- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Ayni sorun bende de var canim. Arkadas sorunu yani :)) ben gece cikmamaya basladim cunku icki iciyorlar. Gunduz sadece kahveye ya da ogle yemegine gidip salata ya da izgara yiyorum. En risklisi kahvalti ve aksam yemegi bence. Kahvaltiya normalde de pek gitmezdik zaten, aksam gezmeleri icin de gecici olarak terk ettim arkadaslari :))Selam kızlarrrrsabah kahvaltı yaptık arkadaşlarla su böreği yedim tüm ısrarlara rağmen 2-3 dilim patates kızartması ve 1 çatal tramisuyla ancak hayır diyebildim karnım cok doydu akşama sadece yoğurt ya da süt içmeyi planlıyorum napıcam ben diyetimi sabote eden dostlarla
Ayni sorun bende de var canim. Arkadas sorunu yani :)) ben gece cikmamaya basladim cunku icki iciyorlar. Gunduz sadece kahveye ya da ogle yemegine gidip salata ya da izgara yiyorum. En risklisi kahvalti ve aksam yemegi bence. Kahvaltiya normalde de pek gitmezdik zaten, aksam gezmeleri icin de gecici olarak terk ettim arkadaslari :))
Iyi ettin vee icki haram oldugu icin en guzeli uzak durmakAyni sorun bende de var canim. Arkadas sorunu yani :)) ben gece cikmamaya basladim cunku icki iciyorlar. Gunduz sadece kahveye ya da ogle yemegine gidip salata ya da izgara yiyorum. En risklisi kahvalti ve aksam yemegi bence. Kahvaltiya normalde de pek gitmezdik zaten, aksam gezmeleri icin de gecici olarak terk ettim arkadaslari :))
Kotu olmus baklava cok kalorili yaIki bardk cay
Bir dilim baklavanin yarisini yedim yaaa
1 büyük dilim vallahiKac dilim su boreği ama
Aynen canım bazen ekmeye çalısıyorum bi bahaneyle ama bazen yiyolar bazen yemiyolarAyni sorun bende de var canim. Arkadas sorunu yani :)) ben gece cikmamaya basladim cunku icki iciyorlar. Gunduz sadece kahveye ya da ogle yemegine gidip salata ya da izgara yiyorum. En risklisi kahvalti ve aksam yemegi bence. Kahvaltiya normalde de pek gitmezdik zaten, aksam gezmeleri icin de gecici olarak terk ettim arkadaslari :))
ooo olur olur :))Valla canim zayiflamak isteyeni baharda bize beklerim cunki bir 20,25 gun temizlik yapiyoz bitmiyor anca bitiyor o yuzden buyrun gelin beklerim hem daha cabuk bitiririz
ben olsam yumulurdum sanırımAnneme geldim simdi. Izmir kofte ve bezelyeli pilava hayir dedim cok severim izmir kofteyiaksam yemegi 2 yumurtadan mantarli omlet, 1 dilim tam bugday ekmegi
Valla bir gonullu buldum bunada sukur :))ooo olur olur :))
Ama sadece bir karenin yarisiKotu olmus baklava cok kalorili ya
Ben havuc dilim olarak dusunmustum. 1 kare 129 kaloriymis, 60 civarlarinda kalori almissin, 5 dakika dans etsen yakarsin korkulacak bir durum yokmus :))Ama sadece bir karenin yarisi
Ayy icime su serpildi saol canim yok sadece kucuk kare olur yaa onlardan zaten simdi kalkip tekrar çalişcaz annemlerle martona devam birr saatlik gidip gelişke gider o zamnBen havuc dilim olarak dusunmustum. 1 kare 129 kaloriymis, 60 civarlarinda kalori almissin, 5 dakika dans etsen yakarsin korkulacak bir durum yokmus :))
öyle devam et canım az kaldı günün bitmesineBugun cok caliştim şuan hala çok açim ama boyle hafif şeylerle atlatmaya çalişiyom
biliyomusun bugün bi ara canım bir makarna çekti anlatamamAksama soslu makarna yogurt ve mayonez ketcap keyfi var ama ben yemiycem
Ben en fazla 3gun dayanabildimya kızlar dayanamadım 1 kase tarhana çorbası içtim. olmuyo ya hurma :)
Benimde öğlen yemek aklımdan geçti ama sabah ekmek yediğim için vazgeçtim ama ilerleyen zamanlarda ekmek yemedigim bir gün öğlen bir kase yemeyi düşünüyorumbiliyomusun bugün bi ara canım bir makarna çekti anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?