Hedefim haftalık kilo kaybı

ben günde 2 öğün yemek yiyrum. akşam yemeğini kesinlikle geç saate bırakmayın 5 gibi falan akşam yemeğinizi yiyin akşam da meyve falan yiyebiliirsinz. o zaman kilo dan eser kalmaz. ayrıca her gün kahvaltıdan sonra mutlaka spor yapın. bakın o zaman filinta gibi bayan olucaksınız:)

sağol canım önerin içinde ah sabah yataktan kalkabilsem spor yapıcam da işe çocuğu okula zor yetiştiriyorum örneğin bugun uyumuş kalmışım o konuda pek tembelim evet bizde 18,00 den sonra birşey yememeye çalışıyoruz bakalım ne kadar başarılı olacaağım

Gunaydiin kizlar, bu sabah ac karinla tartildim ve 69 kg geldim nazar degmesin kilolar gitmeye basladi..
Kahvalti 1 dilim kepekli ekmek
2 haslanmis yumurta (dun protein almistim)
Sekersiz cay
Domates

Ara yesil cay

Oglen secial k 30 gr yemeyi dusunuyorum

ah canım maşallah diyelim

ben iki yumurta yedim mi midem çok bulaanıyor karatay yaparken öyle olmuştu çünkü 2 yumurta gerçekten çok tutuyor
inşallah gün gün gram gram gideriz

Ara bir kase yogurt
Aksam mercimek corbasi
Kepekli ekmek
3 tane mavi yesil form biskuvi

Kriztanem serenay sky bıraktınız herhalde yarın tartı günü bakalım ne olacak ben tam bir haftadır tartılmıyorummmm

keşke dün o bulgur pillavını yemesem olurdu dda yedik

Gunaydiiinn kizlar kimse yok muu
Ben dun giremedim disarida islerim vardi aksamda bir rahatsizdimki sormayin surekli istifra ettim bugunde kollarimin bacaklarimin hic hali yok bir sey yemeye korkuyorum inanin ki.

Yarin ki hedefime coktan ulastim. 69 kg demistim bu sabah 68,6 kg ciktim.

Kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…