- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
bide 1 kilo almış:))Gaza gelip 1 kg hurma almistim ben de ama kaldi benimkiler
Yogurdunu ihmal etme, biraz bol ye yogurdu bence, proteinsiz kalmasin vucut.bide 1 kilo almış:))
iyi bazen yiceklere saldırasım geliyor ama dayanıyorum
yiyorum canım fazladan da yiyebilirim dediğin gibi.Yogurdunu ihmal etme, biraz bol ye yogurdu bence, proteinsiz kalmasin vucut.
Butceye gore birkac farkli sey onerebilirim. Ilk olarak tabii ki iphone. 8 plus kullaniyorum ben ve kamera gercekten cok guzel 8 serisinde. Ozellikle portre modu. 8 plus pahali gelir dersen iphoneun birkac model eskilerine bakabilirsin. 7 ya da 6s olabilir. Biraz daha ucuz olsun dersen de ben is icin kullandigim hattima samsung note 4 almistim birkac sene once ve hala sorunsuz kullaniyorum, onu oneririm.yiyorum canım fazladan da yiyebilirim dediğin gibi.
of tam işkence ya zayıflama işi.
bu arada telefon alacam da, hangi modeli önerirsiniz?
tamam canım bakayım sağolBir de huawei var, o da cok guzel foto cekiyor. Ben hic kullanmadim ama onu da cok ovuyorlar
Bugun temizlik yaptik şuan uzerimden tir gecmiş gibiyim yeni bitirdik ve yemek yedimnapaysınız
eline sağlık canım spor yapmış oldun:) afiyet olsunBugun temizlik yaptik şuan uzerimden tir gecmiş gibiyim yeni bitirdik ve yemek yedim
Annem huawei kullaniyor biraz bulanik cikariyor fotolar ben samsung kullaniyom cok guzel cekiyorBir de huawei var, o da cok guzel foto cekiyor. Ben hic kullanmadim ama onu da cok ovuyorlar
Valla canim zayiflamak isteyeni baharda bize beklerim cunki bir 20,25 gun temizlik yapiyoz bitmiyor anca bitiyor o yuzden buyrun gelin beklerim hem daha cabuk bitiririzeline sağlık canım spor yapmış oldun:) afiyet olsun
Annem huawei kullaniyor biraz bulanik cikariyor fotolar ben samsung kullaniyom cok guzel cekiyor
Elbette birsuru model var tabiki kesin olmadan almamak lazimModeline gore degisiyordur canim. Cozunurlugunu falan arastirip almak lazim
20 gun temizlik neValla canim zayiflamak isteyeni baharda bize beklerim cunki bir 20,25 gun temizlik yapiyoz bitmiyor anca bitiyor o yuzden buyrun gelin beklerim hem daha cabuk bitiririz
Ev buyuk halilar bettaniyler hepsini yikiyoruz tek tek bir odayi boşaltip o odada duvarlar yerler camlar sabunlanip yikaniyor ooo ooo en son bittiginde bahce temizligi var yani saysam okumaktan yorulursun. Baştan dedim gelemk isterseniz seve seve kabulumdur çunki helak olmadan bitmiyir zaten ne yesen hep açsin çunki calistigin icin her yedigini yakiyosun2
20 gun temizlik nedusuncesi bile basimi dondurdu
Kac dilim su boreği amaSelam kızlarrrrsabah kahvaltı yaptık arkadaşlarla su böreği yedim tüm rlara rağmen 2-3 dilim patates kızartması ve 1 çatal tramisuyla ancak hayır diyebildim karnım cok doydu akşama sadece yoğurt ya da süt içmeyi planlıyorum napıcam ben diyetimi sabote eden dostlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?