- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
aynen toparlarız :) gerekirse detoks yapalımKızlar neyseki hafta ortası tartı gününe daha 4 gün var hallederiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen toparlarız :) gerekirse detoks yapalımKızlar neyseki hafta ortası tartı gününe daha 4 gün var hallederiz![]()
toplu intihar![]()
Bugün bekliyorum kızlar sizi durmak yok aynı hırs ayni azimle tekrar ayağa kalkma vaktibugün ulusal cozutma günümüz olsun o zaman:)) yarın kaldığımız yerden devam. :)
günaydın canım süpersin:)günaydın arkadaşlar dün akşam 3 kaşık kabak yemeği yedim ve dün öğlen 45 dk yürümüştüm akşamda 1,5 saatten fazla toplamda 180 dk 14,75 km. yürüdüm 2 litre su su içtim. Darısı bugüne :) Günlük 1 saat hedefim ama bi gün önce doğum gününde yürüyemedim ve pasta yemiştim çok şükürtelafisini yapmış oldum
telafimi yaptım kuzum inş öğle arası tekrar yürüyüş ve akşamgünaydın canım süpersin:)
günaydınnn hayırlı kandiller:)Günaydın kızlarrrrrhayırlı kandiller hepinize güzel bir gün diliyorum
![]()
günaydın ben de öyle diyet forever :)Gunaydin kizlar. Dun geceki sapitma sonrasi diyete tam gaz devam :)) kahvalti 2 haslanmis yumurta + 1 bardak sut. Simdi de sutlu kahve iciyorum
bir buhrandı geldi geçti devam ediyoruz ayydi bakalım:)Ahahahahahaha aynen öyle olmuş sanki topikcek
Bugün bekliyorum kızlar sizi durmak yok aynı hırs ayni azimle tekrar ayağa kalkma vaktiyaz kapıya dayandı tiril tiril elbiseler etekler bluzlar bizi bekler
![]()
Maşallah ben ip atlayınca , sanki kan beynime sıçrıyorVe yüz kere ip atladımgünlük hedefim 100
Aynen dün başladım bi 25 yapıyorum biraz dinlenip 100 tamamlıyorum müthiş kalp çarpıntısı oluyorMaşallah ben ip atlayınca , sanki kan beynime sıçrıyor

bir buhrandı geldi geçti devam ediyoruz ayydi bakalım:)

Evet nabzı inanılmaz yükseltiyo bende seviyorum ip atlamayı ama evim uygun değil bende onun yerine trambolinde zıplıyorumAynen dün başladım bi 25 yapıyorum biraz dinlenip 100 tamamlıyorum müthiş kalp çarpıntısı oluyor![]()