Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Öğle yemeği
4 yk pırasa
Yarım kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Ara öğün
Salata

Yarım saat tempolu yürüyüm

Dayanamadım bugün de tartıldım 91.2 yi gördüm daha da bir motive oldum
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
Yarım domates
1 kk light peynir
Büşra çok iyi gidiyorsun maşallah :) Ama elmayı falan ana öğün yapmamalısın bence. Birden bu kadar yüklenme sonuçların çok güzel zaten :) Ben durgunum bu aralar o yüzden girip yazacak birşeyim yok. Cuma günü diyetisyen kontrolüm var belki diyetisyen beni tekrar hayata döndürür :) İNŞALLAH

Haklısın canım aslında öğün atlamak istemiyorum ama bazen öyle denk geliyor, teşekkür ederim desteğin için :) geri dön aramızaa birlikte daha iyiyiz :)

Akşam yine pırasa yedim artık kusacağım Yanında da yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmek
Sonrasında da 40 dakika tempolu yürüyüş yaptımm

Dayanamadım bugün de tartıldım 91.2 yi gördüm daha da bir motive oldum
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
Yarım domates
1 kk light peynir
Tebrikler Büşracım iyi gidiyorsun. Ben dukan diyetine geçiş yaptığım için öğün paylaşmıyorum arada tarif paylaşıyorum ama. En son çikolata tarifi paylaşmıştım mesela kaçamaklardan korunmak için öneririm dene o tarifi. Benim buzluğumdan eksik olmuyor hatta eşim benden çok yiyor :)

Bu hafta kendimi çok halsiz hissediyorum kızlar hasta gibiyim sürekli yürüyüş yapamıyorum iki gündür. Sporsuzum yani

Teşekkürler canım, ben de kimse paylaşmayınca kendimi çok yalnız hissettim Tarifi deneyeceğim canım. Birkaç gün önceye kadar ben de durgundum yürüyüş konusunda ama son 3 gündür yine toparlandım biraz kendine süre ver sonra yine başlarsın olumsuz etkilenme

Kızlar ben Rizede yaşıyorum biliyorsunuz , akşam balık pişirtmeye gittiğimiz balıkçıda ( yöresel yemekler yapıyorlar) ısrar kıyamet kabak tatlısı ikram ettiler üstünde tahin ve fındık eşim götürdü bir tabak tatlıyı hayatımda hiçbir şeyi canım o kadar istememişti ama yemedim dayandım. Canım sıkıldı hakkaten istediğim şeyi yiyememek çok üzdü beni reglim yaklaştı tam canımın tatlı istediği günlerdeyim ama dukan tatlıları ile idare ediyorum tabi galiba biraz da hassaslaştım o yüzden bu kadar üzüldüm. Sizinle paylaşmak istedim

Keşke yeseydin birkaç çatal bile olsa :/

Kızlar harika tarifler denedim bu hafta ama fotoğraflarını paylaşamadım hata veriyor. Akşam bi dukan kek yaptım çok lezzetli oldu sanki normal kek ama unsuz şekersiz yağsız. Size de şiddetle öneriyorum

Kızlar bugün sabah 40 dakika yürüyüş yaptım
Öğünlerim hep dengeliydi
Sadece 1 adet tatlı kaçamağım oldu
O yüzden de 3 mile leslie ve yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
Kendimi iyi hissediyorum

Eveeett ben her zaman ki gibi perşembe tellallığımı yapıyorum :) yarın perşembeeee ve yine heyecanlıyım bakalım Nasıl sonuçlar alacağız. Benim yine regl öncesi haftam geldi şişkinliğim başladı umarım tartıda çok çıkmam

Ben de regl dönemimdeyim o yüzden tartıdaki sonuçtan memnun değilim ama olsun. İlk bildirimi ben yapayım.
Başlangıç:89.6
Güncel:83.6
Fark: -6.0 kg
Geçen hafta fark: -700 gr
Geçen süre: 6 hafta

Günaydın kızlar bu hafta 500 gr vermişim ama şişkinliğime veriyorum :) en kısa sürede toparlayacağım.
Başlangıç 84
Güncel 76.3
Fark: -7.7
Bu haftaki bildirimim kısa oldu biraz ama iki arada bir derede yazmak istedim :)

Kızlar ikiniz de çok iyisiniz tebrik ederimm :))
Başlangıç kilom 98
Güncel kilom 92.0
Geçen hafta ile hiç fark yok, ama dün akşam tartılmama rağmen 91.7ydi hiç bir şey yemeden dün geceden beri nasıl 300 gr. alabilmişim? moralim çok bozuldu

Bazen öyle şişkinlikler ödemler olur takma kafana , bir gecede o kadar kilo alınmaz

Bazen öyle şişkinlikler ödemler olur takma kafana , bir gecede o kadar kilo alınmaz
Yarın sabah bir daha bakacağım. Bu hafta hem yememe çok dikkat ettim hem de yürüyüşümü hiç aksatmadım, 2 günde bi 3 mile leslie yaptım. Öyle olunca bu sonucu görmek çok üzdü...

Sabah 20 dakika yürüyüş yaptım
Az önce 4 mile leslie
15 dakika da yerde mekik hareketleri yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…