Hediye begenmeyen „arkadas“

Bence bu netten tanımakla alakalı değil bu kişileri normalde de tanısanız sonuç hüsran sütü bozuk. Yoksa düzgün insanlar internetten de tanınabilir sadece platforma göre değerlendiremeyiz ki...

Bence o tip insanlar geçimsiz oluyor
O yüzden yalnızlar
Ya kaç yaşına gelmişsin 1 tane bile nasıl arkadaşın olmaz yani
Okul arkadaşı olur iş arkadaşı olur komşun olur ne bileyim hiç arkadası olmaması bana tuhaf gelir
Kıskanç tipler yalnız kalıyor
Kardeşim dediği kızı deli gibi kıskanır sürekli arkadaş ayağına laf sokar aşağı çeker sonunda kavga eder küser gider
Böyle tipleri hayatımdan eledim
Umurumda değiller
Gitsin tedavi olsunlar
3 günlük dünyada hasetlik yapmak normal değil
Madem o insanı çekemiyorsun niye arkadassın!

Bence bu netten tanımakla alakalı değil bu kişileri normalde de tanısanız sonuç hüsran sütü bozuk. Yoksa düzgün insanlar internetten de tanınabilir sadece platforma göre değerlendiremeyiz ki...
Evet ama internet ortamı tehlikeli
Gerek sevgili bulmak gerek arkadaş bulmak normal hayatta tanıştıklarımıza göre daha tehlikeli
Çünkü burda insanlar hiç olmadığı gibi daveanabilir
Ama atıyorum iş ortamından tanıyorsan o insanı gözlemlersin en azından başka insanlarla iletişimine bakarsın
Nette tanıştıklarını gözlemlemek zor

Üniversite öğrencilerinin benden en az 10 yaş küçük olması şoku yüzüme alev püskürttü bunun sizle alakası yok tabi.
Önceden tanımadığım herkes eksi krediyle başlar, eğer bana zararı yoksa zamanla kredisi nötr olur. Az biraz muhabbeti sarıyorsa, bana değer verdiğini kestirirsem öyle pozitif seviyelere çıkar. Bunu da zamana yayarım, çevresine tavrına bakarım çevresinin ona tavrına bakarım. Erken samimi olunmuş, üstelik hiç gereği yokmuş. Daha büyük zararlara uğramadan kurtulmana sevin gerisi de sadaka olsun düşünme bile.
az insan, denk insan, rahat kafa.

Arkadaşım dediğiniz insanları nasıl bu kadar şımartıyorsunuz öğrenci diye her bulusmada kimsenin hesabını ödemem öğrenciyse evde bulusurum niye kendime habire masraf cıkarayım. Mesela calısan arkadaşlarımla bir onlar öder bir ben.. Ama sürekli hesap ödemek enayilik. Sonra böyle tepenize cıkıyor lar

Yaaa çok tatlısın
Burada, denk geliyorum bazen BDV'de. Ama hiç gerek yok ya. Ben diyeceğimi dedim, 4 yıldır da konusmuyorum, kapandı mevzu...
İnsanda biraz utanma olur hala konu mu açıyor ben olsam bende ifşa ederdim onu valla ne güzel kapatmışsınız konuyu. Yaptığı yenilir yutulur cinsten değil ama siz soğukkanlılıkla karşılamışsınız tebrik ediyorum.

İnsan evdeki eşyayı hediye diye götürmeZ ya
Burada yazılanlara katılıyorum. Kizin tepkisi normal değil de sizin de hediyeleriniz normal değil. Bulduğunu hediye diye vermişsin. Ne gerek var? Bi şey almışsın tamam. Kız da bozulmak da haklı. Ama tepkisi de doğru değil.

Arkadassizliktan ölsem dahi yapmam sunu yaa. Hic guvenilir değil. Sen de tecrube etmis oldun bir daha guvenip boyle davranma tanimadigin insanlara. Belki de yalan babasiz falan oldugu bir seyler koparma umuduyla yaklasmis çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…