- Konu Sahibi yasimutsuz
-
21.09.2013 cumartesi menum
Sabah: ev yapimi yarim pogaca domates sekersiz cay
Ara: tarcinli kurabiye
Ogle: bir kepce yayla corbasi
Ara: bir elma ve bir bardak limonlu form cay
Aksam: 2 kasik etli bulgur pilavi bir kase yogurt
Cok mu oldu bilemiyorum ama herseyden az yemek gerektigine inaniyorum yoksa bir kac gun sonra ipin ucu kaciyor...
21.09.2013 cumartesi menum
Sabah: ev yapimi yarim pogaca domates sekersiz cay
Ara: tarcinli kurabiye
Ogle: bir kepce yayla corbasi
Ara: bir elma ve bir bardak limonlu form cay
Aksam: 2 kasik etli bulgur pilavi bir kase yogurt
Cok mu oldu bilemiyorum ama herseyden az yemek gerektigine inaniyorum yoksa bir kac gun sonra ipin ucu kaciyor...
öyle yapacağım artık. seneye yazın düğünüm olacak 10 kilo vermem gerekli.
ayy ne güzel demek evleniyorsun,allah tamamını erdirsin canım
biraz dikkat ettinmi ,yaza kadar istediğin kiloda olursun canım
kahvaltımı yazayım hemen ama hepsini birden yemedim ara ara ağzıma attım
1 dilimin çeyreği kadar yani çok az ( 2 lokma)tam tahıllı ekmek,3 dilim peynir,4-5 adet zeytin ve kahve içtim nesgafelerden
ha bir de çok küçücük bir lokmalık poğaçanın tadıda baktım.
öğle yemeği olarak da bir tabak yiyeceğim iş yerinde ne çıkarsa 1 buçuk saat sonra
Gunaydin guzeller, bu sabah benim afancanlar yine erkenci bu yuzden bize pazar uykusu yok. Kahvaltida bir dilim kepekli ekmek, peynir ve cocuklara pisirdigim yumurtadan yedim yarin yumurta kadar ve herzamanki gibi sekersiz cay zaten sekerli icemiyorum. Bugun biraz ev isi, cocuklarin banyosu, utu derken pek birseylere vakit kalmayacak. Insaallah yemeyede vakit kalmaz :)) iyi pazarlar..
merhaba. boyum 157. kilom en son 60.200 dü ama 1-2 ay oldu tartılmadığım ve kilo aldığımı biliyorum korkuma tartılamıyorum.bir hafta diyeti sürdürebilsem tartılacağım.ilk hedefim 57.sonra 55.sonra 50.
ilk başladığımda 70-68,5 kiloydum birkaç ay diyet yaparak 60.200 e düştüm . çok zor kilo verebiliyorum.ve şimdi de kilo almış durumdayım fakat moralim bozulur diye tartılmıyorum. en azından bir hafta diyet yapıp sonra tartılmayı düşünüyorum.
bugünlük biraz çok yedim ama akşama hafif yemeyi düşünüyorum.aslında yemesem iyi olur ama dayanamıyorum kan şekerim düşük benim açlığa hiç dayanamıyorum başım dönmeye başlıyor.
kahvaltı
çeyrek tam buğday ekmeği
2 üçgen peynir 18 kalori tanesi
5-6 zeytin yedim
öğlen
4 tane falan patatesli sigara böreği ( dayanamadım böreği çok severim ve evde böyle şeyler yapmıyorum çalıştığım kurumdada ilk kez yapıldı.)
1 tabaktan az bezelyeli yemek
3 -4 adet kırmızı erik(biraz büyüktüler)
çok yedim ama yarın tam olarak başlayacağım inşallah
Merhaba, boyum 175 cm kilo 69.9 cuma tartilmistim insaallah haftaya cuma 69 kg hedefim.
Gunaydin hosbulduk tekrar. Benimde 4 kg ile basim dertte bi aliyorim bi veriyorum. Ikinci cocugumdan sonra bir turlu oturtamadim rayina. Aslinda herkes vucudunu tanir ne iyi gelir ne gelmez bilir ona gore davranir. Benimde vazgecemedigim tek sey TATLI.. bu gune kadar verdigim kilolari tatli ile geri aldim hep, tutamiyorum kendimi. Iradeli olmak gerekiyor ama cocuklar kek, kurabiye vs. Isteyince kiramiyorum onlari. Insallah burada birbirimize destekle hedefimize ulasiriz..
Kahvalti: 9:00 peynirli kepekli ekmekle tost
Sekersiz cay
Domates
kucuk dilim kek (evdeki kek bitmeden bana rahat yok)
gunaydin hosbulduk tekrar. Benimde 4 kg ile basim dertte bi aliyorim bi veriyorum. ıkinci cocugumdan sonra bir turlu oturtamadim rayina. Aslinda herkes vucudunu tanir ne iyi gelir ne gelmez bilir ona gore davranir. Benimde vazgecemedigim tek sey tatlı.. Bu gune kadar verdigim kilolari tatli ile geri aldim hep, tutamiyorum kendimi. ıradeli olmak gerekiyor ama cocuklar kek, kurabiye vs. ısteyince kiramiyorum onlari. ınsallah burada birbirimize destekle hedefimize ulasiriz..
Kahvalti: 9:00 peynirli kepekli ekmekle tost
sekersiz cay
domates
kucuk dilim kek (evdeki kek bitmeden bana rahat yok)
evet bende tatlı çok severim
o yüzden yapmıyorum yapınca yemeden duramıyorum
yapıyorum valla
cumartesi 2 tepsi elmalı kurabiye yaptım 2 tane yedim ama tadını ala ala yavaş yavaş
kendimi ne kadar sıkarsam eğer yememek için 5 gün yemediysem 6 gün fazlası ile yiyorum ı yüzden tadına bakıyorum tat bırak işlemi diyelim
Günaydın iyi haftalar
serenay burdayım tatlım biliyorsun hafta sonları koşuşturmadan giremedim
daha okul açılalı bir hafta olamadan proje odevleri başladı çocuktan fazla ben stres oluyorumOğlum gayet rahat dün malzemeleri aldık bir saat içinde yaptı neyse gelelim
seranay evet hedef kilona ulaşmışsın tebrik ederim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz inşallah hepimiz tez zaman da yağ kütlerimizden kurtuluruz
yeni gelen misafirlerimiz çok güzel ağırlamışsın maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?