Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yapalım liliya ve deli gibi spor yapasım var acil eylem planı hazırlanan gerek hemen yoksa delirecemtam 66 dimi. ekliyorum. hurma diyeti ben de yapacam bugün hurma alabilirsem.
tamam sıkıntı değilcanım hiç katılım yapmıyorsun, başka topiğe de yazıyorsun, dün bildirim de yapmadın. dün bütün gün zaman tanıdım.
tekrar ekledim seni.
2,5 ay olmuş ve benim maksimum 3 aya kadar sürdürmüşlügüm varBen de pisbogazliktan yedim canim, galiba mental olarak buyuk bir dusus yasiyoruz seninle ikimiz cunku gecen sene de ayni seyleri yasayip yine ayni duruma soktuk kendimizi![]()
canım geçen hafta 1 kilo verdin ? daha mayıs haziran var acele etme lütfen. bugün tekrar başlayalım ne dersin?2,5 ay olmuş ve benim maksimum 3 aya kadar sürdürmüşlügüm var
1 ayda aldığım kilolari 2,5 ayda veremedim zoruma gidiyor
Her hafta 300-400 verebiliyorum o kadar dikkat ettiğim halde
tamam sakin ol:) hurma ve yoğurt diyeti çok güzel bence iyi sonuç alırızValla yapalım liliya ve deli gibi spor yapasım var acil eylem planı hazırlanan gerek hemen yoksa delirecem
kızlar paylaşımlarınızı okuyorum ama başka bi grupta olduğum için katılamıyorum. hurma diyetinizi takip edicem yarın bende başlamak istiyorum. sizlere de başarılartamam sakin ol:) hurma ve yoğurt diyeti çok güzel bence iyi sonuç alırız
sağol canım sana da. İnşallah faydasını görürüz.kızlar paylaşımlarınızı okuyorum ama başka bi grupta olduğum için katılamıyorum. hurma diyetinizi takip edicem yarın bende başlamak istiyorum. sizlere de başarılar
Hadi bakalım insalahtamam sakin ol:) hurma ve yoğurt diyeti çok güzel bence iyi sonuç alırız
Motivasyonum sifir. 1 kilo artidayim 64.5 ciktim. Zaten gecen sene de verip aldim, ben yapamiyorum bu isi sanirim. Bu hafta 1.5 vermem gerekiyordu farki kapamak icin, simdi 1 kg artiyla 2.5 fazlam oldu. Bu hafta son kez denicem veremezsem birakicam ben sanirimkakaovanilya canım napıyosun daha iyi misin
Pes etme cnm bence daha önce başarmışsın yine başarırsın bende şimdi 7 hurma ve yoğurt yiyorum arada bi türk kahvesi icmistimKahvalti etmedim ac degildim. 1 tane 2si bir arada iciyorum su an.
Gulum pes etme. ..gecen hafta bende dikkat etmedim.hem neler yemedimki..dun senin yediklerini neredeyse 1 hafta boyunca yedim..simdi kaldigim terden devam ediyorum...Kahvalti etmedim ac degildim. 1 tane 2si bir arada iciyorum su an.
anladım canım umarım motivasyonun tekrar yerine gelir yeniden başlama gücü bulursun kendinde.Motivasyonum sifir. 1 kilo artidayim 64.5 ciktim. Zaten gecen sene de verip aldim, ben yapamiyorum bu isi sanirim. Bu hafta 1.5 vermem gerekiyordu farki kapamak icin, simdi 1 kg artiyla 2.5 fazlam oldu. Bu hafta son kez denicem veremezsem birakicam ben sanirim
Ertele bakalım senben bugün de yicem canımın istediğini. yarın başlicam hurma aldım.