• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Kahvaltım
1 dilim pizza Fındk ezmesi azcık domates salatalık şekersiz çay (bugün diyetle bi alakası yok menümün):mad:

kahvaltı edemedim, sadece 10-15 tane yeşil üzüm.. midem hiçbir şey istemiyor şu sıralar..

Kahvaltım
1 dilim pizza Fındk ezmesi azcık domates salatalık şekersiz çay (bugün diyetle bi alakası yok menümün):mad:
bence sabah yendiği için ve akşama doğru da hafif yemeklerle (mesela kabak) yenirse bir sorun teşkil etmez, 2 saatlik yürüyüşle hallolur:)

Akşam yemeği tavuk sote 2 yemek kasıqı bulgur pilavı yoğurt

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir 1 dilim ekmek
domates salatalık

Bugün tartı günü ama evimde deyilim tartı yok malesef o yüzden bi dahaki pazartesi kilo bildirimi yapcam inşallah

Kızlar ben 59 kilo olmusm kacamklar yüzndn fazla weremedm bide regli dönemndym

Evet kizlar bende kilomu yazayim:))

3 hafta once : 56 kiloydum. Yediklerime dikkat ederek ve haftada 4 gun sporla..

Simdiki kilom : 54.5

52 yi gorene kadar devam...

Kahvalti
Domates
Biber
Peynir
Zeytin

Evet kizlar bende kilomu yazayim:))

3 hafta once : 56 kiloydum. Yediklerime dikkat ederek ve haftada 4 gun sporla..

Simdiki kilom : 54.5

52 yi gorene kadar devam...
Tebrik ederim canım 2.5 kilon kalmış şurda darısı başımıza

Bugün misafirlikteydim 1 dilim kek yedim şerbetsiz tatlı 1 uzun dilim kaşarlı Ekmek
şimdi bi şekersiz Nescafe içip daha bişey yemiycem:KK20:

Ben geldim kızlar. K.bakmayın yazamadım bir süre. Amaa diyeti falan bırakmadım hatta pazartesi sabahı korkarak tartıya çıktım amaa 58.3 kg düşmüşüm nasıl sevindim nasıll :) siz de durumlar nasıl?

Sizde de öyle oluyormu kızlar midemin küçüldüğünü hisdediyorum şuaralar. Yada midemden rahatsızım belki ondan yemek yiyemiyorum. Neyse biraz daha zayıflayana kadar devamm

Kahvaltı
domates salatalık biber 3 zeytin 1 dilim ekmek biraz fındık

Ben geldim kızlar. K.bakmayın yazamadım bir süre. Amaa diyeti falan bırakmadım hatta pazartesi sabahı korkarak tartıya çıktım amaa 58.3 kg düşmüşüm nasıl sevindim nasıll :) siz de durumlar nasıl?
Canım çok güzel vermişsin tebrik ederim

Back
X