Hedefim haftalık kilo kaybı

13.09.2013 kilo : 66,7
20.09.2013 kilo : 65,9

dün regl oldum sonunda,ama inanılmaz bir şişlik var vücudumda
bu hafta regl yüzünden hedefime ulaşamadım,haftaya inşallah şişlik falan kalmaz hedefime ulaşırım,bayrama 3 hafta kaldı

haftaya hedefim 64,9 olsun

selamm
kimsecikler yok bugün,nerdesiniz kızlarr? :44:

bugünkü menüm

sabah : 2 dlm kavun

öğle : 2 dlm.kepekli ekmek--2 haşlanmış yumurta

ara : 1 dlm. kavun --- 5-6 çubuk kraker

akşam : yapacağım yemekten 1-2 kaşık tadına bakarım sadece (büyük ihtimal taze börülce olacak)

iyi akşamlar

Merhaba kizlar benide araniza alir misiniz. Bende gecen cumadan beri dikkat ediyorum yediklerime 600 gr vermisim.

merhaba canım ,hoşgeldin aramıza
tebrik ederim 600 gr. da olsa vermişin ne güzel.gitsinde gram gram gitsin.cumaları kilo bildirim günümüz.
kilonu ve haftalık hedefini yaz canım

yasimutsuzz nerdesin kızzz
misafirleri ben ağırlıyorum bak senin yerinee
haftasonu fazla kaçırma sakın canım emii

merhaba canım,hoşgeldin
kilon ve hedefin kaç canım
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz

merhaba. boyum 157. kilom en son 60.200 dü ama 1-2 ay oldu tartılmadığım ve kilo aldığımı biliyorum korkuma tartılamıyorum.bir hafta diyeti sürdürebilsem tartılacağım.ilk hedefim 57.sonra 55.sonra 50.

ilk başladığımda 70-68,5 kiloydum birkaç ay diyet yaparak 60.200 e düştüm . çok zor kilo verebiliyorum.ve şimdi de kilo almış durumdayım fakat moralim bozulur diye tartılmıyorum. en azından bir hafta diyet yapıp sonra tartılmayı düşünüyorum.

bugünlük biraz çok yedim ama akşama hafif yemeyi düşünüyorum.aslında yemesem iyi olur ama dayanamıyorum kan şekerim düşük benim açlığa hiç dayanamıyorum başım dönmeye başlıyor.

kahvaltı

çeyrek tam buğday ekmeği
2 üçgen peynir 18 kalori tanesi
5-6 zeytin yedim

öğlen

4 tane falan patatesli sigara böreği ( dayanamadım böreği çok severim ve evde böyle şeyler yapmıyorum çalıştığım kurumdada ilk kez yapıldı.)
1 tabaktan az bezelyeli yemek
3 -4 adet kırmızı erik(biraz büyüktüler)

çok yedim ama yarın tam olarak başlayacağım inşallah

bence tartıl,korkma canım
tartılınca insan kendini daha bi iyi frenliyor
sigara böreği biraz fazla olmuş,sende farkındasın
ama akşamı çok hafif geçir canım
ben akşamları masaya hiç oturmuyorum,ne yaptıysam tadına bakıyorum sadece,böyle veriyorum kilolarımı
inşallah sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

evet canım akşam yemeği hiç yemesek gider kilolar ama ben çok kötü oluyorum dayanamıyorum kan şekerim düşüyor tansiyonum düşüyor değerlerim biraz düşük de ondan oluyor bunlar.
korkuyorum kuzu çünkü fazla göreceğim tartıda ve yemeye vuracağım kendimi bir hafta boyunca . hep böyle olmuştur bu psikolojik galiba.o yüzden biraz diyet yapıp öyle tartılmayı düşünüyorum.bugünü böyle atlatayım yarın tam olarak başlayacağım.

sen bilirsin canım
1 hafta dikkat et,sonra tartıl ozaman

21.09.2013 cumartesi menüm

sabah : 1 simit
öğle : çeyrek ekmek arasına ,3 dlm.patates,3 dlm domates koydum yedim
ara : yarım elma
akşam : müsli + süt (daha yemedim eve gidince yiycem)

günde 3 fincan şekersiz nescafe içiyorum

21.09.2013 cumartesi menum
Sabah: ev yapimi yarim pogaca domates sekersiz cay
Ara: tarcinli kurabiye
Ogle: bir kepce yayla corbasi
Ara: bir elma ve bir bardak limonlu form cay
Aksam: 2 kasik etli bulgur pilavi bir kase yogurt
Cok mu oldu bilemiyorum ama herseyden az yemek gerektigine inaniyorum yoksa bir kac gun sonra ipin ucu kaciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…