Hediye beğenmemek

Bir dahaki hediyeleşmelerde sen de ona göre davranırsın ders olmuş. Üzülmekte haklısın ama insanların gerçek yüzleri böyle zamanlarda ortaya çıkar. Kısasa kısas yapacaksın. Bu bir ip ucu parçaları birleştirerek ilerlemeni öneririm

Onun kendisine ve bana aldığı marka arasındaki uçurum defacto-lacoste uçurumundan fazla. Bari defactodan alsaydı ya şimdi düşündüm de

Bazı adamların karakterinin ortaya çıktığı sevgililer günü benim için önemsiz olsada , kızlarımızın gözlerini açmada işe yarıyor.Herseyin en iyisini bilen adam mevzu size gelince en ucuz en dandik şeyleri alıyorsa hemen yol verin,ilerde başınızı vuracak taş ararsiniz.

Yoook bidaha asla. Gurbette çok uzaklarda para kazanıyorum ben

Size hak verdim ben. Hediyenin maddiyatı değil önemli olan gerçekten özenle seçilmiş olması. Bahanesi ben seçemiyorum ise hediye çeki de verebilirdi size

İşin garibi benim için sevgililer günü şu gün bu gün önemli. Gözümün böyle şeylerle doldurulmasını seviyorum. Hem hediye almayı hem vermeyi seviyorum mutlu oluyorum

Laf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorum
Laf sokma ama aldığını da kesinlikle giyme, sorarsa giymeden önce yıkayayım dedim yamuk yumuk oldu, kazıklanmışsın hayatım bir dahaki sefere aldığın şeyi iyi incele diyebilirsin. Suçlu değilsin böle hissetme. Adam özensiz, asıl mesele malın kalitesizliği diye düşündürdün bana, uygun fiyatlı ama kaliteli güzel zevkine uyan bir şey olsa bu kadar üzülmeyecektin diye düşünüyorum.

Kendine müslüman dşye tabir edilen insanlara dikkat etmek lazım, ilişkini iyi değerlendir. 1 aydır falan çıkıyor olsanız bile bu kadar özensizlik hoş olmazdı ki 6 ay bir ilişkinin güvenli be samimi olduğunu düşünmek için yeterli bir süre

Malı güzel olsa fiyatına bakmazdım ki aklıma bile gelmezdi. Ucuz olsaydı ama az buçuk kaliteli olsaydı. Malı öyle kötü ki. Durduk yere şey deyim makineye attım eğildiler büküldüler giyecek durumda değiller üzgünüm. Valla moralim bozuk ve düşünceliyim ne zamandır

Cimri tuttuğu için evi vardır arabası malı vardır
Siz cömert olduğunuz için kiradasınız evniz arabanız yok
Ne uğraşırsınız elin adamı için
Sizde ev alın araba alın
Heç olmadı altın alın köşeye koyun
Adamdan daha fazla iş göreceği kesin
Malı değerine yatıran her zaman karlıdır
Onun malı değerli demekki
Bu olaya hayatta ne denir? Tecrübe
Kulağınıza küpe olsun
Malınızın emeğinizin kıymetini bilin

İşin garibi benim için sevgililer günü şu gün bu gün önemli. Gözümün böyle şeylerle doldurulmasını seviyorum. Hem hediye almayı hem vermeyi seviyorum mutlu oluyorum
Seviyorsanız saygı duyarım,lütfen kendinize, sizin ona değer verdiğiniz gibi onunda size deger verdiği bir ilişki bulun,almak kadar vermeninde kıymetli olduğu,bu özel günlere sizin gibi anlam yükleyen iyi bir adam bulun.Enerjinizi emen adamlardan uzak durun

Onun kendisine ve bana aldığı marka arasındaki uçurum defacto-lacoste uçurumundan fazla. Bari defactodan alsaydı ya şimdi düşündüm de
Bize de söyleyin markayi cok merak ettim .

Dusunceleriniz de haklisiniz . Deger vermemis size . Ama ilk hediye diye mi acaba , emin olamiyordur o da belki .
Yine de ayip etmis tabi.
Biz ogrenci hallerimizle neler alirdik . Deger vermedir bu . Sevgilisiniz sonucta.

Doğumgünunuz ne zaman?

Onu bekleyin. Ona gore degerlendirirsiniz.
Laf sokmayin bence.

Önemsememek beni de üzer.Ama böyle böyle karşınızdaki adamı tanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…