çocuk için tedavi görürkende böyle 73 74 te takılı kalmıtım.aklıma gelmedi değil de modumu düşürmek istememiştim.30 dk yürüyüş yaptım bugün yine.çok üzülüyor insanAynen bende o dönemdeym o kdr yuruyus o kdr dıkkat valla motıvasyonum bozuuyor regl donemındem şiştim galba hıc tartıya ckmıyorum ödem syu yaptım kendıme ondan içiiyorum gun ıcersınde bence dene faydası olabılır ödem suyu yada dükan birası diyorlar o da iyiymiş ödem suyu yeşilcayla yapılıyor
Çok iyi artık bende senleyim cnm bir ay kaldı tatile en az 3 kg vermem gerekSelam kizlar bugunku menum
Sabah bol domates biber cay
Oglen 1 yesil elma
Ara cay, sade turk kahvesi
Aksam bol izgara tavuklu salata sade soda
Gece cay
1.5lt su
8000 adim
Üstelik arkadaşa uğradım pasta kek ikram etti sadece minnacık tadına baktım üzüldü çünkü afferin bana dimi hani alkış
HarikasınÜstelik arkadaşa uğradım pasta kek ikram etti sadece minnacık tadına baktım üzüldü çünkü afferin bana dimi hani alkış
Yemek yok sanırımSabah çökelek salatası
öğlen 1 küçük mısır
Akşam üstü 1 kase yoğurt
Aksam 1 avuç kiraz
Benim gibi beslenirsen cok cabuk kilo verirsin canim ama halsizlik oluyor ayrica ikramlari yememissin kocaman alkis sanaaaa :)Çok iyi artık bende senleyim cnm bir ay kaldı tatile en az 3 kg vermem gerek
bi ara açlık yokladı ama iyi geçti yine de. Öyle zor olmadı. Türk kahvesi de içtim aradaYemek yok sanırım
Zor olmadı mı
İyibi ara açlık yokladı ama iyi geçti yine de. Öyle zor olmadı. Türk kahvesi de içtim arada
Ewet yarın menüde ne var cnm ama ben elma dan sıkıldım yiyemiyorum onun yerine yoğurt yiyimBenim gibi beslenirsen cok cabuk kilo verirsin canim ama halsizlik oluyor ayrica ikramlari yememissin kocaman alkis sanaaaa :)
Sabah tika basa doyana kadar domates salatalik biber, oglen bi porsiyon meyve veya yogurt da olur, aksama da ya ton balikli ya da tavuklu salata, her gunum boyle geciyor nerdeyse :)Ewet yarın menüde ne var cnm ama ben elma dan sıkıldım yiyemiyorum onun yerine yoğurt yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?