Hedefimi gerçekleştirme zorluğu

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
Merhaba herkese
Benim sorunum bu ara kendime olan güvenimi kaybettim. Hedeflerim var ama onları gerçekleştirmek için enerjim Yok. İçimden bir şey yapmak gelmiyor. Sanki biri enerjimi almış sömürmüş gibi hissediyorum. Farklı kişilerden fikir almak uygulayabileceğim ne varsa yapmaya çalışmak istiyorum. Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var .

Mekan degistir dusunmek icin.Yalnizsan birilerinin yanina git.Etrafin cok kalabaliksa da yalniz kal.Adim adim karar ver kafanda kur tasarla.Bugune kadar basradigin seyleri dusun.

Enerjini dusuren seyleri her neyse hayatindan cikar.

Hedaflerin ne bilmiyorum ama imkansiz degildir eminim.Kendine guvenini kaybetme.Insanlara bak.O kadar insan basariyosa sen de basarirsin

Güzel örneklerin hikayelerini oku, destek olacak bir çevre edin, olumsuz hiçbirşey düşünme-söylenen olumsuz kaflara kulak tıka. Zorla da olsa hatekete geç. O zaman olmayacak şey yok.

Kaç yaşındasın bende öyleyim valla bir sürü plan hayal var aklımda amma icraat sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…