dün kahvaltıda 200 ml tam yağlı süt içtim onu yazmayı unutmuşum.....kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
3 dilim domates
1 salatalık
4-5 dal tere
ara
üzüm
akşam
1 kase kuru fasulye
benim arkadaşım da 150 boya 51di birlikte diyet yaparak ben 53 olmuştum o da 43, senin 43 olmana da gerek yok hem 47-48 yeter bence daha da kilo almadan halletTakip ediyorum canım en kısa zamanda verirsin inşallah ben de boy 1.56 kilo 55
Aynen canım hedefim hep öyle kalmak zaten o aralarda sabitlemem lazım kiloyu...okullar açılmadan versem bari şöyle 1.5 ayda falan keşke çabalıyorum ama bakalım...benim arkadaşım da 150 boya 51di birlikte diyet yaparak ben 53 olmuştum o da 43, senin 43 olmana da gerek yok hem 47-48 yeter bence daha da kilo almadan hallet
Kızz azcık yeseydin barisabah tartıda 59.7 yi görünce gittim kendime 2 yumurta kırdım biraz da sucuk pişirdim. diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek yedim bu arada. akşam öğünüyle dengelemeye çalışıcam büyük ihtimalle ton balıklı salata yerim.
diğer günler hiç yemedim işte bugün yedim bi, ama çok aramıyordum zaten normalde de. bi kahvaltıda eksikliği hissediliyorKızz azcık yeseydin bariamann can boğazdan gelir şaka tabi akşama ona göre ayarlarsın canım çok sevindim bu arada sen hiç ekmek yemiyor musun? Ben çok küçücük parça yiyorum hem ekmeği bıraktım doymuyorum durumu da olmuypr psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?