Hedef baya buyukmusMerhaba
Beslenme planım şu şekilde:
Günde 2 öğün yicem
İki öğün arası en az 8 saat olacak
Arada sade soda, ayran, kahve ve çay tüketebilirim
Şeker, un vb yok
İsteyen herkes katılabilir. İstediğiniz beslenme şeklini takip edebilirsiniz. Her hafta cuma tartı günü olacak.
Diyetisyen esliginde yapilan diyetlerde de ayda 4 kilo veriliyor. Ölüm diyetine gireceğim dememis. Saglikla aralikli oruc gibi bir sey yapiyor. Nesi tuhaf geldi size?Hedef baya buyukmus
Sağlıkla aralıkli oruçla 2 sene gbi bir zamanda 30 kilodan fazla vermiş biri olarak o tuhaf gelmedi tabi kii .. hedef belirtmemis başta anlayamadım sanki bir kilo vermek için diyete girdi gibi anlaşılıyor buradan baktığımda postu yukarıda kalsın diye yorum yaptım ayrıca .. tuhaf olanlar 2 ayda bir ayda 15-20 kilo verenler sornasindan fazla fazla alanlar keisnlikle normal ama geç olduğu için benim kafam gitti sanirimDiyetisyen esliginde yapilan diyetlerde de ayda 4 kilo veriliyor. Ölüm diyetine gireceğim dememis. Saglikla aralikli oruc gibi bir sey yapiyor. Nesi tuhaf geldi size?
Haftada 1 kilo ve her cuma tartilacagim demis. Aylik 4 kilo demek istiyor ozetle.Sağlıkla aralıkli oruçla 2 sene gbi bir zamanda 30 kilodan fazla vermiş biri olarak o tuhaf gelmedi tabi kii .. hedef belirtmemis başta anlayamadım sanki bir kilo vermek için diyete girdi gibi anlaşılıyor buradan baktığımda postu yukarıda kalsın diye yorum yaptım ayrıca .. tuhaf olanlar 2 ayda bir ayda 15-20 kilo verenler sornasindan fazla fazla alanlar keisnlikle normal ama geç olduğu için benim kafam gitti sanirim
HoşgeldinMerhaba ben de size katılacağım. haftanın üç günü 2 öğün dört günü 3 öğün olarak besleneceğim. eğer gücüm yeterse evde leslie yapmak istiyorum. beslenme şekli olarak daha önce uyguladığım diyet listelerimi yapacağım.
doyamadığım için biraz da fındık kreması yedim şekersiz ev yapımı.Kilom: 64,7 boyum da 163 cm.
kahvaltım: bir yumurtalı omlet/ domates-biber/ 5 zeytin-20 gr peynir/ 2 dilim tam buğday ekmek(25 gr dilim)
Canım inan ben de dediğin gibi yapa yapa 54 kilodan 70 kiloya çıktım. Bunun sonu yok. Gel beraber deneyelim.Bende istiyorum ama tutamıyorum kendimi sürekli sıkıntıdan yemek yiyorum
Tamam bekliyorum:)Tartılıp hepsini yazacağım bugün inşallah:)
Ekmeği hayatından tamamen çıkar. Ekmek doyurmaz, aksine daha çabuk aciktirir. Doymak için kahvaltıda ceviz yiyebilirsin, peynir ve zeytinden korkma. Yumurtayı da ikiye çıkarabilirsin. Bir de yeşillik bol ye bak nasıl doyuyorsun:)Kilom: 64,7 boyum da 163 cm.
kahvaltım: bir yumurtalı omlet/ domates-biber/ 5 zeytin-20 gr peynir/ 2 dilim tam buğday ekmek(25 gr dilim)
Tamam bende başlıyorum bugunCanım inan ben de dediğin gibi yapa yapa 54 kilodan 70 kiloya çıktım. Bunun sonu yok. Gel beraber deneyelim.
Kuruyemiş, kuru meyve al canin sıkıldıkça bunları ye.
Ekmeği çıkarıp diyet yaptığımda diyet bitince tekrar başlayacağım için sürdürebileceğim bir davranış olmuyor maaelesef. Daha önceki diyet listemi uyguladığımı söylemiştim orada günlük 4 dilim tam buğday ekmek hakkım var. Ona göre dengeliyorum canım:)Ekmeği hayatından tamamen çıkar. Ekmek doyurmaz, aksine daha çabuk aciktirir. Doymak için kahvaltıda ceviz yiyebilirsin, peynir ve zeytinden korkma. Yumurtayı da ikiye çıkarabilirsin. Bir de yeşillik bol ye bak nasıl doyuyorsun:)
Bu arada boyumuz aynı. Hedefin nedir? Benim 55 kilo.
SüperTamam bende başlıyorum bugun
Peki nasıl istersen tabi ki :)Ekmeği çıkarıp diyet yaptığımda diyet bitince tekrar başlayacağım için sürdürebileceğim bir davranış olmuyor maaelesef. Daha önceki diyet listemi uyguladığımı söylemiştim orada günlük 4 dilim tam buğday ekmek hakkım var. Ona göre dengeliyorum canım:)
Benim ilk ay hedefim 60. Sonrasında bi sömestr tatilim var o zaman korumaya alıp 2 hafta sonunda tekrar dönebilirim. Yaza kadar hedefim 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?