Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Gelelim burda ne yapacagimiza ogunlerimizi paylasiriz, ara ogun tavsiyesinde bulunuruz, hafta bitiminde verilen kilolari paylasiriz , birbirimizi motive ederiz.
Amac bu yolda birbirimize destek olmak sonucta

Öğle yemeğim:
6yk pırasa
1 su bardağı yoğurt
Ara öğünüm :
1 portakal

Veee teknolojiden de faydalanmak lazım ben App Store dan diyet koçu ve su takibi programları indirdim her ikisi de şahane program. Günlük aldığımız kalori ve su miktarı takipte oluyor böylece

Aksam yemeği 5 adet köfte
1 adet közlenmis kirmizi biber
1 kucuk kornison ( canim cekti )

Aksam ara ogunu 1 tane mandalina veee bu gunu 1500 cal ile kapattik

Günaydııııınn kadınlar kulübü ve sevgili diyet günlüğüm
Bu sabah kahvaltı menümü hemen paylaşıyorum
1 porsiyon tok tutan omlet ( tarifi vereceğim)
5 yeşil zeytin
Salatalık- domates

Tok tutan omletimizi Nasıl yapıyoruz
1 yumurta
1 yk yulaf kepeği
Biraz peynir
Biraz da ufak ufak doğranmış kırmızı biber
Bu malzemeleri karıştırıyoruz ve tavada çok az yağ ile krep yapar gibi pişiriyoruz . Çok lezzetli bir tarif diyet yapmıyormuş gibi hissettiriyor. Yanında da zeytin domates salatalık çay şahane olur.

Ben de başlamak istiyorumm, bugünden itibaren kalori hesabımı yapacağım.
1 saat yürüyüş yaptım az önce.

Sevgili u_busra ben henüz spora başlamadım bir iki hafta yalnızca diyet ile devam edip metabolizma yavaşlayınca sporu devreye sokacağım.
Peki sen hangi ölçülerle başladın yani boy ve kilo ?

Bugün veya yarın son ölçümlerimi yapıcam çünkü uzun süredir tartılmıyorum.
Spor salonuna mı gideceksin yoksa kendin mi?

Bugün veya yarın son ölçümlerimi yapıcam çünkü uzun süredir tartılmıyorum.
Spor salonuna mı gideceksin yoksa kendin mi?
Spor salonuna gidecek vaktim yok maalesef akşamları işten sonra yürüyüş ve haftanın bir günü voleybol maçı tabi fırsat buldukça artırıp çeşitlendiriyorum sporu ama bu benim ilk değil daha önce defalarca 10 kg üstü verdim tiroid hastayım geri aldım maalesef . Her seferde böyle yaptım ve sonuç aldım. Diyetisyenimin şartıydı hergün yarım saat yürüyüş , hava kötüyse koşu bandında yürürüm ama yürürüm mutlaka

Ben 95 kiloyla spora başlamıştım 85e düşmüştüm. Sporu bırakınca tekrar aldım.
Şu an 161 boy ve 98 kiloyla başlıyorum.
İlk hedefim 85 e düşmek. Yani 13 kilo vermeliyim.
Sabah 2 dilim ekmek 1 kiraz domates çok az peynir yedim.
Ara öğün 1 elma yedim
Az önce de bir kase mercimek çorbası içtim
Şimdilik 637 kalori aldım bugünlük

mrb bende kocaelinden eda bugün diyetisyene gittim hipoglisemi hastasıyım ve yarından itibaren bende başlıyorum daha önce 80 kilodan 58 kiloya düştüm şuan 67 kiloyum hedef 57 bende başlıyorum

mrb bende kocaelinden eda bugün diyetisyene gittim hipoglisemi hastasıyım ve yarından itibaren bende başlıyorum daha önce 80 kilodan 58 kiloya düştüm şuan 67 kiloyum hedef 57 bende başlıyorum
Hoş geldin Eda azmimize kuvvet o zaman :)
Daha önce nasıl kilo vermiştin?

Kesinlikle düşeceksin hiç şüphen olmasın
Ama sana önerim çok az kalori almışsın ilk etapta biraz daha normal beslenip haftalar geçtikçe kalori azaltman ki metabolizman önlem alıp yavaşlamasın. İlk diyetisyene gittiğimde 90 kg dım ve bana 1800 cal diyet verdi sonra 1600 sonra 1400 git gide azalttı. Böylece bazal metabolizmanı yavaşlatmadan devam ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…