Bir erkek kendisine hiç acımadan her istediğini alıyorsa ama karşısındaki kadına gelince bunu yapmıyorsa bence yeterince değer vermiyordur. Aksini iddia eden etmesin hiç şaşmaz özel bir sebebi yoksa tabikiBu ilk hediyesi nasıl ama
Laf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorumBen de katılıyorum, konu sahibesine de hak veriyorum. Kendine gelince tüm markaları biliyor maşallah, konu sahibesine gelince para vermemek için en ucuz mağazayı seçmiş. Yani konu sahibesi değersiz hisetmekte haklısın. Adamın parası olmasa tamam elinden gelen bu derdim ama adamın durumu iyi diyorsun üzgünüm değer vermiyor gibi geldi bana. Ben olsam açıkça konuşur yüzüne vururdum, bana değer vermiyorsun madem benimle sevgili olma sebebin endir söyle derdim.
14 Şubat'ta kelle paça yemeye giden biri olarak sesleniyorum çok da şey etmeyinMerhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir
Var parası olmaz mı. En basiti içtiği sigara bile ayda 700 tutuyodur. Bana da 70lik hediye almışYok beni öyle tek gülle avutamaz.
Alacaksa demet alsın.
Bir zahmet lâle çiçeği olsun.
Beklentilerim genelde yüksektir, hiç kimse kusura bakmasın.
He adamın parası yoksa o ayrı tabii.. O zaman yine düşünürüz.
Bu ilişkiyi yeniden gözden geçir bence…Var parası olmaz mı. En basiti içtiği sigara bile ayda 700 tutuyodur. Bana da 70lik hediye almış
Hayır kendi aldığım hediyeyi düşünüp düşünüp içim yanıyor vallahi yaMaddi durumu iyiyken uyduruk şeyler alması beni de rahatsız eder.
Iyi giyinmeyi, iyi seyler kullanmayı bilen biri, iyi hediyeler almayı da bilir.
Almıyorsa deger vermiyordur benim gözümde.
Ayrilabilirsiniz çünkü hep boyle gidecek bu işler.
Ben günlerce araştırdım özel bütçe ayırdım gerçekten erkek mağazası olarak harika bir mağazadan aldım. PüüBir insan neden sevgililer günü kutlar buna anlam veremesem de hediye konusunda cimriliğe, özensizliğe tahammül edemem. Karşı taraf için kafa yoracaksın, ihtiyacını görsün ya da mutlu olsun diye özene bezene hediye alacaksın, bunun için bütçe ayıracaksın, o da sana çul çaput getirecek. Yok yaa. Direkt soğurum. Beni kanayan benim köynemi giysin.
Ya bu ne hediye konusudur dünden beri. Ben ona pahalı aldım o bana ucuz aldı. Ucuz,.kalitesiz aldıysa demek ki sizin kadar değer vermiyor ya size ya bu hediye işlerine. Onun kararını da siz verirsiniz.Merhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir
Siz ne almıştınız?Hayır kendi aldığım hediyeyi düşünüp düşünüp içim yanıyor vallahi ya
14 şubatı saçma bulduğum için o tarihten bağımsız olarak yorum yapacağım. Genel olarak özenilmeden ,sırf almış olmak için alınan şeylerden bende rahatsız olurum. Hiç alınmasın daha iyiMerhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir
Kaliteli bir markadan polar+ gömlek+ kazak. Enayiligime doymayimSiz ne almıştınız?
Kaç senedir birliktesiniz?Kaliteli bir markadan polar+ gömlek+ kazak. Enayiligime doymayim
Direkt bana geldi. Yok yok hiç sanmıyorumHediye direk adresinize size mi geldi? Yani belki doğru düzgün bir şey seçti ama farklı ya da sahte ürün yollanmış olabilir. Kaliteli markanın resmini koyup ucuz sahtesi mi geldi size merak ettim.
Altınyıldız mı yoksa, oradan ben de polar aldım geçenlerde ama kendime.Kaliteli bir markadan polar+ gömlek+ kazak. Enayiligime doymayim
Kaliteli bir markadan polar+ gömlek+ kazak. Enayiligime doymayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?