- Konu Sahibi yasimutsuz
-
ben yine çoştum kızlar
bir parça çikolat yedim
1 fincan latte içtim
1,5 lt su içtim
serenay 18,00 den sonra birşey yemiyorum verilirmi bacım bu kilo
güya dün akşam yemek yemiyecektim
saat 17,30 da
1 kase yoğurt
4-5 kaşık kıymalı makarna
spor olarak
40 dk yürüş
250 adet ip atlama
100 adet mekik
bakalım bu hafta hedefimize ulaşabilecekmiyiz kızlar ,ne dersiniz?
günaydın kızlar ,nasılsınız bakem ?
dün hastaneye gittim giremedim hiç.evdede bilgisayarım bozuk yazamıyorum akşamları.
regl olmam gerekiyordu, karnım ağrıyor ağrıyor gelmiyor,patlamaya hazır bomba gibi hissediyom kendimi.
17.09.2013 salı menüm
sabah : 1 simit
öğle : 1 poğaça
ara : 1 ace tea
akşam : 2 dilim patates , 1 parça tavuk
serenay hafta sonu yemeklerim akşam saat 19 ile 20 arası olmuştu çünlü kahvaltı öğleye doğru yapmıştım haliyle akşam yemeği o saate kaldı o saate yediğim zaman ertesi gün tartı artılarda uçuştı ama iki gündür saat 18,00 den sonra ağzıma su dan başka bişi koymuyorum biraz zorlanıyorum ama ertesi gün hemen eksilerde oluyor inşallah böyle bölye kendimi sıkmadan yormadan veririm şu lanet kiloları
hayır mı canım önemli birşey yoktur inş.
regl için adaçayı iç
18.09.2013 çarşamba
sabah : 3 yk.müsli + 1 bardak süt
slm kızlar
işyerindeki interneti kısıtladılar sanırım. kk'ya üye girişi yapamıyorum. dolayısıyla yazamıyorum. ama sizi takipteyim. çok iyi gidiyorsunuz. benim de fena sayılmaz. cuma için koyduğum hedefe 200 gr kaldı. akşam evden falan yazarım inş cuma günü. şu an öğle arası diye arkadaşın bilgisayarını kullanıyorum...
Günaydın günlükçüm diyelim
500 ml su
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
20 gr beyaz peynır
8 tane siyah zeytin
1 fincan yeşil çay
ara türk kahvesi 1 parça çıkolata
öğle
1 porsiyon tavuk sote
salata
ayran
2 dilim ekmek
normalde ekmek yemiyordum akşam açıkmayayım diye yiyorum iyi de oluyor
Serenay artık kendimi diyete gibi hissetmiyorum arkadaşım çünkü önceleri çok steres olurdum yemezdim kendimi çok sıkardım ama şimdi az da olsa tadına bakıyorum kendimi hiç sıkmıyorum en önemlisi akşam yemeğini yemiyorum
inşallah sonuç bizi güldürür
heyyoooo girebildim siteye bugün. ayrıca da bu sabah 61,9 kilo geldim. yarın için hedefim buydu ulaştım çok şükür. haftaya cuma yani 27.09.2013 için hedefim 60,9.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?