- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Akşam yemeği yedim canım ..et vardı yanına yoğurt havuç salatası..canım kusura bakma yazamadım. benimki de tuhaflaştı bugün deli oldum. 1buçuk 2 saatte bir uyuyan çocuk 3 saat ayakta kaldı gözünden uyku aktığı halde yerine koyunca ağladı durdu.
yiyebildin mi bişeyler
Aynn bir dakika falan susuyo snra devam.bogazlari tahriş oluyo snra oksurup duruyo.bolr böle yavaştan alıştırmak lazim.yoksa koptu bnm kollaracaba biraz ağlasa sonra susmaz mı. eminim denemişsindir ama öğretmenin bi yolu yok mu acaba sensiz durabilse
İçtim 2 lt olmuştur akşam sadece elma mi yedinçok güzel yemekler. su içebildin mi?
ben de açım ya yeşil elma yicrm sanırım.
elma 1 portakal ve 1 avuç leblebi.İçtim 2 lt olmuştur akşam sadece elma mi yedin
Ben akşamları yemek yemeden doyamıyorum galiba yemek yapmaya bebek fırsat vermedielma 1 portakal ve 1 avuç leblebi.
kahvaltı yaptın mı?
ben de açtım o yüzden leblebi yedim:/ acıkınca süt yoğurt birkaç badem falan tüketmek lazım bir de bol su.Ben akşamları yemek yemeden doyamıyorum galiba yemek yapmaya bebek fırsat vermedi
öğle yemeği sadece ayva mı?Ara öğün olarak kahve içtim ve bir avuç badem yedim
Öğlen
Bir ayva yedim
Evet :)öğle yemeği sadece ayva mı?
çok güzel. Sporunu yap mutlaka 20 dk ayırabilirsin benceAkşam 17.00 dünden kalan yeşil mercimek ve salata
Birazdan sütlü kahvemi içerim
Şu şimdilik 1,5 lt
İnşallah sen yapıyor musun hiç yazmadın amaçok güzel. Sporunu yap mutlaka 20 dk ayırabilirsin bence
ben sporumu bebeğimle yapıyorum canım:)) maalesef ya fırsatım olmuyor pek.İnşallah sen yapıyor musun hiç yazmadın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?