Haa bir de o diyet ve yarım saatlik yürüyüşle 20 kg vermiştim. Ah bir de korumayı becerebilsemKesinlikle düşeceksin hiç şüphen olmasın
Ama sana önerim çok az kalori almışsın ilk etapta biraz daha normal beslenip haftalar geçtikçe kalori azaltman ki metabolizman önlem alıp yavaşlamasın. İlk diyetisyene gittiğimde 90 kg dım ve bana 1800 cal diyet verdi sonra 1600 sonra 1400 git gide azalttı. Böylece bazal metabolizmanı yavaşlatmadan devam ediyorsun
hımm anladım o zaman ilk zamandan bu kadar abartmayayım :) yalnız açlık hissetmiyorum. normalde de çok yiyen biri değilim ama beni gece atıştırmaları bitirdi :)Kesinlikle düşeceksin hiç şüphen olmasın
Ama sana önerim çok az kalori almışsın ilk etapta biraz daha normal beslenip haftalar geçtikçe kalori azaltman ki metabolizman önlem alıp yavaşlamasın. İlk diyetisyene gittiğimde 90 kg dım ve bana 1800 cal diyet verdi sonra 1600 sonra 1400 git gide azalttı. Böylece bazal metabolizmanı yavaşlatmadan devam ediyorsun
çok başarılı sadece 2.5 ayda süpermiş valla :)diyetsyen eşliğinde harfiyen uydum ve bol yürüyüş ve evde koşu bandında spor yaparak 2.5 ayda vermiştim
o zaman buradan birbrimizie destek ile korumamızı sağlayacağızHaa bir de o diyet ve yarım saatlik yürüyüşle 20 kg vermiştim. Ah bir de korumayı becerebilsem
Hoşgeldin Eda birlikten kuvvet doğar:) verdiğin kiloyu geri almadan erken önlem alman çok iyi olmuşmrb bende kocaelinden eda bugün diyetisyene gittim hipoglisemi hastasıyım ve yarından itibaren bende başlıyorum daha önce 80 kilodan 58 kiloya düştüm şuan 67 kiloyum hedef 57 bende başlıyorum
Özlem sen de hoşgeldin kesinlikle katılıyorum yaşam tarzımızı değiştiremediğimiz için geri alıyoruz zaten kiloları. Şöyle bir tecrübem oldu kpss ye çalıştığım dönemde diyeti bıraktım 20 kg vermiştim ama yürümeye devam ettim dersaneden eve yürüyerek geldim ve herşeyi yedim dikkat etmeden öğün saymadan. Yürümeyi ne zaman bıraktım o zaman tekrar aldım kilolarıKızlar umarım herkes istediği kiloya ulaşır ,ama bence diyet olarak değil hayat standardı yapmak en iyisi:)
Ben kalori hesabı yapmıyorum ama daha öncede aynı sistemle devam etmiştim .
Geçen Hafta Başladım yani 1 hafta oldu .
Boyum 1,67 ,kilom 78di .
Bugün kilo 77 :)
Hedefim 60-62 arası :)
20-35 yaş arasında 58i geçmezdim ama son 2 yıldır iş değişikliği gibi konulardan dolayı homini gırtlak20 kilo aldım
Ekmek yok ,etimek var Şeker asla yok ,tuzu ekstradan koymuyorum akşam 19:00 den sonra yemiyorum
***Aç karna büyük bir bardak suyla başlıyorum
***Sabahları 3 dilim etimek ,reçel dışında herşey haşlanmış yumurta ,roka vb.portakal
***Öğlenleri herhangi bir yemek (pilav makarna dışında , ama Bulgur Pilavı öğlen yiyorum)
***Akşamları çorba ,müsli ve yoğurt ,yada evde olan bir yemek ama yemekse porsiyonu nerdeyse yarım yiyorum.
***Ve akşamları yemeğe son 2 yıldır çok alışmıştım:) o yüzden akşamları 2 elma 1 portakal mutlaka yiyorum
***Günde en az 7 büyük bardak su içmeye çalışıyorum
***Ve sabah akşam mekik ve twist hareketlerine başladım ,
Bakalım ne olacak ,1 kilo gitti :)
tabikiii hoşgeldinnBen de aranıza katılabilir miyim
Özlem sen de hoşgeldin kesinlikle katılıyorum yaşam tarzımızı değiştiremediğimiz için geri alıyoruz zaten kiloları. Şöyle bir tecrübem oldu kpss ye çalıştığım dönemde diyeti bıraktım 20 kg vermiştim ama yürümeye devam ettim dersaneden eve yürüyerek geldim ve herşeyi yedim dikkat etmeden öğün saymadan. Yürümeyi ne zaman bıraktım o zaman tekrar aldım kiloları
Ben 1 hafta önce diyetisyene başladım. 1 haftada 2 kg vermişim ama sanki hiç vermemiş gibi hissediyorum kendimi. Ve de sürekli aç gibiyim. Umutsuzum çok fazla. Sizler motivesiniz ne olur beni de motive edin[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?