hediye almak... :D :S

hapyhapy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
10
0
16
Karabük
selam.. sevgilimle 4yıllık bir ilişkimiz var doğum günü ekimde ve kasımda yıldönümü ama ne alabilirim ne yapabilirim karar veremiyorum çok güzel ve farklı bişey olmasını istiyorum bana biraz yardım edebilirmisiniz ???

selam.. sevgilimle 4yıllık bir ilişkimiz var doğum günü ekimde ve kasımda yıldönümü ama ne alabilirim ne yapabilirim karar veremiyorum çok güzel ve farklı bişey olmasını istiyorum bana biraz yardım edebilirmisiniz ???

Benim kendimce bir planım var ama sizin de işinize yarayacaksa elbette paylaşabilirim. Bir fotoğraf albümüne bu zamana kadar çektiğiniz bütün güzel fotoğraflarınızı koyun,altına da güzel şeyler yazın. Benim planım bu. Umarım başka güzel fikirler de çıkar. Allah mutluluğunuzu daim etsin. :)

benim arkadaşım yapmıştı sevgilisine bayılmıştım bi kutu hazırladı
ayşegül hikaye kitapları varya onlardan aldı ayşegüle kendi fotoğrafını kitapta bir erkeğin suratına erkek arkadaşının fotoğrafını yapıştırmıştı. her sayfaya ama ..Hikaye kitabının başınada bunu sakla çocuklarımıza okutucağız yazmıştı.
sonra vitamin ilacı koymuştu cvitamini
sonra kumbaraya küçük aşk notları yazmıştı
bitanede film seçmişti cdsini almıştı izlemek için birde ilk birlikteizledkleri filmin cdsini almıştı.
çocuğun okumak istediği bi kaçkitap vardı onları almıştı o kitapların aralarına yapışkanlı kağıtla notlar yazmıştı safya değiştikce o notlarıda okuyucak :) harika bi kutunun içine koydu bunları çok güzel olmuştu

uzun ilişkiler de hediye kalmıyor ki alınacak.. ihtiyaçlar biliniyor ve onlar alınıyor.. hatta bazen sadece kutlamayla bile geçebiliyor :17:

ben en son sevgilimin doğum gününde pasta yaptırmıştım..
kendisi polis olmak üzere.. yaptırdığım pasta da polis vardı işte kelepçeydi,telsizdi falan böyle bir süsleme ...
oturup birlikte bir güzel yedik polisimizi..

çok hoşuna gitmişti.. zira artık diyorum ya şaşılacak bir şey kalmadı... alınacak hediye de kalmadı... gömlek, tişört, albüm, saat, parfüm, cüzdan, sürpriz parti....

benim ki dediğim gibi polis olmak üzere ve ben son zamanlarda hep o işle ilgili hediyeler alıyorum.. hoşuna gidiyor..
polis arabası almıştım.. zippo çakmaklar var onların silah şeklinde olanını buldum onu almıştım...

vallahi hep bende değişik bir şey değişik bir şey diye düşünürüm ama olmuyor.. her değişik şeyi yapmış durumdayım :1:

albümünüz yoksa, yıl dönümünüz için muhteşem bir hediye...
ve madem ilişkiniz uzun süredir var.. çok güzel olur..
ilk resminiz den başlayarak dizersiniz..

gerçi şu albüm işi bence kıza yapılınca daha güzel duruyor.. böyle şeyleri bizler daha iyi saklarız, daha özenle bakarız...

neyse;

ağrı kesici, saat, çikolata paketini biliyorsunuzdur sanırım...

vallahi yok be arkadaşım yeni sevgili olsa fikirler çok da yıllanmışlar için pek bulunamıyor....

ortak çevreniz varsa hep birlikte gidip küçük bir kutlama yapabilirsiniz...
ya da imkanlarınız doğrultusunda şehrinizin en güzel parkına baş başa piknik yapmaya gidin... güzel bir meyve sepeti hazırlayın...

ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama evine asabilecek ise mantar pano alabilirsiniz.. üzerini süsleyin, resimleriniz ve küçük notlar sıkıştırın.. arada tuttuğu takımın renginde yazılar yazın falan...

hep kendimden örnekler veriyorum ama :1:
mesela şey yaptırmıştım ben sevgili tişörtleri...
nette araştırabilirsiniz çok güzel modeller var... yıl dönümü için yine güzel bir hediye..

sonra böyle fotoğrafçılar yapıyor, resmini sihirli kupaya bastırıyorsun.. sıcak su koyunca resim görünüyor.. başka türlü normal siyah kupa olarak görünüyor...

dergilerden doğrum günün kutlu olsun şeklinde bir yazı yazabilirsiniz...
her harfi D O Ğ ... ayrı ayrı yerlerden kesin renkli renkli... sonra birleştirip yazınızı yazın...
kolay gibi görünüyor ama ben gibi akıllılık edip o şekilde mektup yazarsanız canınız çıkıyor.. hiç de kolay bulunmuyor harfler :1:

aklıma şimdilik bu kadar geldi... dediğim gibi bunlar hep yaptığım şeyler... bende fikir almak için bu tür konulara bakıyorum ama bulamıyorum... :50:

çok sağolun daha şimdi gördüm ama gerçekten yok yanı değişik bişey benden tavsiye yenıysenız eğer birlikteliğinizde yapmayın bişey sonraya saklayın :)

valla ben son doğumgününde telefon aldım.
akla gelinecek her şeyi yaptığım için seneye başa dönecem artık:27:

Konuyu görünce ben mi yazdım acaba dedimmm:53: Benim aşkımında doğum günü eylül, yıldönümümüz kasımm ayy biz de öyle yıllanırız inşallah bizim daha yeni bir yıl doluyor:30: Erkek arkadaşım konu açıldığında tişört vs alınır mı ya nasıl sıradan hiç önemsemiyor da geçiştiriyor gibi demişti birinin hediyesini konuşurken. O gün bu gündür ne alacağım diye düşünüyorumm önemsediğimi hissettirecek birşey istiyorum. Sanırım koyu fbli onunla ilgili birşey alıp yanında romantik birşeyler yapacağım ben de :)

hediye seçimi çok zor bir iş bence ya :/ ama bu seneninkini buldum, size de söyleyeyim, belki yardımı olur. ben resim çiziyorum, özellikle de tişörtlere resim çizmeyi çok severim. herkes görünce aa ne güzel olmuş, bana da yap vs der. hem emek olur üstünde epey, hem de kimsede olmayan, özel bir hediye olur. bir de lava lambası çok seviyor nedense, bunu da tesadüfen öğrenmiştim. görünce çocuk gibi oluyor bildiğin :9: bir de onu alayım diyorum. işte böyle :42:

Back
X