• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Iyi akşamlar kızlar :KK54: ne güzel neler kaynatmışsınız :KK52:

Canım gerilerde kalmıstım okuyup öyle yazayım dedim 3-4 gündür sık sık problem yaşadım kadınlar kulübüne girmekte hatta bikaç msj denemem yarida kaldı sizde de oldu mu bilmiyorum ama internette başka yerlere girişimde sorun yaşamadım o yuzden bi türlü yazamadım canım okuduğum kadarını beğenmekle kaldım :KK43: hatta yediklerimide yazıcaktım eğitim dönüsü iyi başladim diyete cuma cmt pek keyfim yoktu tamda 600 gr vermişken dun akşam sinirle bi paket biskrem yedim :KK48: sonra midem yandı şekerden 2 kupa yeşilçay içtim dün akşamki kazaya ragmen bu sabah 100 gr - deydim demekki biskrem olmasa daha da fazlası olcakmıs :KK16: bugün tekrar toparladım doyurucu bi kahvaltı yaptım yumurtalı sucuklu günün geri kalanında yoğurt ve yeşil elma yedim sabahı merak ediyorum :KK28: benden haberler bu kadar canlar :KK52:
Evet canim benimde oyleydi kk giremiyidum vee baska uygulamalardan girmeye calisiyodum

Aynen bende kaç gündür siteye giremiyorum güvenli bağlantı degil deyip beni atıyor zaten regl oldum davul gibyim diyet spor kak getire yarın artı çıkıcam kesin tartı gününün cuma olması çok iyi olmuş bende onu dicektim paartesi de h.sonu kacamaklarini girmek için kontrol tartısı olabilir salı bizde pikniğe gidecez hurma diyetine bi asilamadim motivasyon sıfır delirecem ben
Sikinti yapma regl gecsin baslarsin boyle zamanlarda motivasyonun dusmesi normak canim sen kendini birakma

günaydın kilom 86300 takıldım valla
cumartesi
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen peynirli yumurta akşam tavuk ızgara salata
pazar sabah menemen peynir zeytin maydanoz salatalık dometes
öğlen mercimekli bulgur pilavı
akşam köfte ekmek :KK43:
Biraz kendi e guven ve motivasyinunu yukselt bence dusuncelerde vermeyi zorlar biraz spora ve suya agirlik ver canim

Canim spor egzersiz yapiyormusun ve diyette en onemli boll bol su icmek bitki çaylarida cok onemli odem atmak icin bunlari yapiyomusun ve her yedigin yemege kirmizi aci pul biber koyy
kilom ...6 ...5 ve ...2 ...1 lerde hep takılıyor napacam bi fikri olan var mı

H
Gunaydin kizlar ben geri donmeye karar verdim :)) diyeti birakmaya karar verdikten sonra yeme istegim bir anda kayboldu :confused: biraz manyaklik var galiba :confused: belki yine bozarim diye foruma girmedim ama persembeden beri hic bozmadim. 2.3 kg artidaydim, 3 gunde almistim 3 gunde verdim neyse ki:KK73: ustune biraz daha eksi gordum dun. Illa ki kacamaklarim olur yine ama iki ya uc gun ust uste olmasin ve normal kacamaklar olsun diye umut ediyorum cunku benim garip bir yeme durumum oluyor, sizin gibi normal olcude kacamak yapip 1 kilo artiyla kurtulamiyorum :confused:

Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Hoageldin canim bende senin diyeteyken psikolojik oldugunu dusunuyodum cunki
Kizlar ben bugun oruc tutuyorum. Sahurda oyle biraz atistirdim.
Herkesin. Berat kandili mubarek olsun..
seninde kandilin mubarek olsun canim bende orucluydum bugun
kakaovanilya kakaovanilya donmene sevindim canim..

Mucize bir sey yapmamis o zaman hurma diyeti. Kacamakla alinan cabuk gidiyor zaten. Kalori kisitlamak yeterli bence. Hurma yogurtla kendimize iskence etmeye gerek yok. Benim 2.3 kilo da kacamak kilosuydu, hemen gitti.
Katiliyorum bencede az yedinmi hemen gidiyir ama kalorisi az olan seyler yemek daha iyi

Kizlar bu arada ben bir seyi atladim. Cuma gunu arkadasim bana 2 kopegini birakti tasiniyor diye. Pazar aksamina kadar ben baktim. Kopekler birlikte yuruyus yapmiyorlar, sorun cikariyorlar o yuzden ikisini ayri ayri gezdirdim. 3 gun boyunca gunde 1.5-2 saat civari yuruyus yapmis oldum. Sporun etkisi bir baska oluyor gercekten. Benim kopegimin kalcasinda bir rahatsizlik var diye onunla yuruyus yapamiyorum. Keske hasta olmasaydi, mecburen yuruyus yapardim o zaman
Evet spor cok buyuk bir etki sagliyor vermeye ve kopegine gecmiş olsun insallah iyleşir ve yuruyuşlere çikarsiniz

liliyaa liliyaa kilom sabit caim 68.300
Bu hafta 700 gr aldim tekrar verdim. alil verdim bende anlamadim bir acayip bir hafta yasadim

Back
X