HEDEF: ** haftada 1 kilo **

yiyorum canım fazladan da yiyebilirim dediğin gibi.
of tam işkence ya zayıflama işi.
bu arada telefon alacam da, hangi modeli önerirsiniz?
Butceye gore birkac farkli sey onerebilirim. Ilk olarak tabii ki iphone. 8 plus kullaniyorum ben ve kamera gercekten cok guzel 8 serisinde. Ozellikle portre modu. 8 plus pahali gelir dersen iphoneun birkac model eskilerine bakabilirsin. 7 ya da 6s olabilir. Biraz daha ucuz olsun dersen de ben is icin kullandigim hattima samsung note 4 almistim birkac sene once ve hala sorunsuz kullaniyorum, onu oneririm.

Selam kızlarrrr sabah kahvaltı yaptık arkadaşlarla su böreği yedim tüm ısrarlara rağmen 2-3 dilim patates kızartması ve 1 çatal tramisuyla ancak hayır diyebildim karnım cok doydu akşama sadece yoğurt ya da süt içmeyi planlıyorum napıcam ben diyetimi sabote eden dostlarla

2

20 gun temizlik ne dusuncesi bile basimi dondurdu
Ev buyuk halilar bettaniyler hepsini yikiyoruz tek tek bir odayi boşaltip o odada duvarlar yerler camlar sabunlanip yikaniyor ooo ooo en son bittiginde bahce temizligi var yani saysam okumaktan yorulursun. Baştan dedim gelemk isterseniz seve seve kabulumdur çunki helak olmadan bitmiyir zaten ne yesen hep açsin çunki calistigin icin her yedigini yakiyosun

Kac dilim su boreği ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…