• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye beğenmemek

Onun kendisine ve bana aldığı marka arasındaki uçurum defacto-lacoste uçurumundan fazla. Bari defactodan alsaydı ya şimdi düşündüm de
Defactonun bazı ürünleri gerçekten kaliteli olabiliyor bu arada :D Her fırsatta özel günlere önem verdiğinizi belirtin. Kuzenim nişanlısına hep öyle yapıyordu ve çocuk bunu artık bildiğinden özel günlere özenmeye başlamıştı. Bence insanlar bazı şeyleri dile getirebilmeli de zaten. Bir ilişkim varsa tabiki prenses gibi hissetmek isterim yoksa niye ilişkim var ki? Ve gerçekten böyle daha değere biniyorsunuz. Laf sokmayın ama bir dahakine sizde aynını yapın. Baktınız hala aynı tas aynı hamam boşverin gitsin

Ben de size hak verdim
Siz 3 parca sey almissiniz ne kadar tuttu
O siz kac parca aldi ne kadar tuttu
Soyleyin gitsin lincleyecekler kendilerini linclesin bi zahmet özensin adam.
Zaten sizin aldiginiz markayi gorunce insansa mahçup olmuştur. Eger hediyelerden konu acilirsada giyemedim bir yikamada mahvoldu ( eger mahvolduysa tabi) seninkiler ne durumda ay ama onlara bir sey olmaz o markanin kumaslari cok kaliteli oluyor diye fark ettirmeden laf dokundurun😂

Benim eski sevgilim bana hiç tarzım olmayan bir kolye almıştı. Maddi değeri de yoktu zaten. Ama bir yıl boyunca boynumdan hiç çıkarmadım. Bunu görünce mi bilmiyorum ama gaza geldi ve daha özenli, daha çok hediye almaya başladı. Her şey konuşarak halledilmez. Bazen karşı tarafın yapısına göre onu harekete geçirecek şeyleri bilmek lazım. Biri bana aldığın hediyeyi beğenmedim, bana değer vermiyorsun dese haklı bile olsa bir daha bir şey almam. Ama hediyeme değer verdiğini, mutlu olduğunu görürsem daha fazla almak isterim. Bir de ilişkiniz yeni sayılır, sizin de o kadar masrafa gireceğinizi tahmin edememiş olabilir.

Erkek milleti deger vermeye gelmiyor :KK50: ya da sizden sakladığı borcu var sıkıştı biraz isyeri maasini gec yatırmış olabilir takipte kalın cimri erkk sıkıntı

Bize de söyleyin markayi cok merak ettim .

Dusunceleriniz de haklisiniz . Deger vermemis size . Ama ilk hediye diye mi acaba , emin olamiyordur o da belki .
Yine de ayip etmis tabi.
Biz ogrenci hallerimizle neler alirdik . Deger vermedir bu . Sevgilisiniz sonucta.

Doğumgünunuz ne zaman?

Onu bekleyin. Ona gore degerlendirirsiniz.
Laf sokmayin bence.
Doğumgünüme çok var. Onun doğumgünü daha önce maalesef

Maddi durumuna kiyasla oldukça kotu hediye aliyorsa ya cimri ya değer vermiyordur haklisiniz. 🙄

Erkekler para harcadiği kadina değer verir sozu duymustum burada biyerlerde ama erkekler değer verdiği kadina para harcar diye dusunuyorum ben de.
(Durumunun olmamasi bu durumun disinda)

Bu arada siz de durumunuzu zorlayacak şeyler almamalisiniz daha karsinizdakini tanimadan hani kotu olmasa da abartmamak lazim.

Kendisi mi gidip almis yoksa internetten adresinize mi yollamis.
Direkt size yolladiysa olabilir oyle seyler. Kendimize de bir seyler alip kalitesiz bir seyle karsilasabiliyoruz.

Ben sana hak verdim valla. Sen gidip network beymenden kazak aldıysan o sana kotondan bluz aldıysa (örnekler benzer diye verdim) ben olsam bluzu gözüne sokardımdjfjfkdk cok sinir bozucu. Bir dahakine hediye almam ya da ilişkimi gözden gecirirdim ben. Yok ayrılmam diyorsan da yüzüne vur ben vururdum😅

Sen o zaman bonkorunu bulacaksin. Muge anlida adan 75 bin gommus kiza. Sonra kiz öldurulmus kim yapti belli degil.
Elestirmek icin yazmadim bu arada. Yanlis anlama. Bonkor istiyorsan var oyle bonkor erkekler. Kim istemezki sevgililer gununde sevgilisi altin kolye alsin.😂

Bunu bir daha ki özel günde test edin gerçekten özensiz mi yoksa internetten kazıklandı mı erkeklerin hepsi kaliten kumaştan anlamıyor olabilir ama kendisine iyi marka alıyorsa az çokta kaliteye hakimdir
Yok gayet hakim böyle şeylere

Bu durumda haklısın. Para sorunu yok.

Bazı erkeklerin hediye para konusunda travmaları olabiliyor.
Kaç tane tanıyorum, sevgililerine en güzel hediyeleri alıp, gezmedikleri yer kalmayip
Yinede tek edilen.

Bu durumda yeni sevgiliyede çok cimri olunabiliyor. Belki öyledir

Benim eski sevgilim bana hiç tarzım olmayan bir kolye almıştı. Maddi değeri de yoktu zaten. Ama bir yıl boyunca boynumdan hiç çıkarmadım. Bunu görünce mi bilmiyorum ama gaza geldi ve daha özenli, daha çok hediye almaya başladı. Her şey konuşarak halledilmez. Bazen karşı tarafın yapısına göre onu harekete geçirecek şeyleri bilmek lazım. Biri bana aldığın hediyeyi beğenmedim, bana değer vermiyorsun dese haklı bile olsa bir daha bir şey almam. Ama hediyeme değer verdiğini, mutlu olduğunu görürsem daha fazla almak isterim. Bir de ilişkiniz yeni sayılır, sizin de o kadar masrafa gireceğinizi tahmin edememiş olabilir.
Bu aklıma geldi aslında. Çok sevinmiş gibi yapayım hep giyeyim diye. Ama valla içim almıyor ya öyle moralim bozuk ki giyemiyorum

Kendisi mi gidip almis yoksa internetten adresinize mi yollamis.
Direkt size yolladiysa olabilir oyle seyler. Kendimize de bir seyler alip kalitesiz bir seyle karsilasabiliyoruz.
Direkt bana yolladı ama aldığı site dandik bi kere ucuz kıyafetiyle meşhur :D Yani karışıklık vs yok

Back
X