Hedef 61'den 52'ye

marron

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
77
41
18
27
herkese merhaba, az önce bu sürece dur deyip zayıflama kararı aldım.
boyum 1.60 kilom 61.2 yaşım 19.
sürekli başlayıp başlayıp 2 günde bıraktığımdan konu açmaya karar verdim.
yeni karar aldığım için bu gün 1 dilim pasta yemiş bulundum ama yarın olmicak.
kahvaltım
1 kase ezogelin çorbası
arada 1 dilim pasta, 1 parça karpuz, 1 sade türk kahvesi.
akşam yemeğinin de 7 gibi yerim, yoğurtlu patlıcan ve yanına tavukla bi şeyler düşünüyorum.

bir ara yoğurtlu patlıcan tarifini de ekleyeceğim, çok lezzetli ve hafif.
2 haftadır haftada 2 gün yüzmeye gidiyordum ama regl olduğum için gidemiyorum şu an. salı ya da perşembe tekrar başlayacağım. gerçekten 2 haftada bile sıkılaştığımı hissettim diyebilirim, öneriyorum.
günde 2 öğün yemeyi planlıyorum bundan sonra. sabah 10-11 sularında ve akşam 6-7 sularında. bir de abartmadan yiyeceğim yeşillik vs dahi olsa, bu şekilde midemi küçültmek istiyorum. umarım istikrarlı olurum.
okuyan ve takip edecek herkese şimdiden teşekkürler.

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
3 dilim domates
1 salatalık
4-5 dal tere

ara
üzüm

akşam
1 kase kuru fasulye

Takipteyim cnm bol kilo vermeli olsun kilolarımız aynı sayılır sen benden biraz daha uzun sn

kahvaltı
karışık omlet (2 yumurta 1 dilim salam biber domates)

ara
muz (küçük anamur muzu)

akşam
1 kase kuru fasulye (dünden kalmıştı )
2 kase sarımsaklı yoğurtlu lahana

bugün annem börek yaptı kıymalı mıymalı sinir krizlerine giriyorum çok fena canım çekti ama yemiycem kararlıyım. tatlı da istiyorum belki 1-2 saate biraz dondurma yerim algidanın aile boyu paketleri 366 gram ve bizim aldığımızın 60 gramı 110 kalori civarındaymış bence yenebilir, nolur yiyim ölcem.......

60.1 olmuşum yani 3 günde 1.1 kilo
ben de dün içimde kalanları falan yicem bugün serbest yaptım, ama abartmasam iyi olur tabi:d
yediklerimi yazmicam o yüzden

Dün börekleri bilmemneleri yedim ama yine de bu sabah da 60.1 dim. Kahvaltıda muz yedim sonra yüzmeye gittim 1.30 saatten fazla durdum havuzda yüzdüm de baya inş 500 kalori fln yakmışımdır.
Deli gibi açım eve gidip yemeğe yumulucam... (YUMULAMADI)

Takip ediyorum canım en kısa zamanda verirsin inşallah ben de boy 1.56 kilo 55

kahvaltı
muz
ara
yok
akşam
annem dolma yapmıştı duramadım yedim 2 tane bir kabak bir biber. neyse ki etliydi de pirinç az olunca kalori de azaldı
yanında da kendime hindi sote yapmıştım yarım tabak ondan yedim
yarım kase cacık

PİŞMANIM YEDİĞİM DOLMALAR YÜZÜNDEN........

bu arada kendime eti lifalif aldım kahvaltı için 3 kaşık lifalif, üstüne süt ve 1 şeftaliyi ezip karıştırdım dolaba koydum umarım güzel olur sabaha. güzel olursa yazarım. başka tarifler de buldum onları da deneyeceğim ama içine bal, fıstık ezmesi vs koymadan.

benim arkadaşım da 150 boya 51di birlikte diyet yaparak ben 53 olmuştum o da 43, senin 43 olmana da gerek yok hem 47-48 yeter bence daha da kilo almadan hallet
Aynen canım hedefim hep öyle kalmak zaten o aralarda sabitlemem lazım kiloyu...okullar açılmadan versem bari şöyle 1.5 ayda falan keşke çabalıyorum ama bakalım...

kahvaltı
dün yaptığım şeftalili yulaf ezmesini yedim cidden baya tok tutuyormuş artık ben ve yulaf ezmesi bir ikiliyiz...

bu arada yazmıyorum ama günde en az 2 litre su içiyorum, ara ara şekersiz kahve ya da bitki çayları da içiyorum. akşama sebze türlüsü ve dünden kalan hindim var onlardan yicem yiyince yine yazarımm...

akşam
yarım tabak sebzeli türlü
yarım tabak hindi sote

bir de biraz dondurma yedim...... bu kadar işte bu günü de kapatıyoruz böylece

sabah tartıda 59.7 yi görünce gittim kendime 2 yumurta kırdım biraz da sucuk pişirdim. diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek yedim bu arada. akşam öğünüyle dengelemeye çalışıcam büyük ihtimalle ton balıklı salata yerim.

Kızz azcık yeseydin bari amann can boğazdan gelir şaka tabi akşama ona göre ayarlarsın canım çok sevindim bu arada sen hiç ekmek yemiyor musun? Ben çok küçücük parça yiyorum hem ekmeği bıraktım doymuyorum durumu da olmuypr psikolojik olarak

diğer günler hiç yemedim işte bugün yedim bi, ama çok aramıyordum zaten normalde de. bi kahvaltıda eksikliği hissediliyor

ara
1 incir
1/8 elma
akşam
yarım balık
2 mantar 2 dilim patates 1 küçük soğan (balığın yanında pişmişlerdi :d )
yarım tabak salata
ton balık yerim diye düşünmüştüm ama onun yerine normal balık pişirdiler fırında ben de dünden razıydım tabi onu yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…