bu otele cesaret gösterip rezervasyon yaptırdık inşllh bi aksilik çıkmaz sonra oraya gidince inşaat işçileriyle karşılamayız.
sevgili turog ya denildiği gibi inşaatla kaşılaşırsak zararımızı kim ödeyecek.
yok canım ben inşaatla karşılşırsak rus hatunlar olmaz dedim :)) sen gidince muhakkak yorum yaz
arkadaslar iki kişilik rezervasyonu kaça yaptırdınız ücretle ilgili bilgi verebilirmi rezerve eden arkadaslar
merhaba arkadaşlar
bizde haziranın 24 ile temmuz 1 arasında rezervasyonumuz var günlük kişi başı 118 tl den rezerve yaptırdık. güzel bir tatil geçirmek dileğiyle.
tur on firmasına da şukadar söylüyorum cevap verilcek bir soru sormamışsınız demiş bukadar insan tereddütler içersinde otelle ilgili neden insanların içini ferahlatıcak bir açıklama yapmıyor.
Yine teyit edelim tesis bu sene mayıs 15 te hizmete giriyor hedef grubuna bağlı 5* denize tam sıfır ultraherşey dahil kaydıraklı havuza sahip animasyonlu merkeze yakın konaklıda bir otel.Fiyat tanıtım amaçlı olarak kampanyada ve kontenjanlar sınırlı.Bölgede denetçiler mevcut lanse edildiği gibi yetişmesi konusunda bölge müdürlerimiz tarafından da sürekli bilgi alınıyor.İletme grubu tecrübeli bu otel 4.otelleri...Sormak istediğiniz farklı bir detay var ise tekrar yardımcı olalım Sizlere....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?