- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Bir dahaki hediyeleşmelerde sen de ona göre davranırsın ders olmuş. Üzülmekte haklısın ama insanların gerçek yüzleri böyle zamanlarda ortaya çıkar. Kısasa kısas yapacaksın. Bu bir ip ucu parçaları birleştirerek ilerlemeni öneririmMerhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir
6 aydırKaç senedir birliktesiniz?
Bunu kontrol etmenin bir yolu vardır ama. Kendisi mağazaya gidip seçip aldıysa tamam ama ya internette seçtiği ürünler onlar değilse?Direkt bana geldi. Yok yok hiç sanmıyorum
Özelden yazayim sizeAltınyıldız mı yoksa, oradan ben de polar aldım geçenlerde ama kendime.
Keşke sizin gibi olabilseydimBunu kontrol etmenin bir yolu vardır ama. Kendisi mağazaya gidip seçip aldıysa tamam ama ya internette seçtiği ürünler onlar değilse?
Onun kendisine ve bana aldığı marka arasındaki uçurum defacto-lacoste uçurumundan fazla. Bari defactodan alsaydı ya şimdi düşündüm deKendine dandik alsa bilmiyor demek yazık derim de kendine marka alan insan sevgilisine de o ayarda bir hediye almalı bence de.
Atıyorum kendi kcw defacto giyiyordur alır amenna. Ama kendine lacoste alıyorsa da bana lcw almasın bi zahmet
Yoook bidaha asla. Gurbette çok uzaklarda para kazanıyorum benBir dahaki hediyeleşmelerde sen de ona göre davranırsın ders olmuş. Üzülmekte haklısın ama insanların gerçek yüzleri böyle zamanlarda ortaya çıkar. Kısasa kısas yapacaksın. Bu bir ip ucu parçaları birleştirerek ilerlemeni öneririm
Merhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir
İşin garibi benim için sevgililer günü şu gün bu gün önemli. Gözümün böyle şeylerle doldurulmasını seviyorum. Hem hediye almayı hem vermeyi seviyorum mutlu oluyorumBazı adamların karakterinin ortaya çıktığı sevgililer günü benim için önemsiz olsada , kızlarımızın gözlerini açmada işe yarıyor.Herseyin en iyisini bilen adam mevzu size gelince en ucuz en dandik şeyleri alıyorsa hemen yol verin,ilerde başınızı vuracak taş ararsiniz.
Keşke hiçbir şey almasaydi. Odun düşüncesiz falan derdim. Böylesi hakaret gibi oldu.Size hak verdim ben. Hediyenin maddiyatı değil önemli olan gerçekten özenle seçilmiş olması. Bahanesi ben seçemiyorum ise hediye çeki de verebilirdi size
Laf sokma ama aldığını da kesinlikle giyme, sorarsa giymeden önce yıkayayım dedim yamuk yumuk oldu, kazıklanmışsın hayatım bir dahaki sefere aldığın şeyi iyi incele diyebilirsin. Suçlu değilsin böle hissetme. Adam özensiz, asıl mesele malın kalitesizliği diye düşündürdün bana, uygun fiyatlı ama kaliteli güzel zevkine uyan bir şey olsa bu kadar üzülmeyecektin diye düşünüyorum.Laf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorum
Malı güzel olsa fiyatına bakmazdım ki aklıma bile gelmezdi. Ucuz olsaydı ama az buçuk kaliteli olsaydı. Malı öyle kötü ki. Durduk yere şey deyim makineye attım eğildiler büküldüler giyecek durumda değiller üzgünüm. Valla moralim bozuk ve düşünceliyim ne zamandırLaf sokma ama aldığını da kesinlikle giyme, sorarsa giymeden önce yıkayayım dedim yamuk yumuk oldu, kazıklanmışsın hayatım bir dahaki sefere aldığın şeyi iyi incele diyebilirsin. Suçlu değilsin böle hissetme. Adam özensiz, asıl mesele malın kalitesizliği diye düşündürdün bana, uygun fiyatlı ama kaliteli güzel zevkine uyan bir şey olsa bu kadar üzülmeyecektin diye düşünüyorum.
Kendine müslüman dşye tabir edilen insanlara dikkat etmek lazım, ilişkini iyi değerlendir. 1 aydır falan çıkıyor olsanız bile bu kadar özensizlik hoş olmazdı ki 6 ay bir ilişkinin güvenli be samimi olduğunu düşünmek için yeterli bir süre
Seviyorsanız saygı duyarım,lütfen kendinize, sizin ona değer verdiğiniz gibi onunda size deger verdiği bir ilişki bulun,almak kadar vermeninde kıymetli olduğu,bu özel günlere sizin gibi anlam yükleyen iyi bir adam bulun.Enerjinizi emen adamlardan uzak durunİşin garibi benim için sevgililer günü şu gün bu gün önemli. Gözümün böyle şeylerle doldurulmasını seviyorum. Hem hediye almayı hem vermeyi seviyorum mutlu oluyorum
Bize de söyleyin markayi cok merak ettim .Onun kendisine ve bana aldığı marka arasındaki uçurum defacto-lacoste uçurumundan fazla. Bari defactodan alsaydı ya şimdi düşündüm de
Baştan savma iş yapmış. Hediye almadı demesin diye alınmış bir hediyeKeşke hiçbir şey almasaydi. Odun düşüncesiz falan derdim. Böylesi hakaret gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?