Hedef: 🍎haftada 1 kilo🍎

Menü yine harika
İyi gidiyorsun maşallah :)

Dün akşam et kavurma yedim bide ayran.

Sabah 1 haşlanmış yumurta , az biraz kaşar peyniri, çay.

Ben bu düzenle 13 kilo verdim vazgeçmeyin başarılar..

Dün akşam et kavurma yedim bide ayran.

Sabah 1 haşlanmış yumurta , az biraz kaşar peyniri, çay.
Sen benden de iyi gidiyorsun canım valla. hiç ekmek yemiyorsu anladığım kadarıyla, akşam yemeği tamam da kahvaltı da yumurtayı asla tek yiyemiyorum

Sen benden de iyi gidiyorsun canım valla. hiç ekmek yemiyorsu anladığım kadarıyla, akşam yemeği tamam da kahvaltı da yumurtayı asla tek yiyemiyorum
Ben diyette olmasam da ekmekle aram yok. Normal ev yemeğini bile ekmeksiz yerim. Yumurtayı haşlayıp yesen ekmeksiz gider bence öyle.

Teşekkür ederim ben çalıştığım ve çok erken 6.5-7 arası kahvaltı ettiğim için iki öğün yapamıyorum zor oluyor. Ama evde olduğum günler iki öğün yapıyorum. Yürüyüş maalesef hava şartlarından yapamıyorum ama sömestr sonrası reformer pilatese başlayacağım inşallah

Bende evde yürüyorum evde yürüyebilirsin .iki öğün yiyemiyorsan porsiyon küçült canım oda etkili oluyor..

Günaydınlar. Bugün tartı günüydü ama ben tartılmayı unuttum. Ben pazar sabahı tartılayım bu haftalık zaten regl öncesinden dolayı ekstra çıkacaktır
kahvaltım her günün aynısıydı. Öğlene fırın sebze ve yoğurt yiyeceğim. Akşama ise tavuk sote-erişte-domates çorbası mevsim salata. bugün yılbaşı dolayısıyla kendime sevdiğim bir tatlıdan küçük bir porsiyon yeme izni veriyorum

Tartılmaya korktuğum kadar varmış bu arada. Kızım geçen gün sarıldı ve dedi ki anne bir kardeş daha mı geliyor? Yok kız niye ? Karnın şişmiş dedim yok kızım kilo aldım ondan İşte o zaman dedim artık dur bunun sonu kötü . Artık bir düzene girip kilo vermeye başlamalıyım. İnşallah burda sizinle birlikte bunu başaracak. Hep birlikte başaracaz kızlar

Hemen hemen yakın kilo ve boylardayız hepimiz . Benim çocuğum da yok henğz kilo vermem lazım ki zayıfken hamile kalayım sonra işler yolundan cıkmasın hepten

bu arada sabah tartılmadım ama pzt aç karnına 64.7 çıkmıştım dün öğleden sonra tok karnıma baya da doluyken tartılıp 64.6 çıktım. Aç-tok ortalama 800-1000 gr fark etttiğini düşünürsek birazcık kilo vermiş gibiyim sanki. en doğru sonucu regl başladıktan sonra alacağım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…