Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varıımliliyaa
Suveybe13 USER=391511]
kakaovanilya [/USER] @elvan7 @okkesa @tobosoludulcinea W Water Air
Dil-i bitab @glstn99
Kizlar topu topuna 10 kisiyiz ve cok ciliz bir gurubuz cok eksiklerimiz var boyle salarsak ve belki bu haftalarla kilo veremeyiz diyorum ki biraz gaza gelip destek olsak bir arkadaş ve ya iki kişi fark etmez spor. Su. Veya bu hafta kim daha cok kilo verdi die inatlasip birinciligi oynayalim haftanin birincilerini yapalim ne dersiniz boyle sessiz yediklerimizi kismaya çalişip kendimizi kastikça hic birsekilde veremiycez ve moral olarak hergun çokuşe duşcez son 10 gun kaldi ramazana bu zamana kadar kimler benle yarisa girmek ister

:)))Cok sinirlendim su an kendimize gelelim artik![]()
Bir seyler yazacaktim da telefon geldi yarim kaldi :)) ya bu kadar mi aciziz kac yasinda insanlariz 3 gun diyet yapiyoruz 2 gun bozuyoruz falan. Hic otokontrolumuz yok resmen bir kisir dongunun icerisindeyiz. Bu donguyu kirmak lazim artik.
ben varım yarın tartılcamliliyaa
Suveybe13 USER=391511]
kakaovanilya [/USER] @elvan7 @okkesa @tobosoludulcinea W Water Air
Dil-i bitab @glstn99
Kizlar topu topuna 10 kisiyiz ve cok ciliz bir gurubuz cok eksiklerimiz var boyle salarsak ve belki bu haftalarla kilo veremeyiz diyorum ki biraz gaza gelip destek olsak bir arkadaş ve ya iki kişi fark etmez spor. Su. Veya bu hafta kim daha cok kilo verdi die inatlasip birinciligi oynayalim haftanin birincilerini yapalim ne dersiniz boyle sessiz yediklerimizi kismaya çalişip kendimizi kastikça hic birsekilde veremiycez ve moral olarak hergun çokuşe duşcez son 10 gun kaldi ramazana bu zamana kadar kimler benle yarisa girmek ister
evet kesinlikle. şu an zamanım dar yazamıyorum gelecem birazdanBir seyler yazacaktim da telefon geldi yarim kaldi :)) ya bu kadar mi aciziz kac yasinda insanlariz 3 gun diyet yapiyoruz 2 gun bozuyoruz falan. Hic otokontrolumuz yok resmen bir kisir dongunun icerisindeyiz. Bu donguyu kirmak lazim artik.
Evet canim farkindayim vee boyle bir karar aldim kendimce sizlede birlikte daha rahat motive olup veririzEvet canim artik hizlanmak sart. Yaz geldi, bol giyinme derdi olmadan rahatca giyinebilmek istiyorum. Nerdeyse 3 ay olacak, cok yavas gidiyoruz valla.
Yaa yavas vermekte sikinti olmaz ama sikilip pes edersin hemen birakirsin. Ve verdigin kilolari tekrar alirsinSu ana kadar 10 kilo verebilirdik. Her ay 3 kilo vermis olsak en azindan 9 kilo ederdi. Ben anca 6 kilo verebildim. Boyle bir yere varamayiz cidden. Variriz aslinda da cok yavas variriz yani. Silkelenelim artik kizlar.
Aynen canim katiliyorum ben şimdiden 1. cilige goz koydumBende varüm kizlarbu hafta baslayıp bozdum baslayıp bozdum hergün ve sonuç tabikide korktugum gibi 67.4 motivasyonumu kaybetrim belki bu sekilde geri kazanirim
benim önerim 1.-2. Ve de 3. siralayalım haftaya ulaştiğimız sonuca gore 1.ye 3 tane 2.ye 2 tane 3.ye bir tane
su kupalı emojiden koyalım ilk sayfaya isimlerinin yanına ve tüm topik arkadaşlara sıralama yapalım ne dersiniz kizlar
![]()
Evet şişlik ve odem olçak ama sen spor, su, ve diyetle birlikte adetten çiktigin gibi hepsini vericeksin ve sen bile nasil gittigine inanamiyacaksinBende yarışları severim canım ama benim regli yakın 10 gün zaten onun şişliği olur ama ona rağmen katilabilirim
Ofisten cikicam birazdan, arkadaslarla yemege gidicez. Salata yerim. Siz de az yiyin kizlar![]()
Kiz az once islerim oldugu icin yazamadim ama aklimdaki butun laflari alip yamişsin resmen ben kendime geliyom sizde gelin ve ayilin biran once ahlanip vahlanarak veremeyizBir seyler yazacaktim da telefon geldi yarim kaldi :)) ya bu kadar mi aciziz kac yasinda insanlariz 3 gun diyet yapiyoruz 2 gun bozuyoruz falan. Hic otokontrolumuz yok resmen bir kisir dongunun icerisindeyiz. Bu donguyu kirmak lazim artik.
ben var ya sporun kralını bütün gün kızımla yapıyorum zaten. hala uyumadı ölüyorum yorgunluktan.Canlar ben bir gaza geldim sormayin
leslie 2 mile.30.dk
Kalca abacak egzersizi
100 ip atlama
yaptim.hadi bakalim sizler ñaptiniz gorelim
Evet ev işi,temiźlik,çoçuk insani yoruyor halsiz ediyor ama inan sporun yaptigi gibi çalişmiyir vucudunben var ya sporun kralını bütün gün kızımla yapıyorum zaten. hala uyumadı ölüyorum yorgunluktan.