Hedefim haftalık kilo kaybı

ben yine çoştum kızlar

bir parça çikolat yedim

1 fincan latte içtim

1,5 lt su içtim

serenay 18,00 den sonra birşey yemiyorum verilirmi bacım bu kilo

verirsin bacım ben inanıyorum vericezzz
1 parça çikolatadan birşey olmaz merak etme

güya dün akşam yemek yemiyecektim

saat 17,30 da

1 kase yoğurt
4-5 kaşık kıymalı makarna

spor olarak

40 dk yürüş
250 adet ip atlama
100 adet mekik

akşamları makarna ,pilav yememeye çalışıyorum ben canım
ama 17:30 da yemişsin
ohhh mis gibi sporda yapmışsın ,makarna bile kalmamıştır midende

bende dün hastaneden çıkınca, 3 saat çarşıda gezindim,mağazaları dolaştım , spor olsun diye

serenay hafta sonu yemeklerim akşam saat 19 ile 20 arası olmuştu çünlü kahvaltı öğleye doğru yapmıştım haliyle akşam yemeği o saate kaldı o saate yediğim zaman ertesi gün tartı artılarda uçuştı ama iki gündür saat 18,00 den sonra ağzıma su dan başka bişi koymuyorum biraz zorlanıyorum ama ertesi gün hemen eksilerde oluyor inşallah böyle bölye kendimi sıkmadan yormadan veririm şu lanet kiloları

hayır mı canım önemli birşey yoktur inş.

regl için adaçayı iç

pazar günü benimde kahvaltım öğlen oluyor,ama akşam geç olsada çok az yiyiyorum.pazar günüde akşama kadar totomu yere koyamıyom işten güçten.haliyle yediklerim eriyor.
kendinde farkındasın canım akşam yemiyince ne güzel gidiyor bak kilolar.devam canım ,zorlansakta gidecek bu kilolar çaresi yok.

hayır mı canım önemli birşey yoktur inş.

regl için adaçayı iç

hayır canım ,kadın hastalıklarına gittim, genel kontrol yaptırdım.önemli bişey yok.
regl için civan perçemi içiyorum 2 gündür
adaçayım yanımda yok canım ,akşam eve gidince bide onu içeyim,çok sağolasın
3 aydır başım dertte bu regliyle,gelsede kurtulsam

slm kızlar
işyerindeki interneti kısıtladılar sanırım. kk'ya üye girişi yapamıyorum. dolayısıyla yazamıyorum. ama sizi takipteyim. çok iyi gidiyorsunuz. benim de fena sayılmaz. cuma için koyduğum hedefe 200 gr kaldı. akşam evden falan yazarım inş cuma günü. şu an öğle arası diye arkadaşın bilgisayarını kullanıyorum...

bacım sen nerelerdesin hergün bekliyoruz seni merakta bırakma bizi

Günaydın günlükçüm diyelim

500 ml su

kahvaltı

1 dilim çavdar ekmeği
20 gr beyaz peynır
8 tane siyah zeytin
1 fincan yeşil çay

ara türk kahvesi 1 parça çıkolata

öğle

1 Porsiyon tavuk sote
salata
ayran
2 dilim ekmek

Normalde ekmek yemiyordum akşam açıkmayayım diye yiyorum iyi de oluyor

Serenay artık kendimi diyete gibi hissetmiyorum arkadaşım çünkü önceleri çok steres olurdum yemezdim kendimi çok sıkardım ama şimdi az da olsa tadına bakıyorum kendimi hiç sıkmıyorum en önemlisi akşam yemeğini yemiyorum
inşallah sonuç bizi güldürür

ekmeği öğlen yemekle iyi ediyorsun canım,yoksa akşama acıkır daha çok yersin
biz diyette deyilizki zaten ,kendimizi sıkmaya ne gerek varki(sıka sıka biyere kadar sıkıyorsun,sonra bırakıveriyon)
ömür boyu 1 dlm kepekli ekmek 1 kibrit kutusu peynir yiyemeyizki
önemli olan her istediğinden azda olsa yiyip tadına bakmak
akşama dikkat et yeter
ben artık vücudumu iyice tanıdım,denemediğim şey kalmadı desem olur,en son çarem bu oldu
bu şekilde güle oynaya veriyom kilolarımı
acelem yok yavaş gitsin,kalıcı gitsin yeter

SONUÇ GÜLDÜRÜR CANIM (BU KADAR YEMEYE ,BENİ GÜLDÜRDÜĞÜNE GÖRE)

Son düzenleme:
slm kızlar

sabah işim vardı izin alıp eve gittim
kaloorifere usta gelecekti.usta gelene kadar 7 şişe domates sosu yaptım.usta gittikten sonra yardımcımla odaları süpürüp sildik toz aldım lavabo banyo fırçaladım. yemeğimi yedim oğlanı okula bıraktimmm .biraz yoruldum galibaa

öğle yemeği

1 tabak zeytinyağlı bamya
koca bir domates
3 tane çiğ köfte

şimdide
1 tane erik yedim
5 tanede iğde yiyecem

Günaydın

dün akşam bir açıktım anlatamam

o yüzden 1 elma ve 1 salatalık yedim

dün spor olarak da 600 tane ip atladım (inanılmaz terletiyor) 200 tane mekik çektim

keşke akşam yediklerimi spordan önce yesem olurdu ama olması işte

kahvaltı

5-6 yk melemen
2 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay

1 LOKMA SİMİT

Son düzenleme:
heyyoooo girebildim siteye bugün. ayrıca da bu sabah 61,9 kilo geldim. yarın için hedefim buydu ulaştım çok şükür. haftaya cuma yani 27.09.2013 için hedefim 60,9.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…