3 günde 1 kilo vermişim ama diyetin ilk dönemi ödem ve bağırsakların boşalmasının etkisiyle fazla kilo veriliyor zaten. ben o zamanlar aynı zamanda yüzmeye gidiyordum haftada 4 saat onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.Merhaba paylasimlarinizi okudum ogunler bana biraz fazla geldi. Kilo vermek sorun degil yagdan vermek onemlidir. O yuzden diyetisyene gidip olcum yaptirmanizi tavsiye ederim. Bende su an diyetteyim. 60 kiloyum hedefim 52. 3 gunde 1 kusur kilo vermisim demissiniz kesin su dan gitmistir. Sevkinizi kirmak degil niyetim. Sadece saglikli kilo vermek icin uzman yardimi sart. 1 ayda 4 kilo verdim bende hala devam ediyorum. Bir onerim daha olacak haftada 1 kere tartilin sabah ac karinla..
Kotu anlamda soylemedim zaten. Sagliginizi riske atmissiniz da demedim. Dolmanin yaninda baska seyler vardi aksam yemeginde mesela bulgur pilavi falan birarada dogru olmayan gidalar vardi. Kaloriniz fazla diyemem hesaplamadan. Ama onemli olan kaloriyi neyden aldiginiz. Konu acmissiniz fikrimi soyledim elestiri kabul etmeyecekseniz gunluk yazin basliga kimse yorum yapmasin..3 günde 1 kilo vermişim ama diyetin ilk dönemi ödem ve bağırsakların boşalmasının etkisiyle fazla kilo veriliyor zaten. ben o zamanlar aynı zamanda yüzmeye gidiyordum haftada 4 saat onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
öğünlerin kalori protein yağ karbonhidrat değerlerine bakıyorum son 3 gündür 1000 kalori sularında seyrediyor hatta bugünkü 750 civarı. kas kaybetmemek için protein bol bol alıyorum. sudan gittiğini de sanmıyorum çünkü günde en az 2 litre su içerim. asıl bundan daha az yersem o zaman tehlikeli olabilir, günde 400-500 kalori gibi az miktarlarla kilo vermek doğru değil.
tartımdan da yağ kas oranımı kontrol edebiliyorum. sağlığımı tehlikeye bu kadar kolay atmam içiniz rahat olsun. 1 ayda 3 kilo vermiş oldum ben de çok değil açıkçası.
eleştiri kabul etmesem cevaplamam. ama açıklıyorum işte.Kotu anlamda soylemedim zaten. Sagliginizi riske atmissiniz da demedim. Dolmanin yaninda baska seyler vardi aksam yemeginde mesela bulgur pilavi falan birarada dogru olmayan gidalar vardi. Kaloriniz fazla diyemem hesaplamadan. Ama onemli olan kaloriyi neyden aldiginiz. Konu acmissiniz fikrimi soyledim elestiri kabul etmeyecekseniz gunluk yazin basliga kimse yorum yapmasin..
Anliyorum, ama saglikli beslenicem diye kendimi bu kadar kisitlamak istemedim. Sonucta gozumun onunde 3 insan dolma yiyince ister istemez canim cekiyordu. 1 tane alarak minimize ettim. Kabak/patlican yogurdun besin degerini dusurmuyor nasil ki sebzelerle salata yapiyoruz sebzeyi haslayip yemek de pek fark etmiyor diye dusundum. Yorumlariniz icin tesekkurler.3 et köfte
1 etli patlıcan dolması
2 yk yoğurtlu kabak
2 yk yoğurtlu patlıcan mesela aksam icin bunlari yazmissiniz yogurt kuru yapicam demissiniz. Aksam icin 3 et kofte salata ve yogurt olabilir. Demek istedigim kac kalori aldiginiz degil hangi saatte aldiginiz da cok onemli. Belli bir kilo da takildiginizi yazmissiniz ona istinaden yazdim bende.
Kusura bakmayin kirici bisey soylemek istemedim. Sadece yardimci olmaya calistim. Insallah emekleriniz karsiligini alirsiniz. Zor bir surec bende cok zorlaniyorum arada kacamak yapmadan olmuyor..Anliyorum, ama saglikli beslenicem diye kendimi bu kadar kisitlamak istemedim. Sonucta gozumun onunde 3 insan dolma yiyince ister istemez canim cekiyordu. 1 tane alarak minimize ettim. Kabak/patlican yogurdun besin degerini dusurmuyor nasil ki sebzelerle salata yapiyoruz sebzeyi haslayip yemek de pek fark etmiyor diye dusundum. Yorumlariniz icin tesekkurler.
pilatesi kendim yapsam sakatlanırım diye korkuyorumCanım kilon şuan pilatesle sıkılaşmaya çok uygun görünüyor. 52 ye düşebilirsin pilates + doğru bir diyetle.
pilatesi kendim yapsam sakatlanırım diye korkuyorumevde olur mu sizce?
üniversite sınavına hazırlanıyorum pek dışarı çıkıp vakit kaybetmek de istemiyorum, yaza bırakmam gerekicek olmazsa.
teşekkür ederim bakacağım :)Pilates ev için çok ideal bir spor. Bak youtube da ebru şallı 2 haftada 2 beden incel ( skinny jeans ) videosu var. Onu hergün veya gün aşırı yap. Farkı görüceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?