• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

En fazla 3 gün yaptım onda da 1,5 kilo gitti onlarda kacamakla aldığım kilolar biz senin yöntemi uygulayalim bence 3 günde 2.3 vermişsin kalan 1 günde de 600 Gr vermişsin :)
Mucize bir sey yapmamis o zaman hurma diyeti. Kacamakla alinan cabuk gidiyor zaten. Kalori kisitlamak yeterli bence. Hurma yogurtla kendimize iskence etmeye gerek yok. Benim 2.3 kilo da kacamak kilosuydu, hemen gitti.

Kizlar bu arada ben bir seyi atladim. Cuma gunu arkadasim bana 2 kopegini birakti tasiniyor diye. Pazar aksamina kadar ben baktim. Kopekler birlikte yuruyus yapmiyorlar, sorun cikariyorlar o yuzden ikisini ayri ayri gezdirdim. 3 gun boyunca gunde 1.5-2 saat civari yuruyus yapmis oldum. Sporun etkisi bir baska oluyor gercekten. Benim kopegimin kalcasinda bir rahatsizlik var diye onunla yuruyus yapamiyorum. Keske hasta olmasaydi, mecburen yuruyus yapardim o zaman

Gümaydın dostlar iyi haftalar hayırlı kandiller bol eksili tartılar :KK52: gećen pazt 66.8 dim bu sabah 66.2 yim fark -600 kızlar :KK66:

Ahahahaha çok güldüm canım yorumuna :KK70:vallahi dediğin gibi olduk :KK66:

Sağol kuzum bende cok merak ediyodum hatta akşam baya baya midem kazındı sırf sabah tartı heyecandan bozmadım ama dünle bugün aynı kiloda görünuyorum benim içinde sürpriz oldu 65 leri görmeyı bekliyodum :KK64:
kakaovanilya kakaovanilya tekrar aramıza döndüğüne çok sevindim canım ne güzel yediklerini telafi edip -leri bile görmüşsün :KK9:
vermişsin ya önemli olan o :)

Kizlar bu arada ben bir seyi atladim. Cuma gunu arkadasim bana 2 kopegini birakti tasiniyor diye. Pazar aksamina kadar ben baktim. Kopekler birlikte yuruyus yapmiyorlar, sorun cikariyorlar o yuzden ikisini ayri ayri gezdirdim. 3 gun boyunca gunde 1.5-2 saat civari yuruyus yapmis oldum. Sporun etkisi bir baska oluyor gercekten. Benim kopegimin kalcasinda bir rahatsizlik var diye onunla yuruyus yapamiyorum. Keske hasta olmasaydi, mecburen yuruyus yapardim o zaman
hem az yemişsin hem de üstüne yürüyüş yapmışsın süper. keşke canım ya en güzel spor yürüyüş

Bende 3 hurma yedim birde sade kahve ictim dünden beri derin temizlik yapıyorum ona devam edicem anca açıldım
Daha sonra ramazan için buzluga birşeyler hazırlayıp koyucam Ramazan'a kadar yoğun geçecek :)
Masallah çalişkan olduk desene ne hazirlitcan ramazana oyle simdiden basliyon

Kusura bakma canimya dunden beri misafir agirliyorum...yoruldukca sizleri okuyorum....:kahve:

Diyetime bugun dikkat edemedim..
Hic yediklerimi yazmim..
Yazsaydin merak ettim hem biraz yazdikca kendine kizar ertesi gun icin telafi ederdin

Back
X