Hedef 61'den 52'ye

Merhaba boyunuzla kilonuz uyumlu geldi bana :) benim de 1.62 kilom 68 tabi 91den düştüm ben bu kiloya :) hedefim 60 ama sizin gibi 50li kilolara inmek isteyenleri görünce acaba 60da mı kilolu olur diyorum :)

Merhaba boyunuzla kilonuz uyumlu geldi bana :) benim de 1.62 kilom 68 tabi 91den düştüm ben bu kiloya :) hedefim 60 ama sizin gibi 50li kilolara inmek isteyenleri görünce acaba 60da mı kilolu olur diyorum :)

52-53 civarına gelince 36 beden oluyorum şu an 38-40 ama genelde 40 bedenim.bu örneği 52 çok ekstrem değil boyum için onu göstermek için verdim, ama biraz da tercih meselesi bu saatten sonrası sağlık için değil de zevk için oluyor artık. önemli olan sizin nasıl mutlu olacağınız :)

kahvaltı
muzlu kakaolu 1 çay kaşığı fıstık ezmeli yulaf

ara
1 erik
1 ceviz
2 kurabiye

akşam
ıspanaklı yumurta

KRİZ GEÇİRDİM.... tam diyorum ki çok abartmaya gerek yok yavaş yavaş ver kilonu bugün ekmek yemek istedim yemeğin yanında annem bana gülmeye başladı yemiyorum dedim bıraktım ama çok gerildim ve sinirlendim. yemeğimi bitirdiğimde de hala bana bakıyordu gülerek sen kendine gül dedim kalktım. sonra da niye böyle sinirleniyorsun demesi ayrıca deli etti beni. zaten diyete de onun yüzünden başladım herkesin içinde kilomu söyleyip benim 35 yaşımda giydiğim şey ona olmuyor dediği için.

Merhabalar marron,
Ben de sana katılmak isterim 63 kiloyum. boyum 1.60 ve 23 yasındayım. Yaklaşık 5 yıl kadar önce 81 kilo kadardım daha sonra birkaç yılda verdim kilomu ama yaklasık 2 yıldır aynı kilolardayım. 55 kilo civarı olsam eminim kendimi daha iyi hissederim. Ne gibi yollar izliyorsun? Ben Karatay diyetine kısmen uymaya çalısıyorum birkaç gündür, tavsiyelere açıgım

ya artık vücudumu tanıdım nası kilo veririm biliyorum o yüzden bir diyet falan takip etmiyorum daha çok porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum farketmişsindir zaten dondurma tatlı falan da yiyorum ama abartmamaya çalışarak. kolay gelsin şimdiden, hoşgeldin.

bayadır boşladığımın farkındayım 58.9'um şu an ve diyetime geri dönüyorum...
bir büyük bardak süt içtim kahvaltı olarak canım bir şey yemek istemiyordu. akşam da bakalım.

akşam
ton balıklı sandviç
2 dilim çok tahıllı ekmeğin içine 80 gr tonbalığı, peynir, zeytin, domates, marul, turşu koydum çok az da mayonez sıktım çünkü mayonezsiz bir tonbalıklı sandviç işlevini kaybetmiştir...
teyzemlere gidicez orda yemek yememek için böyle biraz erken yedim.
umarım tatlı matlı vermezler.

kahvaltı
yarım muz 1 dilim ananas 2 kaşık yoğurt biraz süt bunları içecek yapıp içtim

akşam
1 kase bamya
1 kase mercimekli çorba
1 dilim çok tahıllı ekmek

++ sabahki muzun diğer yarısını yedim. canım çok fena tatlı istiyordu da.

nasıl oldu bilmiyorum ama sabah bir tartıldım 58.6
bir haftadır misafir vardı yatılı tartılamıyordum, dikkat de etmedim pek ama kilo vermişim gaza geldim sabahtan beri bi şey yemedim falan.... SAĞLIKSIZ

kahvaltı
3 kaşık yulaf ezmesi
yarım muz
5 fındık

akşam
ciğer
lavaş
soğan salatası

kısacası ciğer dürüm yaptım

akşam yarım mandalina yarım nektarin yarım eti kurabi yedim. (20.30 sularında)

Bugün baya yedim 3 gündür kilom ne artıyor ne azalıyor bi etki etsin bu ne...
Sabah
2 yumurta 25-30 gr pastırma ile pastırmalı yumurta ve zeytinyağlı yuvarlak ekmeğin yarısı
Akşam
3 yk kısır, tere, domates,salatalık, turşu

Ekstralar
2 bardak yeşilçay içtim gündüz
2 ceviz
Yemekten sonra da yarım muz + muhallebi

Bu kadarcık:)))) (kimi kandırıyorsam kadarcıkkkk diyerek )

kahvaltı
3 yulaflı bisküvi (çorbanın pişmesini beklerken yedim..)
1 kase mercimek çorbası

ara
3 ceviz

akşam
biraz beyaz ekmek yedim
2 kaşık kısır
4 kaşık kıymalı kabak yemeği

bugün yoğurt kürüne başlayacağım şu limonlu pul biberli olana.

Yoğurt kürünü yaptım dün veee bu sabah 58.2 çıktım. Yazmaya vakit olmadı dün akşam yemekten sonra leblebi ve yarım nektarin yemiştim.
Bugüne gelelim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, 1 parça peynir, tere, 5 zeytin
Ara
Algida maraş usulü külahta dondurma
Akşam
4 yk dövme pilavı 1 kase kuru fasulye
Ara
2 ceviz 5 fındık
Gece yine yoğurt kürü yapıcam

ya ben diyetime devam ediyorum niye yazmıyosam?
bu arada sürekli tartılıp canımı sıktığım için pztden pztye tartılma kararı aldım.

kahvaltı
1 dilim hindi füme
2 yumurtayla karnıbaharlı yumurta
salatalık, domates
6 zeytin
yarım kk beyaz peynir
1 tane pınar kahvaltım üçgen peynir
1.5 sivri biber (biri çok acıydı yarım bıraktım..)

ara
yarım muz
5 badem 5 fındık 1 ceviz

akşam
3 et köfte
1 etli patlıcan dolması
2 yk yoğurtlu kabak
2 yk yoğurtlu patlıcan

yoğurt kürü yapıp yatıcam:')

yediklerim çok fazla gelmişti ama shealthten baktım 900 kalori civarı hepsi toplam, içim rahatladı açıkçası.

kahvaltı
1 kase yayla çorba
1 dilim ekmek üzerine bolca humus

ara
soğuk kahve
2 ceviz
5 çiğ badem

akşam
pirinçli pırasa
mercimek salatası

dayanamadım mug cake yaptım çikolatalı onu da yedim.... üzdü...
bugün çok sağlıksız beslenmiş hissediyorum moraller bozuk.

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
1 salatalık
yarım domates
1 pınar kahvaltım
yarım kk beyaz peynir
1 yaprak marul
1 biber
6 zeytin

ara
1 ceviz 5 fındık 5 badem

akşam
yarım tabak bulgur pilavı
yarım tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

fena halde doydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…