Hediye beğenmemek

Bir insan neden sevgililer günü kutlar buna anlam veremesem de hediye konusunda cimriliğe, özensizliğe tahammül edemem. Karşı taraf için kafa yoracaksın, ihtiyacını görsün ya da mutlu olsun diye özene bezene hediye alacaksın, bunun için bütçe ayıracaksın, o da sana çul çaput getirecek. Yok yaa. Direkt soğurum. Beni kanayan benim köynemi giysin.

Laf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorum

14 Şubat'ta kelle paça yemeye giden biri olarak sesleniyorum çok da şey etmeyin

Var parası olmaz mı. En basiti içtiği sigara bile ayda 700 tutuyodur. Bana da 70lik hediye almış

Hayır kendi aldığım hediyeyi düşünüp düşünüp içim yanıyor vallahi ya

Ben günlerce araştırdım özel bütçe ayırdım gerçekten erkek mağazası olarak harika bir mağazadan aldım. Püü

Ya bu ne hediye konusudur dünden beri. Ben ona pahalı aldım o bana ucuz aldı. Ucuz,.kalitesiz aldıysa demek ki sizin kadar değer vermiyor ya size ya bu hediye işlerine. Onun kararını da siz verirsiniz.

14 şubatı saçma bulduğum için o tarihten bağımsız olarak yorum yapacağım. Genel olarak özenilmeden ,sırf almış olmak için alınan şeylerden bende rahatsız olurum. Hiç alınmasın daha iyi

Hediye direk adresinize size mi geldi? Yani belki doğru düzgün bir şey seçti ama farklı ya da sahte ürün yollanmış olabilir. Kaliteli markanın resmini koyup ucuz sahtesi mi geldi size merak ettim.

Hediye direk adresinize size mi geldi? Yani belki doğru düzgün bir şey seçti ama farklı ya da sahte ürün yollanmış olabilir. Kaliteli markanın resmini koyup ucuz sahtesi mi geldi size merak ettim.
Direkt bana geldi. Yok yok hiç sanmıyorum

Altı aylık ilişkiyse bence henüz çok erken olduğu için paraya kıymamış, erkeklerin kafası genelde öyle çalışıyor, henüz ciddi de görmüyor olabilir; sonuçta pahalı pahalı ürünler alıp, ayrıldıktan sonra taksidini ödeyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…