• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bugün ramazan için mantı yaptım eşim birazda pişir yiyelim dedi bir kaseden biraz az yedim ama gün içinde çok kalori almamistim
Birde kendim yaptım diye demiyorum çok lezzetli olmuş pişman olamadım:)
ellerine sağlık afiyet olsun:) fellah köfteyi de tek başına yapmıştın dimi? Maşallah hamaratsın:)

ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama ben burdayım inşAllah :KK200:Hadi bir de ramazan sonu hedefi belirleyeyim motivasyon olsun bana :KK45:(58.5 -2 kg) ahanda kocaman altını çizerek yazdım unutursam hatırlatın:sinirli:
1 ayda 2 kiloyu çok rahat verirsin. ekmek hamurişi tatlı yeme yeter.

Bende burdayım canim oruc tutsamda tutmasamda diyete devam nasipse :KK52: bayrama kadar hedefim 60 ın altını görmwk :KK66:
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmegiyle biberli 1 yumurtadan omlet 6 zeytin ve domates yesillik yedim
Öglen
yemek yemedim inun yerine ara oğün yaptim kahvaltiyi geç yapınca 1 yesil elma 1 kücük portakal ve 1 kahve içtim 2si1arada
Akşam
Sarımsakli yoğurtlu kabak yedim

Bugünluk bunlar ayrica 1 yeşilcay 40 squat ve birazda yüruyüs yaptim dostlar haftaya o :sampiyon: buraya gelecek :KK48:
Birileri birinciligime kupama goz müü..? Dikmiş..:süslü::rolleyes::confused:

Bugün ramazan için mantı yaptım eşim birazda pişir yiyelim dedi bir kaseden biraz az yedim ama gün içinde çok kalori almamistim
Birde kendim yaptım diye demiyorum çok lezzetli olmuş pişman olamadım:)
Eline saglik canim dikkat ettigin surece bazi seylerden az da olsa yiyilebilir

ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama ben burdayım inşAllah :KK200:Hadi bir de ramazan sonu hedefi belirleyeyim motivasyon olsun bana :KK45:(58.5 -2 kg) ahanda kocaman altını çizerek yazdım unutursam hatırlatın:sinirli:
Birbirimize azar etmekten cekinmeyelim yoksa kotu olur en iyisi uyarmak valla gerekirse sopa :sinirli:

Sutlu kahve isteyen :kahve::KK48:

Eklentiler

• 20180505_224455.webp
    20180505_224455.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 39
Back
X