Hedef 61'den 52'ye

güncel 55.4
kahvaltı
1 yumurta ile maydonozlu omlet
salatalık
domates
fit puding (1 yk yulaf unu, 1 yk kakao, 1 yk pekmez, 1 sb süt)

evde sorun şu ki bir gün böreek bir gün sarmaa bir gün pilav bir gün makarna yapılıyor ve sarma yani yemeden ne kadar durabilirim...
çok canımı sıkıyor bu durum. yalnız yaşasam şimdiye 50yi bile görürdüm bence. sinirler gerildi. bir de annem gelmiş diyo bu nası diyet...... ooof of

bir de hiç ders çalışmıyorum ve suçlu hissediyorum bugün biraz bakıcam. sanki sınava ben girmicem rahatlığa bakar mısınız... yata yata mühendislik zor gelir bence.

bi de sanırım bi rahatlık geldi zaten 55 kiloyum kilolu değilim gibisinden. ooooooof of

adet öncesi olduğu için tartılmadım ama üst bacağım 55.5 cm'den 54'e inmiş. üstelik sporu düzenli değil canım istediğinde yapmama rağmen. şaşırdım beklemiyordum.
dün bunu yaptım.
ebru karaduman pilates videosu. kadın çok tatlı, eski milli jimnastikçiymiş şimdi kendi yeri var beden atölyesi diye. alet gerekmeden 1 yastık 2 tane 500 ml su şişesi ile yapabilirsiniz evde rahat rahat. kadına bir sempati besliyorum nedense...
önceki haftalarda da arada bir esnetme hareketlerini yapmıştım işte. öyle, bakalım.

kahvaltı
1 haş. yumurta
1 tost (bir dilimi ikiye bölüp yaptım çünkü biraz büyükçe bir dilimdi)
domates
5 zeytin
beyaz peynir.

bu arada dün karnıbahar kısırı denedim akşam tadı çok güzeldi normal kısır gibiydi yani. kardeşime söylemeden denettim ve normal kısır sandı. karnıbaharla yaptığımı söyleyince de ama içinde bulgur var di mi falan dedi ama yoktuuuu zor inandırdım kızı fjksdf öneririm herkese

dünkü menüm
kahvaltı
1 yumurtayla az zeytinyağında omlet
domates
4 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim hindi füme

ara
yarım muzla muzlu kakaolu süt
kuruyemiş

akşam
1 kase yayla çorbası

ara
yarım kivi
çeyrek elma
yarım portakal

uyumadan önce kefir içicektim unuttummmm

bugün
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
domates
5 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 dal marul
1 dilim hindi füme
beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmek

ara
fit puding ( 1 yk yulaf unu, 1 yk pekmez, 1yk kakao, 1 sb süt)

akşam
2 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
tere

ara
yarım muz, yarım portakal, çeyrek elma

uyumadan önce de kefir içicem unutmazsam bakalım

Son düzenleme:
yediklerim belki çok geliyor size ama bazal metabolizma hızının kalorisinin altında tüketirseniz bu sefer vücudunuza zarar verip metabolizma hızınızın düşmesine sebep olabiliyormuşsunuz. o zaman ne yeseniz kilo aldırır ve vücut işleyişi bozulur. o yüzden çok az kalori almak istemiyorum dikkat ediyorum varsın 55 kalayım...

Bence yediklerin gayet makul hatta bugun az yemissin gibi geldi daha dogrusu protein az olmus bugun. Universite sinavina hazirlaniosun sanirim umarim basarili olursun. Senin yasin genc oldugu icin ufak bi eforla kilo verirsin metobalizmanin guzel calistigi yillar, tadini cikar. Benim kilo vermek icin sadece karar vermem yetiodu simdi hic de oyle deil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…