Hedefim haftalık kilo kaybı

yok canım hiç çok değil 2 kaşık pilavdan ne olacak

hayır canım hiçte çok deyil,herşeyden ölçülü yemişsin,ben beyendim

ayy ne güzel demek evleniyorsun,allah tamamını erdirsin canım
biraz dikkat ettinmi ,yaza kadar istediğin kiloda olursun canım

saol kuzum ya inşallah.tabi kilo vermek önemli başka türlü çok mutsuz olurum düğünde.rahatca hareket etmek vücudumdan utanmamak bi yerlerimi saklamak çekinmek istemiyorum.

Gunaydin guzeller, bu sabah benim afancanlar yine erkenci bu yuzden bize pazar uykusu yok. Kahvaltida bir dilim kepekli ekmek, peynir ve cocuklara pisirdigim yumurtadan yedim yarin yumurta kadar ve herzamanki gibi sekersiz cay zaten sekerli icemiyorum. Bugun biraz ev isi, cocuklarin banyosu, utu derken pek birseylere vakit kalmayacak. Insaallah yemeyede vakit kalmaz :)) iyi pazarlar..

kahvaltımı yazayım hemen ama hepsini birden yemedim ara ara ağzıma attım

1 dilimin çeyreği kadar yani çok az ( 2 lokma)tam tahıllı ekmek,3 dilim peynir,4-5 adet zeytin ve kahve içtim nesgafelerden

ha bir de çok küçücük bir lokmalık poğaçanın tadıda baktım.

öğle yemeği olarak da bir tabak yiyeceğim iş yerinde ne çıkarsa 1 buçuk saat sonra

öğle yemeğim: yarım tabak kuru fasulye ve 4 adet kırmızı erik (büyükçe)

Oglen bir kase corba yarim dilim ekmek yedim, yesil cay, cocuklara findikli kek pisirdim sonra ondan yedim, geceye kadar da 2,5 lt suyumu icmis olurum bu gunluk bu kadar.

Ha bide kizlar Leslie 3 mil programina basladim artik hergun yapicam cok tempolu ve eglenceli bir spor. Yaklasik 5 km yurumus oldum: ))

akşam yemeğimbirazdan yiyeceğim) ton balığı biraz çorba ve 1 domates .öğlen ve akşam arasında şekerli çay içtim.

nesgafe de içerim galiba bundan sonra

Günaydın iyi haftalar

serenay burdayım tatlım biliyorsun hafta sonları koşuşturmadan giremedim

daha okul açılalı bir hafta olamadan proje odevleri başladı çocuktan fazla ben stres oluyorum Oğlum gayet rahat dün malzemeleri aldık bir saat içinde yaptı neyse gelelim

seranay evet hedef kilona ulaşmışsın tebrik ederim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz inşallah hepimiz tez zaman da yağ kütlerimizden kurtuluruz

yeni gelen misafirlerimiz çok güzel ağırlamışsın maşallah sana

CANIM TEKRARDAN HOŞGELDİN

Bence kendinle yüzleşmen lazım hemen tarıl derim (sadece fikrim) evet bazı bünyeleri zor kilo veriyor bende çok zor kilo verenlerdenim(hormon bozukluğu-kansızlık-kabızlık-) ama hiç bir zaman bunu arkasına sığınmadım hep altarnatifler aradım kendime denemediğim diyet kalmadı desem yeridir öyle pis bir metobolizmam var bir öylede pis bir boğazım var sinirlerim yerim sevinirim yerim aslında bu kiloların tek sebepi bence psikolojık şimdi biz burda serenay ile akşam saat 18,00 den sonra yemek yemiyerek çözüm bulmaya çalışıyorruz bazı hafta 1kg verdim bazı hafta 1 kg aldım yani anlayacağın bir ileri bir geri gidiyorum emin zincirleri kıracağım bu hafta hedefime ulaşacağım eğer gerçekten istersen bu iş olur tatlım

Gunaydin hosbulduk tekrar. Benimde 4 kg ile basim dertte bi aliyorim bi veriyorum. Ikinci cocugumdan sonra bir turlu oturtamadim rayina. Aslinda herkes vucudunu tanir ne iyi gelir ne gelmez bilir ona gore davranir. Benimde vazgecemedigim tek sey TATLI.. bu gune kadar verdigim kilolari tatli ile geri aldim hep, tutamiyorum kendimi. Iradeli olmak gerekiyor ama cocuklar kek, kurabiye vs. Isteyince kiramiyorum onlari. Insallah burada birbirimize destekle hedefimize ulasiriz..
Kahvalti: 9:00 peynirli kepekli ekmekle tost
Sekersiz cay
Domates
kucuk dilim kek (evdeki kek bitmeden bana rahat yok)

evet bende tatlı çok severim
o yüzden yapmıyorum yapınca yemeden duramıyorum

canım evde yapılan kekler kurabiyler hiç bir zaman bitmez helede çocuk varsa evde bende çok yaparım kek kurabiye benimde hayatımda çıkaramadığım tek şey tattlı her öğün olsa yerim şimdi eğer ufak bir kaçamak yapmak istersen erken saatlerde yapıyorum sende öyle yap inan faydasını göreceksin çünkü hayatımızdan hiç bir zaman ne tatlı yı çıramazyız (kendimce )

birde kahve ile çikolata vazgeçemediğim ikili hergün ufak bir parça yiyorum tadını ala ala sende dene

Ay biz zayıflayacağızmı dersin

evet bende tatlı çok severim
o yüzden yapmıyorum yapınca yemeden duramıyorum

yapıyorum valla

cumartesi 2 tepsi elmalı kurabiye yaptım 2 tane yedim ama tadını ala ala yavaş yavaş

kendimi ne kadar sıkarsam eğer yememek için 5 gün yemediysem 6 gün fazlası ile yiyorum ı yüzden tadına bakıyorum tat bırak işlemi diyelim

bende onu yapıorum
ama geçen kaynanam nohut yemeği yapmış acılı ben pilav yaptım bir tabak dolusu pilavla nohutu nasıl zevkle yedim anlatamam
1aydır piğlav yemiordum
canın çektimi tadına bakıcaksın yoks benim gibi 1 tabak pilav yersin

günaydın
evet canım bu sene okullar açılır açılmaz ödevler başladı
benim oğlanında geçen gün kimya ödevi vardı,yaz yaz bitmedi
oğlun kaçıncı sınıf canım, 1 tane oğlun var sanırım benim gibi
benimki 9.sınıfa başladı bu sene ,işimiz zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…