Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Haa bir de o diyet ve yarım saatlik yürüyüşle 20 kg vermiştim. Ah bir de korumayı becerebilsem

hımm anladım o zaman ilk zamandan bu kadar abartmayayım :) yalnız açlık hissetmiyorum. normalde de çok yiyen biri değilim ama beni gece atıştırmaları bitirdi :)
diyetsyen eşliğinde harfiyen uydum ve bol yürüyüş ve evde koşu bandında spor yaparak 2.5 ayda vermiştim
çok başarılı sadece 2.5 ayda süpermiş valla :)

mrb bende kocaelinden eda bugün diyetisyene gittim hipoglisemi hastasıyım ve yarından itibaren bende başlıyorum daha önce 80 kilodan 58 kiloya düştüm şuan 67 kiloyum hedef 57 bende başlıyorum
Hoşgeldin Eda birlikten kuvvet doğar:) verdiğin kiloyu geri almadan erken önlem alman çok iyi olmuş

Sevgili günlük arkadaşlarım ben diyete perşembe günü başlamıştım pazartesi klişesi yüzünden :) o yüzden kilo paylaşımına da perşembe günü başladım. Sizin için de uygunsa günlükte her perşembe kilo paylaşımı günümüz olsun veee yolculuk başlasın

Benim için uygunn ancak bir şey soracağım genellikle ayda 1 falan tartılmayı öneriyorlar diyetisyenler ve spor hocaları. Bunun sebebi ne biliyor musunuz yani o daha mı iyi olur?

Kızlar umarım herkes istediği kiloya ulaşır ,ama bence diyet olarak değil hayat standardı yapmak en iyisi:)
Ben kalori hesabı yapmıyorum ama daha öncede aynı sistemle devam etmiştim .
Geçen Hafta Başladım yani 1 hafta oldu .
Boyum 1,67 ,kilom 78di .
Bugün kilo 77 :)
Hedefim 60-62 arası :)
20-35 yaş arasında 58i geçmezdim ama son 2 yıldır iş değişikliği gibi konulardan dolayı homini gırtlak20 kilo aldım
Ekmek yok ,etimek var Şeker asla yok ,tuzu ekstradan koymuyorum akşam 19:00 den sonra yemiyorum
***Aç karna büyük bir bardak suyla başlıyorum
***Sabahları 3 dilim etimek ,reçel dışında herşey haşlanmış yumurta ,roka vb.portakal
***Öğlenleri herhangi bir yemek (pilav makarna dışında , ama Bulgur Pilavı öğlen yiyorum)
***Akşamları çorba ,müsli ve yoğurt ,yada evde olan bir yemek ama yemekse porsiyonu nerdeyse yarım yiyorum.
***Ve akşamları yemeğe son 2 yıldır çok alışmıştım:) o yüzden akşamları 2 elma 1 portakal mutlaka yiyorum
***Günde en az 7 büyük bardak su içmeye çalışıyorum
***Ve sabah akşam mekik ve twist hareketlerine başladım ,
Bakalım ne olacak ,1 kilo gitti :)

Bir de yöntem paylaşımında bulunalım ki birbirimize fikir vermiş olalım. Benden bugün bir yöntem başka bir diyetisyenimden rezene cayı hergün içmemi istiyordu yakılan yağların vücuttan atılmasında çok etkiliymiş hala içiyorum

Kesinlikle kilo verip bırakmak değil yaşam tarzı haline gelmeli ki kalıcı olsun :)
Rezene çayının öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum hemen ekliyorum alınacaklar listesine:)
Ben de elimde sürekli su şişesiyle dolaşıyorum, ayrıca bugünden itibaren her gün bacak ve karın hareketleri yapacağım

Özlem sen de hoşgeldin kesinlikle katılıyorum yaşam tarzımızı değiştiremediğimiz için geri alıyoruz zaten kiloları. Şöyle bir tecrübem oldu kpss ye çalıştığım dönemde diyeti bıraktım 20 kg vermiştim ama yürümeye devam ettim dersaneden eve yürüyerek geldim ve herşeyi yedim dikkat etmeden öğün saymadan. Yürümeyi ne zaman bıraktım o zaman tekrar aldım kiloları

Ben 1 hafta önce diyetisyene başladım. 1 haftada 2 kg vermişim ama sanki hiç vermemiş gibi hissediyorum kendimi. Ve de sürekli aç gibiyim. Umutsuzum çok fazla. Sizler motivesiniz ne olur beni de motive edin

Ben 1 hafta önce diyetisyene başladım. 1 haftada 2 kg vermişim ama sanki hiç vermemiş gibi hissediyorum kendimi. Ve de sürekli aç gibiyim. Umutsuzum çok fazla. Sizler motivesiniz ne olur beni de motive edin [/QUOT

Kesinlikle hayat standardımız olmalı ,ve çok katı davranmayın bazı konularda iyice aç kalmadan yoksa yorucu vee sağlıksız oluyor ,yarım mekik ve twist işe yarıyor ,bol su ,ve evet verdikçe vermemiş gibi hissediyoruz ,ama vericez herkes motive olsun:):) Hayatımız değişecek ,emin olun insanların bakış akışı değişecek ,

Aç hisseden sadece sen değilsin lokum:) ,ama çok yemeğe abur cubura alışmış midelerimiz şaşırıyor ,ben akşam zorlanıyorum dizi izlerken abur cuburlar çok iyiydi ama ,elma portakal yiyorum yatmadan öncede mekik twist hareketi mikemmel:)

Ben de hep akşam abartırdım aynen dizi falan izlerken elimde hep bir şey olsun isterim bir de şimdi ara tatildeyim eve geldim annem ben geldim diye yapmadığı hamurişini bırakmıyor ona da rica ettim bugün fazla abartma diye, okula dönünce daha düzenli olacak diyetim. ama şimdi de yine dikkat ediyorum ve yürüyüşe başladım

Ben atıştırmaktan ziyade katı kurallardan yoruldum. Diyetisyen sütü ve kahveyi bile yasakladı. Doymuyorum öğünlerimde. Bana lanetliymişim gibi bir yaklaşımda bulundu.'Bu yaşta 90 kilo ne demek nasıl alabildin bu kadar kilo ya şaka gibisin' gibi bir çok cümle sıraladı. Çok mutsuzum

O Demek öyle ?Çok katı kurallarla yapılan diyetlerin sonunun fazlasıyla geri almak olduğunu herkes söylüyor ,ve yaklaşımı hiç iyi değil ,moralini bozma kendini motive et lütfen kapalı havalar tam herşeyden vazgeçiren havalar lütfen ,kahve konusunda haklı olabilir bence diyetisyeninle bir konuş sana meyve önermeli ,ve yeşil çay tarçınlı süt mesela bunları önerebilir belki ,olan olmuş almışız kilocuklarımızı şimdi de ayrılık vakti onlardan:::)hiç üzülme bak gerçekten ,belki sana ters motive yapmaya çalıştı bilemiyorum ama sen iyi ol arkadaşım ya bahar gelicek ne güzel ,güzel şeyler düşün

Pes etmenin eşiğindeyim.. Ama tam 2 hafta sonra tekrar randevum var o zamana kadar dişimi sıkmalıyım diyorum. Sizinle de diyet listemi paylaşayım.
Sabah (10:00)
5 adet zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmek
Bol maydanoz

Öğle (13:00)
6 kaşık etsiz sebze yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt

Ara (14:30)
1 tane küçük gofret

Ara (16:00)
1 tane meyve

Akşam (19:00)
1 but ya da 250 gr balık
Az yağlı salata
2 kaşık yoğurt

Ara (21:00)
1 tane meyve

Yazarken çok gibi ama ben yedikten yarım saat sonra acıkıyorum midem büyük galiba ya ne yapacağım benn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…