HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Evet canim benimde oyleydi kk giremiyidum vee baska uygulamalardan girmeye calisiyodum

Sikinti yapma regl gecsin baslarsin boyle zamanlarda motivasyonun dusmesi normak canim sen kendini birakma

Biraz kendi e guven ve motivasyinunu yukselt bence dusuncelerde vermeyi zorlar biraz spora ve suya agirlik ver canim

Canim spor egzersiz yapiyormusun ve diyette en onemli boll bol su icmek bitki çaylarida cok onemli odem atmak icin bunlari yapiyomusun ve her yedigin yemege kirmizi aci pul biber koyy
kilom ...6 ...5 ve ...2 ...1 lerde hep takılıyor napacam bi fikri olan var mı

H
Hoageldin canim bende senin diyeteyken psikolojik oldugunu dusunuyodum cunki
Kizlar ben bugun oruc tutuyorum. Sahurda oyle biraz atistirdim.
Herkesin. Berat kandili mubarek olsun..
seninde kandilin mubarek olsun canim bende orucluydum bugun
kakaovanilya donmene sevindim canim..

Mucize bir sey yapmamis o zaman hurma diyeti. Kacamakla alinan cabuk gidiyor zaten. Kalori kisitlamak yeterli bence. Hurma yogurtla kendimize iskence etmeye gerek yok. Benim 2.3 kilo da kacamak kilosuydu, hemen gitti.
Katiliyorum bencede az yedinmi hemen gidiyir ama kalorisi az olan seyler yemek daha iyi

Evet spor cok buyuk bir etki sagliyor vermeye ve kopegine gecmiş olsun insallah iyleşir ve yuruyuşlere çikarsiniz

liliyaa kilom sabit caim 68.300
Bu hafta 700 gr aldim tekrar verdim. alil verdim bende anlamadim bir acayip bir hafta yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…