Umutsuz olma Büşra pek az kalori aldın bu hafta zannımca . Arada duraklamalar da olacak hem beklediğimiz şeyler bunlar bilmediğimiz birşey gelsinBen yarın için umutsuzumleslie yi 2 gün falan anca yaptım, yemeğe hep dikkat ettim ama sanki hareketsiz kaldım eskiye göre :/
Evet kaloride bir sıkıntım olmadı, çok fazla kaçamağım da olmadı, ama yine de bir durgunluk hissediyorum kendimde bu hafta. Bakalım yarın göreceğiz :)Umutsuz olma Büşra pek az kalori aldın bu hafta zannımca . Arada duraklamalar da olacak hem beklediğimiz şeyler bunlar bilmediğimiz birşey gelsin
Tebrikler lokumcum :)İlk bildirim benden.
Başlangıç:89.6
Güncel:84.3
Fark:-5.3
Geçen hafta fark:-1.1
Fena değil
Tebrikler büşracım tam 6 kilo fazlalık gitti 4 haftada daha ne olsunBaşlangıç kilo : 98
Geçen süre : 4 hafta
Güncel kilo : 92.0
Geçen hafta ile fark : -600gr.
Buna da şükür
Lokumcum çok iyi gidiyorsun :))İlk bildirim benden.
Başlangıç:89.6
Güncel:84.3
Fark:-5.3
Geçen hafta fark:-1.1
Fena değil
Süpersin canım :)))Ben de geldim
Boy: 170
Başlangıç: 84
Geçen süre :5 hafta
Güncel kilo: 76.8
Toplam fark: -7.2
Bu haftaki fark: 500gr
Buna da şükür totalde iyi gidiyorum
Haklısın canım iyi gidiyoruz :))Tebrikler büşracım tam 6 kilo fazlalık gitti 4 haftada daha ne olsun
Durmak yok şelale elinden geleni yap metabolizmayı harekete geçir biraz yeşil çay falan iç mesela sporu artırBaşlangıç 80.2 Güncel kilo 77.2. Geçen hafta ile fark 0
İnşallah bi daha ki haftaya daha iyi olacagımDurmak yok şelale elinden geleni yap metabolizmayı harekete geçir biraz yeşil çay falan iç mesela sporu artır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?