Hediye beğenmemek

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Merhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir

Özellikle linç edilmek için mi açıyosunuz bu konuları? Ne hediyeymiş ne 14 şubatmış ya. Marta giricez hala 14 şubatta eşim/sevgilim güzel hediye almadı konuları devam ediyor. Bir de 1,5 haftadır buna dertleniyorum yazmış

Demin hediye meselesiyle ilgili bir soru sordum az daha taşlıyorlardı Ben sevgililer gününe önem vermiyorum, hatta hediye bile almadım. Çok gereksiz geliyor açıkçası. Büyük ihtimalle sevgilinizde aman aman önemsememiştir, sizinde fazla önemsemeyeceğinizi düşünüp. Geçmişte nasıl hediyeler alıyordu?

Kınanacak bir durum yok.
Erkek arkadaşınız markadan iyi giyinmeden anlamasa bilmediği için almıştır takılma derdim.
Ama adam bal gibi biliyor ama size özensiz davranmış.
Ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyor?

Bu ilk hediyesi nasıl ama

Ben de ayyynen sizin gibi düşünüyorum. 6 aydır

Ben hak veriyorum açıkçası.
Parası olup da sevdiği kadına harcamayan adamın sevgisine çok inanmam.
Altın varaklı Çeşmeli ev alsın demiyorum ama kibar bir altın kolye alabilir kalitesiz elbise almak yerine.
Komyeyi de geçtim Bir tane gül alsa bile yemin ederim daha klas olurdu

Ben hak veriyorum açıkçası.
Parası olup da sevdiği kadına harcamayan adamın sevgisine çok inanmam.
Altın varaklı Çeşmeli ev alsın demiyorum ama kibar bir altın kolye alabilir kalitesiz elbise almak yerine.

Ben de katılıyorum, konu sahibesine de hak veriyorum. Kendine gelince tüm markaları biliyor maşallah, konu sahibesine gelince para vermemek için en ucuz mağazayı seçmiş. Yani konu sahibesi değersiz hisetmekte haklısın. Adamın parası olmasa tamam elinden gelen bu derdim ama adamın durumu iyi diyorsun üzgünüm değer vermiyor gibi geldi bana. Ben olsam açıkça konuşur yüzüne vururdum, bana değer vermiyorsun madem benimle sevgili olma sebebin endir söyle derdim.

Komyeyi de geçtim Bir tane gül alsa bile yemin ederim daha klas olurdu
Yok beni öyle tek gülle avutamaz.
Alacaksa demet alsın.
Bir zahmet lâle çiçeği olsun.
Beklentilerim genelde yüksektir, hiç kimse kusura bakmasın.
He adamın parası yoksa o ayrı tabii.. O zaman yine düşünürüz.

Ben de olsam takilirdim bu konuya..istediğiniz konuda da açabilirsiniz ayrica istemeyen okumasin yazmasın...insan kendine özen gosteriyorsa sevdigine daha cok gösterir aslihdw ve hediye de elbette bu olcutlerden biri...neyi gözden çıkarmış sizin için gayet de önemli...hem de imkani varken....ha olmasa qyri konu ...ama kendine cömert size cimriyse vardır bir sebebi kendince rolantide kalin derim ....sevgiler

Altı aylık bir ilişki doğru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…