Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Bugün diyetisyen randevum vardı. Tartım bozuk olduğu için esas sonucu bugün öğrenmiş oldum :) 82.5 kg yum toplamda tam olarak 7.1 kg vermişim çok mutluyum :) Müsait olduğumda yeni diyet listemi sizlerle paylaşacağım :) Büşra illa ki duraklama olacak sıkma canını. Hepimiz iyi gidiyoruz :)

Lokum çok sevindim senin adına :)

Cezalıydım giremedim 3 gündür kızlar.
Perşembe günü aynı çıkınca tartıda cuma sabahı tekrar tartıldım ve 91.5 ti. Geçen haftayla 500 gr. gitmiş yani. duraklamadan iyidir :))

Ankara daki patlama ailecek bizi çok sarstı. Arkadaşlarımız son anda kurtuldu herkesin psikolojisi bozuk

Günaydın kızlar haftasonu istanbuldan arkadaşlarım geldi birsürü kaçamak yaptım gezmeler, kahvaltılar ne yapayım dayanamazdım ama bugün hemen kaldığım yerden devam ediyorum

Kilo bildirimi yapacak yüzüm yok inanın hafta sonu kaçamadım tartıda 700 gr fazla çıkmama sebep oldu , halbuki o kadar yemedim

Kilo bildirimi yapacak yüzüm yok inanın hafta sonu kaçamadım tartıda 700 gr fazla çıkmama sebep oldu , halbuki o kadar yemedim
Olsun canım bir sonrakinde daha dikkat edersin arada olur böyle :)
Benim de başlangıç kilo 98.0
Geçen süre 6 hafta
Güncel kilo 90.9
Geçen hafta ile fark -600

kızlar burada sizin sayenizde sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ancak pek aktif kullanmıyoruz burayı ve bu da beni etkiledi açıkçası, çünkü size karşı sorumlu hissedince buraya yazınca daha dikkatli oluyordum bunu tekrar sağlamak için ben de kendi günlüğümü açayım en iyisi dedim burada kimse kalmadı çünkü

Ben kaldım Büşracım ama çok yoğunum bu günlerde ve de yorgun ve de hasta kilo bildirimimi dahi yapamadım bugün
Başlangıç : 84
Güncel : 75.2
Gayet iyi gidiyorum

Ben kaldım Büşracım ama çok yoğunum bu günlerde ve de yorgun ve de hasta kilo bildirimimi dahi yapamadım bugün
Başlangıç : 84
Güncel : 75.2
Gayet iyi gidiyorum
çok çok iyisin hem de :)
benim de başlangıç 98,güncel 89.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…