- 5 Şubat 2016
- 86
- 73
- 3
Çok sağolun bundan sonra her gün buraya gireceğim motivasyonum düştükçe sizden destek alırımO Demek öyle ?Çok katı kurallarla yapılan diyetlerin sonunun fazlasıyla geri almak olduğunu herkes söylüyor ,ve yaklaşımı hiç iyi değil ,moralini bozma kendini motive et lütfen kapalı havalar tam herşeyden vazgeçiren havalar lütfen ,kahve konusunda haklı olabilir bence diyetisyeninle bir konuş sana meyve önermeli ,ve yeşil çay tarçınlı süt mesela bunları önerebilir belki ,olan olmuş almışız kilocuklarımızı şimdi de ayrılık vakti onlardan:::)hiç üzülme bak gerçekten ,belki sana ters motive yapmaya çalıştı bilemiyorum ama sen iyi ol arkadaşım ya bahar gelicek ne güzel ,güzel şeyler düşün
Mrhba canım bende varım.diğer açtığın konuya yazdım ama buraya da yazım boyun 165 kilo 80.2 bende bir hafta önce diyete başladım bugün itibarıyla 1300 gram verdim.78.9 ile devam ediyorum.ekmeği tamamen bıraktım.gün içinde mekik çekiyorum 60 tane 2 litre su içiyorum hedef 70. 2 ayda ulaşırım inşallah.ikinci hedef 65Bu yolda bana eslik etmek isteyenler buyursun bi 15 kilo verelim sonrasina bakariz
Hoşgeldiniz umutsuz olmayın bu işin tek bir yöntemi var kararlı ve sabırlı olmak. Bu kilolar bir haftada yerleşmedi vücudumuza elbette bir haftada gitmeyecek bunun farkında olmamız lazım ki bıkmadan devam edebilelimBen de aranıza katılabilir miyim
Hoşgeldiniz aramıza çok iyi bir başlangıç devamını birlikte getiririz o zamanMrhba canım bende varım.diğer açtığın konuya yazdım ama buraya da yazım boyun 165 kilo 80.2 bende bir hafta önce diyete başladım bugün itibarıyla 1300 gram verdim.78.9 ile devam ediyorum.ekmeği tamamen bıraktım.gün içinde mekik çekiyorum 60 tane 2 litre su içiyorum hedef 70. 2 ayda ulaşırım inşallah.ikinci hedef 65
İlk etapta ödem atmanız çok normal zaten ilk kilolar hızlı gider işte bu yüzden. Listenize bir göz attım da sıkı sayılabilecek bir liste ama alışırsınız önerim bol bol su içmeniz kendinizi tok hissedersiniz bunun için de su takip programı şahane bende işe yaradı. Kahveyi yasaklamasını anlamadım şekersiz kahve sıfır kaloridir siz üçü bir arada falan mı içiyorsunuz ?Çok ünlü bir diyetisyene gidiyorum bu nedenle diyetisyene güvenim çok fazla. Ama ben çok zorlandım bu liste ile. Halbuki daha 1 hafta oldu. Tartıda 89.6 çıkmıştım. Bugün itibariyle 6 gün oldu ve 87.3 çıktım. Ödem mi gitti ne oldu bilmiyorum ama ben her gün 1 bardak süt ve 2 fincan kahve tüketen bir insandım şimdi onlar tamamen çıkınca boşluğa düştüm. Günde 3 lt de suyum var. Kendimi zayıflamış hissetmediğime göre 3 lt su sayesinde sadece ödem atabilmişim demek ki
Sevgili Büşra yeni gördüm mesajını şahsen ben bir ay dayanamam bu benim motivemi kırar sonucu görmeliyim ki devam edebileyim ama bir ayı duymamıştım sonuçta diyetisyen randevularımız 2 haftada bir oluyor hatta şunu söyleyeyim kilo vermemin durakladığı bir dönemde diyetisyenim hergün tartılıp sonucu ona götürmemi istemişti.Benim için uygunn ancak bir şey soracağım genellikle ayda 1 falan tartılmayı öneriyorlar diyetisyenler ve spor hocaları. Bunun sebebi ne biliyor musunuz yani o daha mı iyi olur?
Anladım bana da öylesi mantıklı geliyor şahsen ben de duramam ancak birkaç kişiden öyle duyunca sebebini merak etmiştim :)Sevgili Büşra yeni gördüm mesajını şahsen ben bir ay dayanamam bu benim motivemi kırar sonucu görmeliyim ki devam edebileyim ama bir ayı duymamıştım sonuçta diyetisyen randevularımız 2 haftada bir oluyor hatta şunu söyleyeyim kilo vermemin durakladığı bir dönemde diyetisyenim hergün tartılıp sonucu ona götürmemi istemişti.
Hayır ne çay ne de kahvede şeker kullanmıyorum ama yok vermedi. Çorba yok yumurta yok tok tutabilecek yani biraz zorlanıyorum inşallah devamı gelirİlk etapta ödem atmanız çok normal zaten ilk kilolar hızlı gider işte bu yüzden. Listenize bir göz attım da sıkı sayılabilecek bir liste ama alışırsınız önerim bol bol su içmeniz kendinizi tok hissedersiniz bunun için de su takip programı şahane bende işe yaradı. Kahveyi yasaklamasını anlamadım şekersiz kahve sıfır kaloridir siz üçü bir arada falan mı içiyorsunuz ?
Ben App Store dan Agualert isimli programı indirdim ama türevleri vardır muhakkak maksat kendini kontrol altında hissetmek ve suyu aklına düşürmekBu arada su takip programının tam ismi nedir ? Günlük 30 dk da yürüyüşüm var acaba 45 dk falan yürüsem daha çok kilo verebilir miyim?
Kilo vermenin durakladığı dönemlerde diyetisyeniniz artırır zaten siz baştan artırmayınBu arada su takip programının tam ismi nedir ? Günlük 30 dk da yürüyüşüm var acaba 45 dk falan yürüsem daha çok kilo verebilir miyim?
Harikasın Büşra az kaldı ben de başlayacağımKızlar ben yürüyüşe çıkıyorumm hava soğuk olabilir ama gitmeyi bekleyen kilolar var
Pozitif düşünelim pozitif şeyler olsun :)Sağolun öneriler için :) Daha motive oldum diyebilirim sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?