikizlerime hamileyim. Vermeye çalışırken daha da alacağım. Allahım yardım etsin.. Ne yapacağımı bilemiyorum..

Bende 74 üm üstelik ikizlerime hamileyim. Vermeye çalışırken daha da alacağım. Allahım yardım etsin.. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Sen kiloyu dusunme simdi bebislerin iyi olsunda verirsin ..zaten 2 bebek bakmak insaat amelecisi gibi hissettirir cok yorucu ve cok tatli..allah bagislasin dert etme minikler izin vermez ileride yemek yemene

Oglen unutmuşum akil kalmiyor walla bu cocuklar beni pert ediyor zamaninda nasil 7 8 cocuk doguruyormus kadinlwr ..oglen 2 kofte 1 catal makarna

Sen kiloyu dusunme simdi bebislerin iyi olsunda verirsin ..zaten 2 bebek bakmak insaat amelecisi gibi hissettirir cok yorucu ve cok tatli..allah bagislasin dert etme minikler izin vermez ileride yemek yemene
Aaiiyy inşaallah inşaallah da. Benim kızım kolikti. Eşim yediriyordu valla beni. Süt olsun diye diye şişirdi heryanımı. Kızımı emzir dedikçe yediriyordu. Bunlarda da böyle olursa ben mahvolurum. Valla şu umutsuz ev kadınlarındaki elife benzetmeye başladım iyice kendimi

Cuma gunu internet sorunum vardi..hau sansima..tarti gunumdu sonuç; 78.8....2 kg gitmis buda iyi sonuc benim icin bakalim bu haftada 2 kg gidecekmi? Cumartesi izin gunum yani 1 tabak abur cubur kacamagi yapabilirim sakin stres olmadan yavas ama guvenilir bir sekilde kilo veriyorum

Bravo canımmm hadi bakalım hayırlı sonuçlar al sende

Ogle yemegi yemedim abur cubur yiyecegim diye ...aksam uemegi haslanmis et ve kemik suyu corbasi yanina 5 kasik pilav salata bolca

Cumartesi tartildim yine..dun sabah 78.2...cumartesi gecesi tartim 77.6....cok mutluyum gelecek hafta 75 i gorurum umarim ....tartilmayacagim 1 hafta boyunca..bakalim neler olacak

Cumartesi tartildim yine..dun sabah 78.2...cumartesi gecesi tartim 77.6....cok mutluyum gelecek hafta 75 i gorurum umarim ....tartilmayacagim 1 hafta boyunca..bakalim neler olacak
Ben şuan 70 e düştüm. Gebelikten herhalde. Kusmalar vs. Diyeti de pazartesi yapmaya başlicam inşaAllah. Kendimi ona göre ayarladım

Ogle yemegi 1 tane kofte buyuk..1 kase kabak corbasi..kacamak;10 tane çubuk kraker 5 tane kayisi
Kaçamak yapacaksan sağlıklı kaçamak yap tatlı kız.
Mesela çantanda çiğ badem/fındık/kaju gibi çerezler olsun ya da 2 tam ceviz. Mesela kuru kayısı hurma bitter çikolata her gün 1 tanesini seç tabi 200 ml yarım yağlı süt ve 1 meyve kahve çay da içiliyor zaten .
Hafta da 1 gün de sütlü tatlı yersen dengeli şekilde gidersin.
Bende 79 larda başladım uzun süre veremedim kasımda bir atak yaptım 64lere geçtim.
Her kilo verince verdim diyip yiyordum

Cok denedim diyet yontemlerini hep daha kotu yaptılar beni ...gofrette cikolatada bisküvi de yedim walla cumartesi 1 tabak odul zamanla sogurum bir anda yapmayacagim ..ama önerilerini nefsim korelmeye başladığında kesin uygulayacagim teşekkürler

Ben şuan 70 e düştüm. Gebelikten herhalde. Kusmalar vs. Diyeti de pazartesi yapmaya başlicam inşaAllah. Kendimi ona göre ayarladım
Gebelikte ilk aylar kilo verirsin normal ..ama sen neden diyet yapıyorsun hamilesin?

Ben mecburiyetten yedin sandım canın çekiyorsa yemezsen zorlanirsin ama yağ yakımı için şekeri minimuma indirmek lazım paketli gıdaları da öyle. Daha ilerisi için aklında olsun şuan dediğin gibi bırakırsan soğursun

Kahvaltim 1 haslanmis yumurta 1 wasa uzerine tereyag bal 2 dilim kasar 1 bardak yesil cay

benimde var 12 kilo fazlam ,yaz geliyor ,kış boyu 5 kilo aldım kendimi gaza getirip bir türlü başlayamıyorum diyete

Ogle yemegi 2 kofte 1 avuc leblebi ve yarim avuc kuru uzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…