Hediye begenmeyen „arkadas“

Bencede en doğru olano yapışsın amacı arkadaşlık degil menfaatmis

İyi ya

İyi yapmışsın maddiyata indirgemiş konuyu

Bir daha muhattap olma bence. Bu da sana ders olsun. Kim olduğu belli olmayan insanlarla gereksiz yakın ilişki kurup değer verme. Belli ki senden beklentiye girmiş, bu yüzden arkadaşlık yapıyormuş. Hiç görüşme bi daha, daha fazla kalbin kırılır.

Yani internetten tanışıp 7 yaş küçük biriyle bacı kardeş olmayı geçiyorum zaten bunun yanlış olduğunu anlamışsınızdır sanıyorum ki. Ama bi daha aldığınız ve evde duran bluzünüzü okumadınız kitabı hediye etmeyin lütfen. Çok ayıp bi davranış.

Kız çok ayıp etmiş ama romantik ilişkilerde bile bu kadar verici olmayın denilirken siz neden bu kadar vericisiniz bunu sorgulayın bir.

Arkadaşınız olsun diye mi (kullanılmış veya önceden alınmış fark etmez) bu kadar fazla hediye detayı düşündünüz?
Umarım bu size ders olmuştur. Sizden 7 yaş küçük biri bile size kazık atabiliyor.

Kız baştan sona falso, ona yorum yapmayacağım.
Ama evdeki diyet kitabını hediye etmek bence hoş değil. Kitap bir defa okunsa da sıfır gibi duruyor zaten. Bluzun da fiyatını kesseydiniz sadece etiketi niye çıkardınız . Bunlar birleşince evdekileri toplayıp vermişsiniz gibi olur tabi.
Kitap hediyesi bence gerçekten kitap seven insana verilmeli. Mesela bana Kitapyurdundan şöyle 7-8 kitaplık bir koli yollansa bayılırım zevkten. Ama paketi ben açmalıyım yoksa inanmam yeni alındığına

Bence sizin evde ne var ne yok toplayıp vermeniz de hoş olmamış. Sizin kullanmadığınızı ve beğenmediğinizi başkasının beğenmesini ve kullanmasını nasıl bekliyorsunuz? Hediye alırken beğenmeme ve beden uyumama ihtimaline karşı genelde yanına değişim kartı koyulur. Keşke böyle yapacağınıza küçük bir pasta ile kutlasaymışsınız.

Ben sasirmadim hiç. Burda arada konu aciyorlar çok yalnizim cunku asiri iyi kalpliyim, safim, herkes kotu, herkes arkamdan iş ceviriyor. Yok kotuler sevilir benim gibi iyileri istemezler şeklinde.
Zerre inanmiyorum mesela bu sekilde konuşan insanlara, net olarak problem kendilerinde.

Hareketlere bak hareketlere.. sizi keklemiş, anlattıklarının bir çoğu fiyaskoda olabilir.. sonunda iyi yapmışsınız görgüsüze?!?

Evet burada sabit bir kaç üye var. Ben çok iyiyim herkes çok kötü herkes çok düşüncesiz vs yazıyorlar. Ben de sizin gibi düşünüyorum herkes kötüyse sorun kendindedir.

Evet burada sabit bir kaç üye var. Ben çok iyiyim herkes çok kötü herkes çok düşüncesiz vs yazıyorlar. Ben de sizin gibi düşünüyorum herkes kötüyse sorun kendindedir.

Hiiii evet. Sevgilisi yoktur cunku erkekler kotu, ahlaksiz, sevmeyen kizlari tercih ediyordur yine kendileri çok iyidir.
Arkadaslari da kotu insanlari el ustunde tutuyordur yine melegimiz yalniz kalmiştir.

Butun dunya bu kişilere ve iyilik dolu kalplerine karşı zaten, dunyayi kotuluk ele gecirmiş, bu kişiler de son kalan iyilik ve durustluk kaleleri.
Ayyy amma gicik olmuşum, konu acsalar da yazsaydim.

Neyse konu sahibini de unutmuşum. Oyle kendini acindira lara çok şeeeyyy yaoma konu sahibi

İnsanlar ne terbiyesiz ya?
Hediyemin büyüğü küçüğü olur mu
Beğenmesen bile içinde tut
Erkek arkadası mısın sen onun trip yapıyor
Konuşma bi daha
Mala bak

İçinde eski sevgilim ,yeni sevgilim ve ailemle konuşmalarının geçtiği, hatta anneme 'yengenc sizi hiç sevmiyor, kadınlar kulübünde bir sayfası var herkese sizi kötülüyor' dediği uzuuun bir hikaye
Yok artık daha neler
Zaten netten tanıştığınız kişilere güvenip kimliğinizi deşifre etmeyin
Ne manyaklar var
Normal hayatta tanıştığımız insanlar neler yapıyor kaldı ki net yani kim olduğu belli değil
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…