Günaydın:)Ben varım66.8 ile online Diyete başladım.Hedef 2 ayda 55
Kesinlikle işe yarıyor,Leslie egzersizleri işe yarıyor mu?
Bende bugün başlıyım o zamanKesinlikle işe yarıyor,
Bir hafta da farkı görmeye baslarsin.
Tavsiye ederim.
Beslenme şekli kahvaltı öğünü hariç, özele gittiğim diyetisyenin verdiği listeye benziyor.yalniz ekmek ve de bolca yoğurt tatlısı vardı listede.Ben çalışmıyorum Ve geç kalkıyorum.10 gibi kalksamda 12 ye kadar birşey yiyemiyorum.Bu arada limonlu su içiyorum yada sıcak su iki bardak kadar.12 de kahvaltı yapıyorum 1 adet yumurta,peynir ve söğüş ile.Zeytin tüketmiyorum.Ara öğünüm 5 te.Ya meyve yada 10 adet çiğ badem yada 4 adet ceviz tüketiyorum.Akşam yemeği 7 de.Ekmek çorba yok.Seçeneklerim;
-200 gr et,tavuk,yada balık +salata
-8 yemek kaşığı baklagil +salata
-8 yemek et yada tavuk sote +salata
-Haşlanmış yada fırınlanmış sebze üzerine 4 yemek kaşığı kıyma kavurması +salata
Bu şekilde günü bitiriyorum.Gün içinde en az 3 tl su içiyorum.4 bardak kahve yada bitgi çayı içiyorum.Akşamları limonlu zencefilli çay içiyoru
Ben liste olmadan diyet yapamıyorum bir yerden Sonra kopuyorum.Hedefim 2 ayda 55 e inmek.Doktor 15 günde bir tartışmalı söledi.Ama 3 günde bile çok fark etti vücudum
Kolay gelsin:)Bende bugün başlıyım o zaman
Benim de bu zamana kadar gittiğim her diyetisyen yoğurt u mutlaka veriyordu ama bu doktor farklı bir şekilde açıkladı neden yoğurt vermediğini.Özellikle et yanında yoğurt önermedi.15 günde liste değişecek belki o zaman verebilir.Bu arada dediğin 2x3 mü anlamadımBeslenme şekli kahvaltı öğünü hariç, özele gittiğim diyetisyenin verdiği listeye benziyor.yalniz ekmek ve de bolca yoğurt tatlısı vardı listede.
Ben şuan devletteki listeyi uyguluyorum.sebebi miktarların biraz daha az olması.onun dışında benzer şeyler zaten.
Bu arada ben de çalışmıyorum.
Ben güne oldukça erken besliyorum.6.15 gibi.duruma göre yeme saatlerini ayarliyorum.
Leslie nin bacak,mide ve basen bölgesindeki etkisini düzenli yaptığında fark edeceksin.kesinlikle tavsiye ederim.havalar biraz isinsin yürüyüş kerede başlarız.
Ben tartilmadan yapamıyorum,15 gün benim için çok uzun bir zaman:))
İnşallah iki ayda sağlıkla ve kolaylıkla istediğimiz kiloya gelir,bir daha da kilo problemi yasamayiz. Zira taş ilerledikce kg vermek dahada zorlaşıyor
Benim listem de de etin yanında yoğurt yok.aslinda yemesem iyi olurdu.Benim de bu zamana kadar gittiğim her diyetisyen yoğurt u mutlaka veriyordu ama bu doktor farklı bir şekilde açıkladı neden yoğurt vermediğini.Özellikle et yanında yoğurt önermedi.15 günde liste değişecek belki o zaman verebilir.Bu arada dediğin 2x3 mü anlamadım
Ay dün yaptım ama bugün yürürken bile ayaklarımın arkası acıyor :)Benim listem de de etin yanında yoğurt yok.aslinda yemesem iyi olurdu.
Evet iki defa .45 dk+45 dk.sabah ve öğleden sonra yapıyorum ben.
Alışırsın:)Ay dün yaptım ama bugün yürürken bile ayaklarımın arkası acıyor :)
Merhaba nasıl gidiyor?Benim bugün tam bir hafta oldu 2,1 kg vermişimAlışırsın:)
Bak daha ilk günden etkisini görmüşsün:))
Merhaba,iyi gidiyor.tebrikederim çok iyi kg vermişsin.simdi kilom ne kadar peki.Merhaba nasıl gidiyor?Benim bugün tam bir hafta oldu 2,1 kg vermişim
66.8 ile başladım.Şu anda 64.7Merhaba,iyi gidiyor.tebrikederim çok iyi kg vermişsin.simdi kilom ne kadar peki.
Dün akşam listemde olmamasına rağmen bir dilim ekmek ve çok çok az patates yedim çok pişmanım.Siz kaçamak yaptığınızda hemen tartıya yansıyor mu?Bir kaç gün aradan sonra,
Kahvaltıda,
İki dilim çavdar ekmeği
Bir dilim peynir
5 tane zeytin
Bir tatlı kaşığı armut marmeladı
Çay
Öyle yemeği,
Bir tabak ıspanak çorbası
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir kase yoğurt
Ara,
Bir sade Türk kahvesi
İki kare Bitter çikolata yedim.
0.200 Gr fark var aramızda:))66.8 ile başladım.Şu anda 64.7
Peki bu yedikkerin tartıda fark yarattı mı?Dün akşam listemde olmamasına rağmen bir dilim ekmek ve çok çok az patates yedim çok pişmanım.Siz kaçamak yaptığınızda hemen tartıya yansıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?